Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Styr dine drømme med kunstig intelligens

Halo: Pandebåndet, der lader dig kontrollere dine drømme

Skrevet af / 13/02/2024 - 15:25
Styr dine drømme med kunstig intelligens

Har du nogensinde ønsket at tage kontrol over dine drømme? Det kan snart blive en realitet takket være det innovative Halo-pandebånd fra Prophetic. Ved hjælp af AI-teknologi og ultralyd stimulerer Halo din hjerne til at opnå bevidste drømme, en tilstand, hvor du er klar over, at du drømmer, og endda kan påvirke indholdet af drømmen.

Hvad er Halo?

Halo er et avanceret neurologisk pandebånd, som ifølge Prophetic giver dig adgang til din underbevidsthed. Gennem ultralyd, pulsstyring og andre teknologier fremkalder Halo en naturlig form for klare drømme.

(Foto: Prophetic)

 Hvad er bevidste drømme?

En bevidst drøm er når du hensættes i en bevidsthedstilstand, hvor man ved, at man drømmer, mens drømmescenariet stadig er i gang. I denne tilstand kan du, ifølge producenten:

  • Løse problemer på kreative måder: Frigjort fra fysikkens love kan du udforske alternative løsninger.
  • Udforske metafysiske spørgsmål: At genkende drømmetilstanden giver dig mulighed for at stille spørgsmål ved, og måske endda finde svar på, grundlæggende spørgsmål om bevidsthed og virkelighed.
  • Opleve eventyr: I en drøm er det kun fantasien, der sætter grænser. Byg verdener, flyv, tal med drømmefigurer – mulighederne er uendelige.

Hvordan fungerer Halo?

Halo er baseret på et AI-system, der bruger en særlig form for ultralyd, såkaldt generativ 3D rumlig pulskontrol, MRI-træningsdata og EEG-sensorer til at aktivere neurosystemet.

Halo indsamler EEG-data og stimulerer hjernen med ultralyd. Ved at analysere dataene kan Halo afgøre, om du er i REM-søvn og dermed klar til drømmeinduktion. Enheden giver også indsigt i din søvnkvalitet.

Er du nysgerrig efter at prøve det?

Halo er i øjeblikket ved at blive testet, og Prophetic søger beta-brugere til at deltage i drømme-studierner. Det skal bidrage til at opbygge verdens største EEG-datasæt om bevidste drømme.

Halo
(Foto: Prophetic)

Hvad koster det?

Den anslåede pris for Halo-pandebåndet er 2.000 dollars. Reservation koster 100 dollars, som refunderes fuldt ud. Forventet lanceringsdato er i 2025.

Fremtidens drømme?

Halo repræsenterer et spændende skridt fremad inden for neurovidenskab og søvnteknologi. Om båndet rent faktisk giver os mulighed for at kontrollere vores drømme, er endnu uvist. Men mulighederne for kreativ problemløsning, dybere forståelse af bevidstheden og unikke drømmeoplevelser gør Halo til et fascinerende produkt at holde øje med.

 Mere info: propheticai.co

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Burgerkæde fyrer kreativ AI

Lær blindeskrift med LEGO

Nu er Google NotebookLM kommet

Krypteret beskedtjeneste truer med at forlade EU

Google: Dårlig humor er skyld i svar om lim i pizzaost

- Google lyver

Googles nye AI-funktion anbefalede bruger at putte lim på deres pizza

Nye EU-regler skal forhindre 'Minority Report'

AI, AI og mere AI i Googles planer

Nu kan du tale med ChatGPT

NASA's robottog på Månen

Google Gemini bliver mere almægtig

Scroll to Top