Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Enkle spil direkte i Youtube-app’en

Google investerer igen i spil - denne gang simple hverdagsspil direkte på Youtube.

Skrevet af / 03/12/2023 - 11:05
Enkle spil direkte i Youtube-app’en

For et år siden lukkede Google Stadia – deres store satsning på streaming af spil. Men efter at have domineret streaming af video vil de tydeligvis ikke helt opgive deres planer om at komme ind på det lukrative spilmarked.

Derfor har de nu udrullet Youtube Playables, en tjeneste som er blevet lækket fra interne tests. I denne uge blev der sendt invitationer ud til Youtube Premium-abonnenter for at teste tjenesten. Den vil tilsyneladende være tilgængelig indtil marts, hvor Google sandsynligvis vil evaluere interessen for at se, om det er tid til at rulle den ud til alle brugere.

(Screenshot: Droidlife)

De der har prøvet tjenesten beskriver, at de går ind i Explore-sektionen og bliver mødt af en Home- og en Browse-fane. Den første viser spil, du tidligere har prøvet samt forslag til andre populære spil.

(Screenshot)

Der er i øjeblikket 37 spil tilgængeligt. Herunder Angry Birds Showdown, billard, kortspil, krydsord og simple arkadespil. Med andre ord kan vi godt glemme alt om Fortnite. Det er simple spil, som du kan fordrive tiden med, mens du venter på bussen. Du behøver ikke at downloade noget, de kører direkte i din browser.

For at få adgang til spillene skal du tilmelde dig et Youtube Premium-abonnement og derefter klikke på Playables på siden Experiments.

Kilde: Droidlife

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Epic Games må hoste op

Samsungs 3D-skærm uden 3D-briller

Razer giver dig et los bagi

Skærmene skal være store - og PC'erne kloge

MSI lægger en klo på håndholdt gaming

HP og OMEN løfter sløret for fremtidens computere og gaming-udstyr

Flere OLED-gamingskærme fra Samsung

De bedst sælgende Steam-spil i 2023

5 gaveidéer til gameren

Nyt high-end gaming-headset

GTA 6: Se den første officielle trailer!

Spil på Youtube

0
Scroll to Top