Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Nintendo lukker sin 3DS og Wii U eShop i nat

Så er det sidste chance for at købe og downloade spil til de håndholdte konsoller.

Skrevet af / 27/03/2023 - 19:52
Nintendo lukker sin 3DS og Wii U eShop i nat

Nintendo advarede allerede sidste år kunderne om, at de ville lukke butikken for Wii U og Nintendo 3DS. Men nu sker det virkelig, så det er din sidste chance for at købe det spil, du har haft kig på. Eller at downloade demoer af spil, du er vild med.

Det er omkring 1.000 (!) spil, der kun er til download, som forsvinder, herunder Dr. Luigi, Pokémon Rumble U, Pushmo og Pokémon Picross.

Nintendo opfordrer også alle spillere til at bruge evt. penge, der er tilbage på deres konto. Har man knyttet sit Nintendo Network ID til sin Nintendo-konto, kan man fortsat bruge credits til at købe Nintendo Switch-spil.

Nintendo beroliger dog spillerne med, at det stadig vil være muligt at downloade købte spil igen, modtage opdateringer og bruge onlinespilletjenesten. Det er kun selve butikken, der lukker. Nintendo siger, at de ikke har nogen planer om at lukke de andre tjenester “inden for en overskuelig fremtid”.

Hvis du benytter lejligheden til at stoppe med at spille på platformene, byder Nintendo på et website, hvor du kan blive lidt nostalgisk over dine spilsucceser.

Nintendo oplyser, at eShop lukker kl. 20.00 amerikansk østkysttid, hvilket svarer til kl. 01.00 skandinavisk sommertid.

Læs også:

Ny Nintendo Switch får OLED-skærm

Nintendo Switch (OLED model) lanceres 8. oktober i år

Læs mere
Jonas Ekelund
(f. 1969): Freelancejournalist. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Er der mon et marked for Sonys nye hørepropper?

Længe ventet spilkonsol kommer nu!

Nu kan den bestilles!

Asus på vej med håndholdt spilkonsol baseret på Windows 11

Ny gaming-generation fra Acer

Windows 11 hack til Steam Deck

Scroll to Top