Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Suunto Vertical er til vandring og fysisk træning

Det smarte pulsur fra Finland kommer i butikkerne den 16. maj.

Skrevet af / 14/05/2023 - 09:07
Suunto Vertical er til vandring og fysisk træning

Finske Suunto kender vi fra fremragende produkter som smart-uret Suunto 9 Peak, som vi gav vores specielle anbefaling i vores sidste gruppetest af pulsure.

Og nu er den finske producent klar med et spritnyt pulsur, der lover avancerede kort- og navigeringsfunktioner, ligesom urets batteri kan oplades af sollyset.

’”Suunto Vertical” er for dem, der er aktive og altid parate til at udfordre sig selv. Urets holdbare udformning, solide størrelse og de overalt i verden fungerende offline-terrænkort fortæller brugeren alt det nødvendige”, fortæller ’Suunto’s produktchef Petri Lehtovirta i en pressemeddelelse.

Producenten lancerer hele otte forskellige versioner af ’Suunto Vertical’, hvoraf 4 er fremstillet af rustfrit stål (4.490 kroner) og de øvrige fire af titan (5.990 kroner).

Suunto Vertical
(Foto: Suunto)

Det er de fire titan-ure, der kan udnytte sollyset til at oplade batteriet. Batteriet i titan-uret skal kunne holde i op til 85 timer, mens de billigere modeller i rustfrit stål har en batterilevetid på 60 timer, lover Suunto.

Læs også Løbere får nu Amoled-teknologi Forerunner 265 og Forerunner 965 sportsurene - de nyeste modeller i Forerunner-serien - er designet af løbere, til løbere. Og nu ser det ud til, at løberne er sultne efter Amoled-teknologi.

Urets nye offline-terrænkort fuldender ’Suunto’-app’ens i forvejen avancerede navigationsfunktioner, lover den finske producent. Og med ’Suunto’-app’ens temperaturkort, 3D-kort og billeder af vejoverflader skal det være let at søge og planlægge ruter, hvorefter den færdige rute sømløst kan synkroniseres med uret.

Suunto Vertical
(Foto: Suunto)

Suunto’s nye ’Training zone’-funktion gør det muligt at følge belastning, fremskridt og restitution ved træning samt adgang til drømmeanalyse og til Suunto-trænerens anbefalinger, der udnytter kunstig intelligens.

Suunto Vertical vejer hhv. 74 gram (titan) og 86 gram (rustfrit stål), mens urskiven på 1,4″ er fremstillet af safirglas. Uret er vandtæt ned til 100 meter og understøtter navigation via GPS GLONASS, GALILEO, BEIDOU samt QZSS9.

Brugere af Suunto Vertical kan bl.a. drage nytte af tjenester som Strava, Training Peaks og Komoot. Uret kommer til salg i butikkerne til de førnævnte priser fra den 16. maj.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Avancerede sundheds- og træningsfunktioner fra Huawei

Træningsnyhed til kvinder

Vi trænede mere sidste år

Indendørs cykeltræning med Garmin

Nyt sundhedslaboratorium i Europa

Fitbit bliver smartere

Sejt ur til seje typer

Hybrid-ur fra Withings

Videreudvikling af knogleledende hovedtelefoner

Opdatering til Garmin-ure

Garmins nye smart-ure

Suunto Vertical oplades af sollyset

Scroll to Top