Search
Generic filters

Nintendos næste konsol hedder Switch

Den har længe gået under kodenavnet Nintendo NX, men forleden blev det så officielt afsløret, at den næste konsol fra japanske Nintendo hedder Switch. Afsløringen kom i en speciel preview-trailer, som kan ses herunder.

Rygterne omkring “NX” har længe gået på, at der var tale om en håndholdt konsol. Med afsløringen kan dette nu delvist bekræftes, men samtidig tilføjes det, at der er tale om en hybrid, der også kan kobles til fladskærmen. Du kan med andre ord spille både derhjemme og tage den med dig på farten. Som det ses i videoen, kan controllerne kobles af og på, alt efter om du bruger den i stuen eller i flysædet.

Præsident for Nintendo of Europe, Satoru Shibata, udtalte følgende: “Med dette første blik på Nintendo Switch håber jeg, at fans straks vil kunne forestille sig mulighederne ved at kunne spille frit når, hvor og hvordan de vil.

(Foto: Producent)
(Foto: Nintendo)

Om dette så er noget gamerne vil tage til sig, eller om de fleste har nok i deres tablets og smartphones, må tiden vise. Nintendo Switch ventes på markedet i marts 2017.

Nyeste artikler:

Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Nyt Omen-tilbehør med Warp Wireless-teknologi.
  Efter at Bose måtte trække de første Sleepbuds tilbage på grund af problemer med batterierne, er der nye hørepropper på vej.
  Halo styrer dit B&O-anlæg med Bluetooth eller Wi-Fi.
  Amazon-ejede Ring har lanceret Always Home Cam, der har en helt unik egenskab: Det er en flyvende minidrone, der selv patruljerer dit hjem.
  Bliver Canons billigste professionelle videokamera.
  Lyden i KEF LS50 Meta og LS50 Wireless II skal være væsentlig forbedret med ny teknologi.
  “Det eneste, der er hurtigere end Ludicrous, er Plaid.”

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Nintendo Switch

  Vejl.pris 2790 kroner kr Hverken fugl eller fisk

  Apple App Store vs. Android Market

  Vejl.pris kr Det endelige opgør
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.