TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Nintendos næste konsol hedder Switch

Den har længe gået under kodenavnet Nintendo NX, men forleden blev det så officielt afsløret, at den næste konsol fra japanske Nintendo hedder Switch. Afsløringen kom i en speciel preview-trailer, som kan ses herunder.

Rygterne omkring “NX” har længe gået på, at der var tale om en håndholdt konsol. Med afsløringen kan dette nu delvist bekræftes, men samtidig tilføjes det, at der er tale om en hybrid, der også kan kobles til fladskærmen. Du kan med andre ord spille både derhjemme og tage den med dig på farten. Som det ses i videoen, kan controllerne kobles af og på, alt efter om du bruger den i stuen eller i flysædet.

Præsident for Nintendo of Europe, Satoru Shibata, udtalte følgende: “Med dette første blik på Nintendo Switch håber jeg, at fans straks vil kunne forestille sig mulighederne ved at kunne spille frit når, hvor og hvordan de vil.

(Foto: Producent)
(Foto: Nintendo)

Om dette så er noget gamerne vil tage til sig, eller om de fleste har nok i deres tablets og smartphones, må tiden vise. Nintendo Switch ventes på markedet i marts 2017.

Skriv en kommentar

Nyeste artikler: