Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

AOC Gaming CQ27G2S/BK buet gamingskærm med 165 Hz

AOCs buede 27-tommer skærm har de specifikationer, som spil-entusiaster vil have, og til en rimelig pris.

Skrevet af / 24/09/2023 - 12:04
AOC Gaming CQ27G2S/BK buet gamingskærm med 165 Hz

Ligesom grafiske designere har deres egne præferencer for gode skærmspecifikationer, har gamere det også – og ofte er de diametralt modsatrettede. AOC mener selv, at de med denne skærm lever op til kravene, og dét uden at det bliver uhyrligt dyrt.

Foto: AOC

AOC Gaming CQ27G2S/BK er en 27-tommer buet gaming-skærm med en krumningsradius på 1500R. VA-panelet har QHD-opløsning, altså 2560 x 1440 pixels. Opdateringsfrekvensen er hele 165 Hz, og den skal have en responstid på 4 ms (grå til grå) og en 1 ms MPRT (moving picture response time). Den har også Adaptive Sync for at eliminere screen tearing. Den siges også at have “lavt input lag”, hvad dét så end indebærer.

Læs også Gaming-skærme skal være kæmpestore Den kæmpestore Samsung Odyssey Neo G9 57-tommers 2 x 4K-skærm, som vi fik et smugkig på under CES i januar, kan nu købes.

Men med et kontrastforhold på 3000:1 og HDR10-understøttelse skulle skærmen også være udmærket til anden brug. Farverummet skal svare til 99% af sRGB, og skærmen hævdes at have “høj farvenøjagtighed”. Den har også en Low Blue Light-tilstand, som bør reducere øjenbelastningen.

Foto: AOC

Skærmen sidder på et stativ, der giver dig mulighed for at justere højde, hældning og rotation, for at finde den bedste ergonomiske position.

Pris og tilgængelighed

AOC Gaming CQ27G2S/BK skal være i handlen i oktober, til en vejl. pris på 1.858 kr.

Mere information fra AOC

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gaming med dybde

Kom selv ind i spillet med AI

Samsung gamingskærme med AI

Ansigtsløftning til Asus' håndkonsol

Konsolkrigen er slut efter 45 år

Ny ergonomisk gamingmus fra Glorious

Skræddersyet gaminglyd med Arctis Nova 5

Maskefald for Razer

Spil 'Fallout' i Excel

Gaming med AI-hjælp

Masser af nye gaming-skærme

De bedste spil i 2024 (hidtil)

Scroll to Top