TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Ny Nintendo Switch får OLED-skærm

Nintendo Switch (OLED model) lanceres 8. oktober i år

forfatter
Publiceret 07/07/2021 - 11:29

Den trofaste håndholdte spilkonsol Nintendo Switch får endelig sin arvtager. Den nye model får en større 7″ skærm, denne gang med OLED-teknologi for at give meget bedre kontrast og sortniveau og “fantastisk levende farver”.

Læs også Her er Xbox Series X! Microsofts nye spilkonsol byder på fornem grafik og fede spiloplevelser – som skabt til at nydes på en stor, skarp TV-skærm!

Nintendo Switch (OLED model) skal gøre det enklere at spille med konsollen i bordmodus, da vinklen på konsollen nu kan justeres. Den nye model får også en helt ny dockingstation, som desuden har Ethernet (LAN) integreret for at give stabil internetforbindelse. Intern lagerplads er øget til 64 GB, og højttalerne er opgraderet for at give bedre lyd.

Den nye Nintendo Switch har forbedret bordmodus med mulighed for vinkling af OLED-skærmen. Foto: Nintendo

Som tidligere kan Nintendo Switch spilles på farten, eller du kan tage Joy-Con-controllerne på siderne af, sætte maskinen i dockingstationen, som er sluttet til TV’et, og spille som på en stationær spilkonsol.

Læs også Vi har testet PS5! Sonys topspecificerede spilkonsol byder på lynhurtig ydelse og knivskarp grafik – skræddersyet til næste generation af avancerede spil.

Nintendo Switch (OLED model) kommer den 8. oktober, samme dag, som Nintendo udgiver spillet Metroid Dread. Bæretaske og skærmbeskytter bliver muligt at købe som ekstraudstyr ved lancering.

Nintendo Switch (OLED model) har tre forskellige spilmodi:

TV-modus: Placer Nintendo Switch (OLED model) i dockingstationen, og spil hele spilbiblioteket til Nintendo Switch på TV’et. Du kan også spille over internettet via Ethernet-kabel.

Bordmodus: Tag konsollen med hvor som helst, og spil sammen med andre med de to tilhørende Joy-Con-controllere. Nyt for Nintendo Switch (OLED model) er, at vinklen kan justeres for at give en mere behagelig spiloplevelse.

Håndholdt modus: Spil hvor som helst, og se spillet på den indbyggede 7” OLED-skærm. Du kan spille med andre online, også i håndholdt modus.

Alle tidligere Joy-Con-controllere er kompatible med den nye model. Det samme er eksisterende spil.

Foto: Nintendo

Konsollen kommer i farverne sort-hvid eller sort-neonrød og -blå.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Spil i 3D uden briller Acer Predator Helios 300 giver dine spil dybde.
Netflix-action med dig selv i hovedrollen Nye mobilspil til Android og iOS. Kan du overleve zombieapokalypsen?
Propper til træning og spil Roccat og Turtle Beach har lavet helt trådløse hørepropper til gaming og træning. De er to sider af samme sag.
To hurtige gamingskærme fra Dell Dell 32 4K UHD Gaming Monitor og Dell 32 USB-C Gaming Monitor lover hurtig action til spillene.
Lyd og lys til podcast og streaming fra Razer Har du en videostjerne eller podcaster i maven, har Razer udstyret til det.
Flyvende tallerken med warp-hastighed Alienware x17 R2 er superlav – men hastigheden er tårnhøj. Det samme er prisen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend