Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Suunto lancerer Race S – en mindre udgave af Race

Det nye Suunto Race S har alle træningsfunktionerne fra model Race, men er mindre i størrelse - 45 mm i stedet for 49 mm.

Skrevet af / 27/06/2024 - 14:30
Suunto lancerer Race S – en mindre udgave af Race

Det nye træningsur fra Suunto har et design baseret på det originale Suunto Race med samme form, digitale krone og AMOLED-touchskærm, og det er også beregnet til både træning og løb.

Suunto Race S måler 45 x 45 x 11,4 mm (sammenlignet med 49 x 49 x 13,3 mm for Suunto Race) og har en 1,32-tommers skærm med 466 x 466 pixels (Suunto Race har en 1,43-tommers skærm med samme antal pixel). Vægten på det nye Suunto Race S er ikke specificeret, men Suunto Race vejer 83 gram, og Race S er lettere…

Batterilevetiden for det nye ur angives til at være op til 30 timer i performance-tilstand med den bedst mulige GPS-nøjagtighed og op til ni dage i Smartwatch-tilstand (sammenlignet med henholdsvis 50 timer og 16 dage for Suunto Race).

En anden forskel er, at Suunto Race S har Gorilla-glas, mens Suunto Race har safirglas. Det nye ur er vandtæt ned til 50 meter, mens den lidt større model er vandtæt ned til 100 meter.

Suunto Race S passer til mange forskellige behov og looks – fra det diskrete og lavmælte til det mere tempofyldte og konkurrenceprægede. Urets lille størrelse gør det let og behageligt både i hverdagen og på længere løb. Vi er stolte af, hvor lille uret er blevet uden at gå på kompromis med ydeevnen i topklasse,” siger Mikko Ahlström, chefdesigner hos Suunto.

Mere info her.

Suunto-RaceS1 Suunto-RaceS2 Suunto-RaceS3
<
>
Suunto Race S. (Foto: Suunto)

Pris og tilgængelighed

Suunto Race S er tilgængelig nu og findes i seks forskellige farver. Prisen er 2.590 kroner.

Læs også Det ultimative dykkerur til dit næste eventyr Ocean-uret kombinerer dykkerteknologi med sportsfunktioner, designet til både dykkere og eventyrere.
Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Det ultimative dykkerur til dit næste eventyr

Nye sportshørepropper fra Shokz

Avancerede sundheds- og træningsfunktioner fra Huawei

Træningsnyhed til kvinder

Vi trænede mere sidste år

Indendørs cykeltræning med Garmin

Nyt sundhedslaboratorium i Europa

Fitbit bliver smartere

Sejt ur til seje typer

Hybrid-ur fra Withings

Videreudvikling af knogleledende hovedtelefoner

Opdatering til Garmin-ure

Scroll to Top