Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Ny mus og tastatur i Logitech G Pro gaming-serien

Logitech lancerer nyt tilbehør i sin PRO-gaming-serie, der er udviklet i samarbejde med førende e-sport-spillere.

Af / 07/09/2023 - 12:27
Ny mus og tastatur i Logitech G Pro gaming-serien

Tidligere i år lancerede Logitech sit Pro X 2 Lightspeed Gaming Headset, og nu suppleres Pro-serien med det nødvendige tastatur og gamingmus.

Logitech G Pro X Superlight 2 Gaming mouse

Gamingmusen bruger Lightforce Hybrid-switches. Teknologien kombinerer ydeevnen fra en optisk sensor i hastighed og pålidelighed, samtidig med at den giver den feedback og mekaniske følelse, som elitegamere kræver. Den har også den nye Hero 2-sensor, som leverer sporing med hele 500 tommer i sekundet og vanvittige 32.000 DPI. Efter feedback fra professionelle spillere har den bevaret samme form, men vejer kun 60 gram. Den har USB-C og en batterilevetid på 95 timer.

OCTANE BAZOOKA INSITU 30
(Foto: Logitech)

Musen og tastaturet er de vigtigste komponenter i PC-gaming. Hvis min mus ikke føles som en forlængelse af min arm, vil jeg ikke kunne spille godt. Superlight 2 er som den første Superlight, men bedre. Pro X TKL, på den anden side, har et kompakt design med pålidelig trådløs Lightspeed-teknologi. De er begge must-haves for at vinde,” siger Oleksandr “s1mple” Kostyliev, der spiller i den førende e-sports klub Natus Vincere.

Logitech G Pro X TKL Wireless Gaming keyboard

Dette tastatur er også designet i samarbejde med professionelle gamere, men mangler et numerisk tastatur for at give mere plads til musen. Det har programmerbare taster, RGB-belysning, dedikerede medie- og lydstyrkekontroller og ydeevnen fra Logitechs trådløse Lightspeed-teknologi. Men du kan også bruge Bluetooth eller et USB-kabel. Med standardlayoutet er tastaturet kompatibelt med taster fra tredjeparter.

Pro Series 4
(Foto: Logitech)

Logitech har også opdateret G Hub-kontrolpanelet. Her er DPI, følsomhed, rapporthastighed, overflade og spilindstillinger koblet sammen. Det har en ny følsomhedsgrænseflade, flere programmerbare taster og understøttelse af plugins, bl.a. fra Streamlabs.

Annonce

Pris og tilgængelighed

Alt tilbehøret er tilgængeligt nu og fås i sort, hvid og pink.

PRO X TKL-gamingtastaturet har en udsalgspris på 1699 kroner.

PRO X Superlight 2-gamingmusen koster omkring 1299 kroner.

PRO X 2 gaming headset fås til ca. 1999 kroner.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Razer giver dig øretæver og r*vfuld

SteelSeries laver nu hørepropper

Sony OLED i professionel kvalitet

Gaming-nyheder fra Logitech

Endelig er PS5 Pro kommet

Første håndholdte spilkonsol del af gaming-orgie fra Acer

Concord flopper og lukker

Snart lanceres PS5 Pro

Samsung med 3D-gamingskærm ... uden briller!

Nye taster og mikrofoner til gaming

Spil i din egen stil med JBL

Asus-lavine på verdens største gamingmesse