Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Ny Nintendo Switch får OLED-skærm

Nintendo Switch (OLED model) lanceres 8. oktober i år

Skrevet af / 07/07/2021 - 11:29
Ny Nintendo Switch får OLED-skærm

Den trofaste håndholdte spilkonsol Nintendo Switch får endelig sin arvtager. Den nye model får en større 7″ skærm, denne gang med OLED-teknologi for at give meget bedre kontrast og sortniveau og “fantastisk levende farver”.

Læs også Her er Xbox Series X! Microsofts nye spilkonsol byder på fornem grafik og fede spiloplevelser – som skabt til at nydes på en stor, skarp TV-skærm!

Nintendo Switch (OLED model) skal gøre det enklere at spille med konsollen i bordmodus, da vinklen på konsollen nu kan justeres. Den nye model får også en helt ny dockingstation, som desuden har Ethernet (LAN) integreret for at give stabil internetforbindelse. Intern lagerplads er øget til 64 GB, og højttalerne er opgraderet for at give bedre lyd.

Den nye Nintendo Switch har forbedret bordmodus med mulighed for vinkling af OLED-skærmen. Foto: Nintendo

Som tidligere kan Nintendo Switch spilles på farten, eller du kan tage Joy-Con-controllerne på siderne af, sætte maskinen i dockingstationen, som er sluttet til TV’et, og spille som på en stationær spilkonsol.

Læs også Vi har testet PS5! Sonys topspecificerede spilkonsol byder på lynhurtig ydelse og knivskarp grafik – skræddersyet til næste generation af avancerede spil.

Nintendo Switch (OLED model) kommer den 8. oktober, samme dag, som Nintendo udgiver spillet Metroid Dread. Bæretaske og skærmbeskytter bliver muligt at købe som ekstraudstyr ved lancering.

Nintendo Switch (OLED model) har tre forskellige spilmodi:

TV-modus: Placer Nintendo Switch (OLED model) i dockingstationen, og spil hele spilbiblioteket til Nintendo Switch på TV’et. Du kan også spille over internettet via Ethernet-kabel.

Bordmodus: Tag konsollen med hvor som helst, og spil sammen med andre med de to tilhørende Joy-Con-controllere. Nyt for Nintendo Switch (OLED model) er, at vinklen kan justeres for at give en mere behagelig spiloplevelse.

Håndholdt modus: Spil hvor som helst, og se spillet på den indbyggede 7” OLED-skærm. Du kan spille med andre online, også i håndholdt modus.

Alle tidligere Joy-Con-controllere er kompatible med den nye model. Det samme er eksisterende spil.

Foto: Nintendo

Konsollen kommer i farverne sort-hvid eller sort-neonrød og -blå.

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

IKEA: Gadestil til gamere

Razers nye samarbejde tager kunderne med bukserne nede

Gaming-flagskibe fra LG

Sådan bliver PS5 Pro

Streaming og teamsnak i farver

PS5-opdatering rulles ud nu

Spil PS5 i Sonys Afeela-bil

Epic Games må hoste op

Samsungs 3D-skærm uden 3D-briller

Razer giver dig et los bagi

Skærmene skal være store - og PC'erne kloge

MSI lægger en klo på håndholdt gaming

0
Lyd & Billede
Scroll to Top