Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Ny generation ScanWatch – med fokus på sundhed

Nu introducerer Withings to nye versioner af hybrid-uret ScanWatch.

Skrevet af / 31/08/2023 - 18:03
Ny generation ScanWatch – med fokus på sundhed

De nye ure hedder ScanWatch 2 og ScanWatch Light, og ligesom forgængeren ScanWatch kan de nye modeller registrere atrieflimren og måle SpO2-niveauer (iltmætning). Det nye er, at uret nu også måler kropstemperatur, hjerterytmevariation og vejrtrækningsrytme.

Nyt er også muligheden for at tilføje menstruationscyklusser direkte via uret eller i app’en på en forbedret måde. En opdatering, som også vil være tilgængelig for tidligere modeller.

ScanWatch Light. (Foto: Withings)

Kvinder kan dermed logge forskellige stadier af menstruationscyklussen og registrere sindsstemninger og følelser. Det kan give en idé om, hvor man befinder sig i menstruationscyklussen, hvilket skal hjælpe kvinder til at skabe personlige rutiner, der passer til individuelle behov og bidrager til at optimere søvn, aktivitet og ernæring i løbet af måneden.

Begge ure har OLED-skærme i gråtoner og fås med valgfri farvede urremme.

ScanWatch 2

ScanWatch 2, som Withings præsenterer som sit flagskib blandt hybridurene, har flere sensorer kombineret med software, der er optimeret til at sikre kontinuerlig måling af sundhed og nøjagtig bedømmelse af nye sundhedsdata. Der er automatisk genkendelse af over 40 forskellige typer fysisk aktivitet, og takket være 30 dages batterilevetid kan du bære uret dag og nat uden at skulle bekymre dig om at oplade i tide og utide.

ScanWatch2 (Foto: Withings)

Med DualTemp Sensor-teknologien introduceres også en ny metode til måling af kropstemperatur. Teknologien kombinerer en miniature varmestrømssensor (der måler energistrømmen) med en temperatursensor, der måler omgivelsernes og hudens temperatur med høj nøjagtighed. Ifølge pressemeddelelsen betyder det, at man sammen med puls- og accelerometerkalibrering får klassens bedste måling af variationer i kropstemperaturen.

ScanWatch 2 kan vise baseline-svingninger i kropstemperaturen dag og nat, hvilket skal kunne vise, om der er tegn på begyndende sygdom eller andre helbredsproblemer, og gennem zoner for variation i træningstemperaturen øge muligheden for at styre præstation og restitution.

ScanWatch Light

Den nye ScanWatch-serie omfatter også ScanWatch Light. Et veldesignet ur målrettet dem, der ønsker et prisvenligt alternativ, som kombinerer stil med god sundhedsovervågning.

Som med ScanWatch 2 får brugeren et omfattende sundhedsoverblik og søvnmåling. Også her er batteritiden omkring 30 dage.

ScanWatch-serien er et alternativ inden for smartwatch-segmentet til den, der ønsker et elegant ur. Smukt designede ure er kombineret med nogle af de mest avancerede funktioner på markedet til at måle din helbredstilstand, samtidig med at de indeholder teknologi, der muliggør automatiserede og kontinuerlige målinger – alt sammen uden at skulle oplade batterierne dagligt.(Foto: Withings)

 

Pris og tilgængelighed

ScanWatch 2 (38 og 42 mm) kan bestilles nu på Withings.com til en pris på 349,95 € med urskiver i farverne Silver Black (42 mm), Silver White (38 mm), Silver Black (38 mm) og Rose Gold (38 mm) samt senere med urskiver i farverne Silver White (42 mm) og Rose Gold Blue (38 mm).

ScanWatch Light på 37 mm kan forudbestilles på Withings.com til en pris af 249,95 € med urskiver i farverne Silver Black, Silver White og Rose Gold Sand og senere med en lyseblå og lysegrøn urskive. 

Begge modeller vil være tilgængelige hos udvalgte forhandlere fra oktober 2023.

Åsa Warme Hallén
(f. 1972): Endte i 1995 lidt tilfældigt på bladet Elektronikvärlden, som senere skiftede navn til Ljud & Bild. Frem til 2013, da hun valgte at prøve kræfter med andre ting, havde hun været projektleder, journalist og redaktionschef. Fra marts 2021 er hun tilbage på freelancebasis. Åsa skriver først og fremmest om brugbare dimser, der gør livet lidt sjovere, og ser måske tingene fra et lidt andet perspektiv end sine kolleger.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Avancerede sundheds- og træningsfunktioner fra Huawei

Træningsnyhed til kvinder

Vi trænede mere sidste år

Indendørs cykeltræning med Garmin

Nyt sundhedslaboratorium i Europa

Fitbit bliver smartere

Sejt ur til seje typer

Hybrid-ur fra Withings

Videreudvikling af knogleledende hovedtelefoner

Opdatering til Garmin-ure

Garmins nye smart-ure

Suunto Vertical oplades af sollyset

Scroll to Top