Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi
L&B Home’s julekalender: Låge 04Deltag

Nyhed

Ny mus og tastatur i Logitech G Pro gaming-serien

Logitech lancerer nyt tilbehør i sin PRO-gaming-serie, der er udviklet i samarbejde med førende e-sport-spillere.

Skrevet af / 07/09/2023 - 12:27
Ny mus og tastatur i Logitech G Pro gaming-serien

Tidligere i år lancerede Logitech sit Pro X 2 Lightspeed Gaming Headset, og nu suppleres Pro-serien med det nødvendige tastatur og gamingmus.

Logitech G Pro X Superlight 2 Gaming mouse

Gamingmusen bruger Lightforce Hybrid-switches. Teknologien kombinerer ydeevnen fra en optisk sensor i hastighed og pålidelighed, samtidig med at den giver den feedback og mekaniske følelse, som elitegamere kræver. Den har også den nye Hero 2-sensor, som leverer sporing med hele 500 tommer i sekundet og vanvittige 32.000 DPI. Efter feedback fra professionelle spillere har den bevaret samme form, men vejer kun 60 gram. Den har USB-C og en batterilevetid på 95 timer.

(Foto: Logitech)

Musen og tastaturet er de vigtigste komponenter i PC-gaming. Hvis min mus ikke føles som en forlængelse af min arm, vil jeg ikke kunne spille godt. Superlight 2 er som den første Superlight, men bedre. Pro X TKL, på den anden side, har et kompakt design med pålidelig trådløs Lightspeed-teknologi. De er begge must-haves for at vinde,” siger Oleksandr “s1mple” Kostyliev, der spiller i den førende e-sports klub Natus Vincere.

Logitech G Pro X TKL Wireless Gaming keyboard

Dette tastatur er også designet i samarbejde med professionelle gamere, men mangler et numerisk tastatur for at give mere plads til musen. Det har programmerbare taster, RGB-belysning, dedikerede medie- og lydstyrkekontroller og ydeevnen fra Logitechs trådløse Lightspeed-teknologi. Men du kan også bruge Bluetooth eller et USB-kabel. Med standardlayoutet er tastaturet kompatibelt med taster fra tredjeparter.

(Foto: Logitech)

Logitech har også opdateret G Hub-kontrolpanelet. Her er DPI, følsomhed, rapporthastighed, overflade og spilindstillinger koblet sammen. Det har en ny følsomhedsgrænseflade, flere programmerbare taster og understøttelse af plugins, bl.a. fra Streamlabs.

Pris og tilgængelighed

Alt tilbehøret er tilgængeligt nu og fås i sort, hvid og pink.

PRO X TKL-gamingtastaturet har en udsalgspris på 1699 kroner.

PRO X Superlight 2-gamingmusen koster omkring 1299 kroner.

PRO X 2 gaming headset fås til ca. 1999 kroner.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Freelancejournalist. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Netflix udgiver GTA The Trilogy

Dolce&Gabbana designer gaming

Ny Steam Deck med OLED

Arkademaskiner til mandehulen

Gaming-headset med Padde-power

Gamerens favoritter

Nyt Atari 2600-spil!

Microsoft får grønt lys

Gaming-propper med den længste batteritid

Skærme til alle formål

Har gamere brug for en særlig mikrofon?

Skarp gaming-PC til skarp pris

0
Scroll to Top