Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

CES 2024: Garmin kommer med nye pulsmålere og smart-ure til kvinder

Garmin lancerer HRM-Fit pulsmåler og opdaterer Lily 2 mode smart-ure

Skrevet af / 11/01/2024 - 15:09
CES 2024: Garmin kommer med nye pulsmålere og smart-ure til kvinder

Pulsmålere, der er spændt rundt om brystkassen, er en god måde at holde styr på indsatsniveauet, men for kvinder betyder det, at man også skal pille ved en anden tøjdel. Her er Garmin kommet med den nye HRM-Fit, som blot er en clip-on, som du sætter fast på din eksisterende sports-bh.

Designet med komfort i tankerne, er HRM-Fit et specialbygget træningsværktøj specielt skabt til vores kvindelige kunder. Uanset om du skal ud at løbe eller tage en HIIT-time, fastgøres den nemt til det nederste bånd på en sports-bh og giver nøjagtige puls- og træningsdata for at hjælpe dig med at kende din krop bedre ved at tracke, hvordan du bevæger dig.” –Susan Lyman, Garmin Vice President for Global Consumer Marketing

HRM Fit (Foto: Garmin)
 • Tilslutningsmuligheder: Overfør nøjagtige puls- og performancedata i realtid til kompatible Garmin smartwatches og Edge®-cykelcomputere, kompatibelt fitnessudstyr, Tacx Training™-app’en og mere.
 • Træningsmuligheder: Optag nøjagtige pulsdata til en række aktiviteter, herunder løb, indendørs og udendørs cykling, styrketræning, HIIT, fitnesstimer og mere. Plus, hvis en atlet tager deres kompatible smartwatch af og efterlader det uden for rækkevidde, gemmer HRM-Fit træningsdataene og sender dem derefter til uret, når måleren er tilbage inden for urets rækkevidde.
 • Indendørs løb: Se tempo og distance på et kompatibelt Garmin-smartwatch, når du laver en indendørs bane- eller løbebåndstræning.
 • Aktivitetstracking: Hvis en atlet ikke har deres smartwatch på, registrerer HRM-Fit skridt, forbrændte kalorier, intensitetsminutter og heldagspuls. Den vil endda opdatere alle kompatible Garmin-enheder via Garmin Connect™ smartphone-appen.
 • Løbedynamik: Modtag løbedynamik, inklusive balance for jordkontakttid, kadence, skridtlængde og mere – i kombination med et kompatibelt Garmin smartwatch – for at hjælpe med at forbedre formen.

Pris og tilgængelighed

HRM-Fit fremvises i Garmins stand på CES, men kan købes allerede nu til en pris af 159,99 euro.

Foto: Garmin

Lily 2 smart-ure

Garmin opdaterer nu sin Lily-serie med trendy smart-ure. Lily 2-serien har et klassisk look, men med et tryk på skærmen kommer en moderne touchscreeen frem. Uret har metalkasse og fås i flere farver plus armbånd i læder, nylon eller silikone, så du kan skabe dit eget look.

Lily-serien er kendt for sit lille og elegante design, og vi er glade for nu at introducere endnu flere sundheds- og tilslutnings-funktioner til dette trendy line-up. Med sit både smukke og stilfulde design er Lily 2 lige så velegnet til en middag ude i byen, som den er til arbejde; plus den er hele tiden online og registrerer dit velbefindende med populære funktioner, der passer til enhver livsstil. –Susan Lyman, Chef Global Consumer Marketing på Garmin

Lily2 (Foto: Garmin)
 • Body Battery energiovervågning: Mål dit energiniveau i løbet af dagen for at finde det bedste tidspunkt til både aktivitet og hvile.
 • Søvnscore og indblik: Viser nattens søvnkvalitet plus indblik i, hvordan du kan forbedre din søvn. Hold også styr på forskellige søvnstadier, puls, stress, Pulse Ox2 og vejrtrækning.
 • Registrér aktivitet: Hold styr på antallet af skridt, forbrændte kalorier, intensitetsminutter og mere.
 • Sports-apps: Træn med indbyggede sports-apps til cardio, yoga, styrketræning og meget mere. Kan bruges til flere forskellige dansestile, såsom Zumba, Afrobeat, Bollywood, EDM og hip-hop.
 • Tilsluttet GPS: Når du går, cykler eller løber udendørs, kan du oprette forbindelse til din kompatible smartphone for nøjagtige aktivitetsdata.
 • Aktivitetsalarm: Få påmindelser om at bevæge dig, når du har været stillesiddende, og få forslag til forskellige bevægelser.
 • Garmin Pay kontaktløse betalinger: Betal hurtigt og nemt med deltagende leverandører (tilgængelig i Lily 2 Classic smartwatches).

Pris og tilgængelighed

Smart-urene er kompatible med både Apple og Android mobiltelefoner og er udstillet på Garmins stand på CES. Lily 2 koster 2.199 kr., mens Lily 2 Classic koster 2.349 kr. Begge kan købes nu.

Læs også:

Garmin Tacx NEO 3M – slip for snevejr når du cykeltræner

Træningsmaskinen giver en meget mere realistisk oplevelse end en traditionel motionscykel.

Læs mere
Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Det ultimative dykkerur til dit næste eventyr

Nye sportshørepropper fra Shokz

Avancerede sundheds- og træningsfunktioner fra Huawei

Træningsnyhed til kvinder

Vi trænede mere sidste år

Indendørs cykeltræning med Garmin

Nyt sundhedslaboratorium i Europa

Fitbit bliver smartere

Sejt ur til seje typer

Hybrid-ur fra Withings

Videreudvikling af knogleledende hovedtelefoner

Opdatering til Garmin-ure

Scroll to Top