Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Mobilversioner af de klassiske GTA-spil fra Netflix

I december udkommer opdaterede versioner af Grand Theft Auto til iPhone og Android-mobiler.

Skrevet af / 30/11/2023 - 21:00
Mobilversioner af de klassiske GTA-spil fra Netflix

Få spil er i den grad blevet klassikere som Grand Theft Auto-serien, der havde premiere i 90’erne. I dag er de næsten et popkulturelt fænomen, hvor selv de, der aldrig har spillet det, har en idé om, hvad det er. Spillene var revolutionerende med deres åbne verden og missioner i stedet for de snørklede baner, som tidligere var normen.

Skærmbillede: App Store

Nu kommer tre af spillene i en finpudset version til mobile platforme. Det er i sig selv ikke mærkeligt, men mere mærkeligt er det, at det er Netflix, der står bag lanceringen. Det drejer sig om Grand Theft Auto III fra 2001, som oprindeligt var til PS2 og Xbox (og computere), Grand Theft Auto: Vice City, som udkom i 2002 (til de samme platforme), og Grand Theft Auto: San Andreas fra 2004, som også blev udgivet til PS3 og Xbox 360.

Fra og med nu kan du forhåndsregistrere dig til at spille Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition, en tre-pak med alle spillene. Apps finder du på App Store, Google Play og Netflix’ mobilapp. De vil indeholde ny, mere moderne grafik og bedre kontrol end de originale spil.

IMG_1160 IMG_1158 IMG_1157 IMG_1156 IMG_1159
<
>
Skærmbillede: App Store

Det skal siges, at spiltrilogien blev genudgivet i 2021 af et andet studie end Rockstar, som stod bag originalen. Det kan nu spilles på PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Windows og Switch. Og kritikken har mildest talt været hård, med kommentarer som “at kalde det en endelig udgivelse er en joke”.

Læs også:

Den bærbare spilkonsol Steam Deck får OLED-skærm

Opdateret model med større skærm, bedre batteritid og hurtigere Wi-Fi.

Læs mere
Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Epic Games må hoste op

Samsungs 3D-skærm uden 3D-briller

Razer giver dig et los bagi

Skærmene skal være store - og PC'erne kloge

MSI lægger en klo på håndholdt gaming

HP og OMEN løfter sløret for fremtidens computere og gaming-udstyr

Flere OLED-gamingskærme fra Samsung

De bedst sælgende Steam-spil i 2023

5 gaveidéer til gameren

Nyt high-end gaming-headset

GTA 6: Se den første officielle trailer!

Spil på Youtube

0
Scroll to Top