Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Huawei lancerer Watch Fit 3

Huaweis nye smart-ur kombinerer stil og design med fitness og sundhed.

Skrevet af / 08/05/2024 - 08:11
Huawei lancerer Watch Fit 3

Huaweis smarte ure er ekstremt populære på vores breddegrader, og ved et arrangement i Dubai har den kinesiske virksomhed netop lanceret en ny model i den såkaldt Fit-serie af ure til sport og træning, nemlig Huawei Watch Fit 3.

Uret skal være både let og komfortabelt, lover Huawei. Watch Fit 3 vejer således blot 26 gram og måler 9,9 mm på det tykkeste sted, hvilket gør uret til det letteste og tyndeste smart-ur fra producenten til dato.

Skærmen er af typen 2,5D AMOLED og måler 1,82″, mens den maksimale lysstyrke er 1.500 nit.

Læs også Huawei Watch GT 4: Smart-uret der forener stil og funktionalitet Med sit traditionelle design er Huawei Watch GT 4 egnet til dem, der ikke vil se nørdede ud.

I forhold til tidligere modeller kommer Huawei Watch Fit 3 med forbedrede fitnessfunktioner med fokus på brugernes daglige vaner, herunder bevægelse, kost og balance, lover Huawei.

Huawei Watch Fit 3 lanceres fra scenen i Dubai. (Foto: Huawei)

Det smarte ur tilbyder f.eks. en opdateret Stay Fit-app, som fungerer som en personlig træner for ernæring direkte fra håndleddet. Med funktionen “Smart Suggestions” motiverer uret til motion ved at foreslå aktiviteter baseret på brugerens vaner og vejrforhold, hvis daglige mål ikke er opnået.

Huawei Watch Fit 3
Huawei lover, at Watch Fit 3 kun kræver ti minutters opladning for at have strøm nok til en hel dag. (Foto: Huawei)

Inkluderet er også også nye fitness-fokuserede funktioner som lyd- og animationsvejledninger og over 660 træningsklasser med programmer fra bl.a. Pamela Reif. Uret understøtter mere end 100 træningstyper, der omfatter sportsgrene som padel og fodbold.

På sundhedsområdet tilbyder uret søvnregistrering og en ny Sleep Breathing Awareness-funktion, der skal sikre rolig søvn, garanterer den kinesiske producent.

Læs også Svær at slå Et træningsarmbånd med en stor og tydelig skærm, god batteritid, og som ikke vælter budgettet. Er det for godt til at være sandt?

Pris og tilgængelighed

Huawei Watch Fit 3 kan købes fra d. 27. maj i farverne Black, Pink og Moon White til en vejledende pris på 1.199 kroner. I farven Grey Nylon koster uret 1.259 kroner.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Træningsnyhed til kvinder

Vi trænede mere sidste år

Indendørs cykeltræning med Garmin

Nyt sundhedslaboratorium i Europa

Fitbit bliver smartere

Sejt ur til seje typer

Hybrid-ur fra Withings

Videreudvikling af knogleledende hovedtelefoner

Opdatering til Garmin-ure

Garmins nye smart-ure

Suunto Vertical oplades af sollyset

Løbere får nu Amoled-teknologi

Lyd & Billede
Scroll to Top