TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Kæmpeskærm til Xbox-spil

Philips Momentum 559M1RYV er en 55" 4K UHD-skærm, der er hurtig nok til Xbox.

forfatter
Publiceret 23/06/2021 - 12:22

Hvis du foretrækker konsolspil frem for fjernsyn, så har Philips/MMD en skærm, specielt til dig. Philips Momentum 559M1RYV er en 55-tommers skærm med 4K-opløsning og hastighed, der er høj nok til de nyeste konsoller.

På en spilskærm er hurtig opdateringstid og lav forsinkelse (lag) afgørende. Philips Momentum 559M1RYV er Designed for Xbox-certificeret, og har en opdateringshastighed 120Hz, HDR 1000 og Variabel opdateringshastighed (VRR) for en flydende spiloplevelse. Det lover godt, og det lyder som en vigtig opdatering fra forgængeren, Philips  Momentum 558M1RY, som vi tidligere har testet, men som manglede HDMI 2.1, og som netop fejlede på den høje hastighed. En funktion, som de nyeste TV til gengæld har leveret på.

Læs også Gaming-alter til stuen Hvis du ikke vil nøjes med et virkelig godt TV til din gaming, så har Philips en løsning, der ikke er til at overse. Desværre har de selv overset et par vigtige detaljer.

Kæmpeskærmen er kun den første model i den nye gaming-serie. Flere modeller vil blive annonceret i løbet af de kommende måneder.

Læs også Nyt TV til PS5 og Xbox Series X Har du netop slået kløerne i en PlayStation 5 eller en Xbox Series X? Så vil du måske også gerne opgradere din skærm. Vi har testet de bedste TV’er til gaming!

Pris og tilgængelighed

Philips Momentum Monitor 559M1RYV vil kunne købes fra august 2021 til en vejledende pris på 10.399 kr.

 

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
1 Kommentar
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments

Kæmpeskærm til Xbox 55″ 😉
Hold da op så må jeg have en kolonorm stor skærm 65″ LG CX

Spil i 3D uden briller Acer Predator Helios 300 giver dine spil dybde.
Netflix-action med dig selv i hovedrollen Nye mobilspil til Android og iOS. Kan du overleve zombieapokalypsen?
Propper til træning og spil Roccat og Turtle Beach har lavet helt trådløse hørepropper til gaming og træning. De er to sider af samme sag.
To hurtige gamingskærme fra Dell Dell 32 4K UHD Gaming Monitor og Dell 32 USB-C Gaming Monitor lover hurtig action til spillene.
Lyd og lys til podcast og streaming fra Razer Har du en videostjerne eller podcaster i maven, har Razer udstyret til det.
Flyvende tallerken med warp-hastighed Alienware x17 R2 er superlav – men hastigheden er tårnhøj. Det samme er prisen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend