Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Alienware lancerer AMD Freesync-gamingskærm

Nu findes der en AMD Freesync Premium-certificeret model af Alienwares vanvittige 500 Hz-gamingskærm.

Skrevet af / 26/08/2023 - 12:05
Alienware lancerer AMD Freesync-gamingskærm

På CES i januar viste Alienware en gamingskærm med en opdateringshastighed på 500 Hz, som var lavet til Nvidia-grafikkort. Nu kommer en version, der er specielt designet til dem med et AMD-grafikkort.

Læs også Lynhurtig Alienware-skærm Godt nyt til spillefuglene i Vegas: 500 Hz-skærm og en ny generation af processorer og grafikkort.

For konkurrencegamere tæller hvert millisekund, og de kan bestemt ikke tåle hakken eller flænger i billedet. Det kan opstå, når skærmen ikke kan følge med handlingen. Jo flere billeder pr. sekund, jo bedre, synes at være gamernes motto.

(Foto: Dell)

Alienware AW2524HF kan være løsningen, da den nu understøtter AMD Freesync Premium og VESA AdaptiveSync ud over den allerede høje opdateringshastighed. Det betyder, at grafikkortet og skærmen synkroniserer opdateringshastigheden for et mere jævnt flow i spillet.

Den 25 tommer store IPS-skærm har også en responstid på kun 0,5 ms, hvilket ifølge Alienware eliminerer bevægelsesslør og ghosting-effekter.

Skærmen har to Displayport 1.4-indgange, en HDMI 2.1-indgang og fem USB 3.2-porte.

Pris og tilgængelighed

Alienware AW2524HF kommer til salg fra 12. september til en amerikansk pris på 650 dollars – svarende til ca. 4.500 kroner.

Læs mere om den aktuelle Nvidia-kompatible skærm her.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Apple godkender PC-emulator til iOS

Fortnite tilbage på iOS

AOC: Full HD kan stadig

Første UPS til gamere

Fladt keyboard kan næsten sendes som brev

Razers nye gamingmus vejer blot 55 gram

Her er de nye Xbox-konsoller

Gaming med dybde

Kom selv ind i spillet med AI

Samsung gamingskærme med AI

Ansigtsløftning til Asus' håndkonsol

Konsolkrigen er slut efter 45 år

Scroll to Top