Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Logitech G lancerer tilbehør til videostreaming

Mikrofoner og lyssætning med gaming-stil til streaming fra Logitech G

Skrevet af / 23/09/2023 - 12:00
Logitech G lancerer tilbehør til videostreaming

Logitechs mærke for gamingtilbehør, Logitech Ger nok mest kendt for tastaturer, mus og headsets, men tilbyder faktisk også andre produkter som mikrofoner, takket være opkøbet af Blue. Nu introducerer de også Creator Series, tilbehør til alle de indholdsskabende gamere derude.

Foto: Logitech

Takket være Blue’s ekspertise kan de nu lancere mikrofoner målrettet gaming under Logitech G-brandet. Yeti GX bevarer det klassiske Blue Yeti-design, men har scroll-hjulet fra gaming-musene, så man kan styre mikrofonforstærkningen med én hånd. Den har et superkardioid-optagemønster, hvilket betyder, at den fremhæver stemmen og undertrykker baggrundsstøj. Man kan låse lydindstillingerne for at opnå ensartet lyd under optagelsen. Man kan desuden lægge effekter og filtre på. Yeti GX er en plug-n-play USB-mikrofon og er kompatibel med Compass mikrofonarmen.

Foto: Logitech

Yeti Orb er en enklere og mere brugervenlig USB-mikrofon med en tilpasset kondensatorkapsel. Den har et strømlinet look, RGB-logo og statuslampe med justerbare lyseffekter til at sætte stemningen under optagelsen.

Foto: Logitech

Litra Beam LX er en dobbeltsidet RGB-lyskilde med TrueSoft-teknologi, der former og målretter lyset, som man vil have det under optagelserne. Ved hjælp af Lightsync RGB kan man forvandle rummet til et virtuelt lysshow. Lyset kan justeres fra varmt til køligt (2.700K – 6.500K) og er designet til at eliminere hårde skygger. Det vil desuden understøtte Windows Dynamic Lighting i Windows 11, hvilket giver mulighed for at koordinere lyseffekter mellem forskellige mærker af lystilbehør.

Pris og tilgængelighed

Alle produkter vil være tilgængelige hos udvalgte forhandlere og Logitechg.com

Vejledende priser: 

Yeti Orb: 549 kr.

Litra Beam: 1.299 kr.

Yeti GX: 1.199 kr.

Læs også:

Ny mus og tastatur i Logitech G Pro gaming-serien

Logitech lancerer nyt tilbehør i sin PRO-gaming-serie, der er udviklet i samarbejde med førende e-sport-spillere.

Læs mere
Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Maskefald for Razer

Spil 'Fallout' i Excel

Gaming med AI-hjælp

Masser af nye gaming-skærme

De bedste spil i 2024 (hidtil)

IKEA: Gadestil til gamere

Razers nye samarbejde tager kunderne med bukserne nede

Gaming-flagskibe fra LG

Sådan bliver PS5 Pro

Streaming og teamsnak i farver

PS5-opdatering rulles ud nu

Spil PS5 i Sonys Afeela-bil

Lyd & Billede
Scroll to Top