Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Lenovos Legion Go spillekonsol ser lovende ud

Kombinerer det bedste fra Steam Deck og Nintendo Switch, mens du kører Windows.

Skrevet af / 19/08/2023 - 19:29
Lenovos Legion Go spillekonsol ser lovende ud

Der begynder at ske ting og sager for håndholdte spil. I lang tid havde vi kun Nintendo Switch; så kom Steam Deck og rørte i gryden. Og her for nylig fik vi så Asus ROG Ally, som vi troede var bedre end dem begge. Men nu kommer Lenovo med en håndholdt, der ser ud til at være prikken over i’et, samtidig med at den understøtter AR-briller!

Foto: Windows Report

Det er teknologi-nyhedssiden Windows Report, der har formået at fremtrylle billeder af Lenovo Legion Go. Efter dem at dømme er det ikke kun et rygte, men en meget reelt eksisterende konsol, som også ser ud til at være tæt på at kunne frigives.

Foto: Windows Report

På billederne ser vi, hvordan Legion Go har aftagelige kontroller som på Nintendo Switch, en track pack som på Steam Deck, knapper placeret som på Rog Ally, men med en større skærm. Fælles med Asus-konsollen er dog, at den kører Windows 11. Det betyder, at den burde kunne køre alle de bedste spiltitler til PC! Rygterne siger også, at den kommer til at køre AMDs nye Phoenix-processor, som skulle give en god ydeevne.

Kilde: Windows Report

Læs også:

Steam Deck vs. Nintendo Switch OLED

Kan Nintendo Switch endelig vippes af tronen?

To håndholdte konsoller burde kunne meget af det samme. Men Steam Deck og Nintendo Switch OLED er så forskellige, at du med sikkerhed vil hade én af dem.

Læs hele testen

Asus ROG Ally

Den trækker hele genren op!

Håndholdte gamingcomputere tager et tigerspring med Asus ROG Ally, som kvaser konkurrenterne og løfter drømmen om seriøs, mobil gaming til nye højder!

Læs hele testen
Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

1 kommentar til “Lenovos Legion Go spillekonsol ser lovende ud”

  1. Lenovo Legion Go kan være et godt valg som en bærbar konsol. Det kombinerer funktioner fra både Steam Deck og Rog Ally, men tilføjer også en større skærm og Windows 11-kompatibilitet, hvilket gør det muligt at køre mange PC-spil. Det kan være et interessant alternativ for enhver konsol fan. Jeg købte en Nintendo Switch til min lille dreng Alex.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gaming med dybde

Kom selv ind i spillet med AI

Samsung gamingskærme med AI

Ansigtsløftning til Asus' håndkonsol

Konsolkrigen er slut efter 45 år

Ny ergonomisk gamingmus fra Glorious

Skræddersyet gaminglyd med Arctis Nova 5

Maskefald for Razer

Spil 'Fallout' i Excel

Gaming med AI-hjælp

Masser af nye gaming-skærme

De bedste spil i 2024 (hidtil)

Scroll to Top