Nyhed

Kæmpeskærm til Xbox-spil

Philips Momentum 559M1RYV er en 55" 4K UHD-skærm, der er hurtig nok til Xbox.
forfatter

Hvis du foretrækker konsolspil frem for fjernsyn, så har Philips/MMD en skærm, specielt til dig. Philips Momentum 559M1RYV er en 55-tommers skærm med 4K-opløsning og hastighed, der er høj nok til de nyeste konsoller.

På en spilskærm er hurtig opdateringstid og lav forsinkelse (lag) afgørende. Philips Momentum 559M1RYV er Designed for Xbox-certificeret, og har en opdateringshastighed 120Hz, HDR 1000 og Variabel opdateringshastighed (VRR) for en flydende spiloplevelse. Det lover godt, og det lyder som en vigtig opdatering fra forgængeren, Philips  Momentum 558M1RY, som vi tidligere har testet, men som manglede HDMI 2.1, og som netop fejlede på den høje hastighed. En funktion, som de nyeste TV til gengæld har leveret på.

Gaming-alter til stuen Hvis du ikke vil nøjes med et virkelig godt TV til din gaming, så har Philips en løsning, der ikke er til at overse. Desværre har de selv overset et par vigtige detaljer.

Kæmpeskærmen er kun den første model i den nye gaming-serie. Flere modeller vil blive annonceret i løbet af de kommende måneder.

Pris og tilgængelighed

Philips Momentum Monitor 559M1RYV vil kunne købes fra august 2021 til en vejledende pris på 10.399 kr.

 

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  1. Kæmpeskærm til Xbox 55″ 😉
    Hold da op så må jeg have en kolonorm stor skærm 65″ LG CX

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.