Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Garmin Tacx NEO 3M – slip for snevejr når du cykeltræner

Træningsmaskinen giver en meget mere realistisk oplevelse end en traditionel motionscykel.

Skrevet af / 09/12/2023 - 10:05
Garmin Tacx NEO 3M – slip for snevejr når du cykeltræner

På vores breddegrader er cykelsæsonen ikke særlig lang, hvis man ikke bare vil nøjes med at kæmpe sig vej til arbejde. Hvis man vil cykle lange distancer i et godt tempo, er man før eller siden nødt til at gå indendørs. Men almindelige motionscykler giver ikke en særlig cykelagtig oplevelse, selvom man træder i pedalerne.

TacxNeo3M_0052-Final-cmyk.jpg TacxNeo3M_0451-Final-cmyk.jpg
<
>
(Foto: Garmin)

Det vil Garmin råde bod på med sin Tecx NEO 3M, som ikke er en komplet motionscykel, men en maskine, der erstatter baghjulet på din eksisterende cykel. Så det meste er, som du er vant til. Maskinen kan give dig bevægelser i flere retninger og har et elektromagnetisk bremsesystem, der kan give en fornemmelse af forskellige overflader, også ned ad bakke.

Vores mål er at gøre indendørs cykeltræning lige så realistisk som udendørs cykling, og vi er stolte af at gøre netop det med lanceringen af Tacx NEO 3M – den eneste motionscykel, der tilbyder bevægelse i flere retninger, et virtuelt svinghjul og magnetisk modstand.” Dan Bartel, Global Sales Manager hos Garmin

Citeret fra pressemeddelelsen:

  • Bevægelse i flere retninger: Indbyggede bevægelsesplader sørger for en cyklists naturlige side-til-side-bevægelse med fremad-bagud-bevægelse, så du kan køre i en mere naturlig position og træne mere effektivt. Pladerne kan også frakobles, hvis det ønskes.
  • Ægte vejfornemmelse: Det virtuelle svinghjul simulerer fornemmelsen af at cykle på forskellige typer vejoverflader – såsom brosten og grus – for at hjælpe cyklister med at træne på en række forskellige overflader.
  • App-integration: Ud over at integrere med Tacx Training-app’en kan du oprette forbindelse til andre populære virtuelle træningsplatforme som TrainerRoad og Zwift. Dine cykeldata bliver automatisk uploadet til Garmin Connect-app’en.
  • Simulerede stigninger: Bliv bedre til at tackle de hårdeste stigninger ved at træne på realistisk simulerede stigninger med en hældning på op til 25% – og simuler også kørsel ned ad bakke.
  • Nøjagtig effektmåling: Nøjagtige målinger af effekt, hastighed og kadence med en nøjagtighed på 1 % over et bredere spektrum af effekt-output for at imødekomme kravene fra cyklister på alle niveauer.
  • Sprintklar: Få maksimal stabilitet, selv under eksplosive spurter – op til 2.200 watt.
  • Dynamisk inerti: Bevar følelsen af at bevæge dig fremad baseret på din egen vægt, hastighed og hældning.
  • ERG-tilstand: Effektmålene justeres automatisk, når du træner i denne tilstand.
  • Design: Magneter minimerer vibrationer, hvilket resulterer i en usædvanlig stille cykel, mens en indbygget LED-indikator skifter farve for at vise, hvor hårdt en cyklist kører.

Pris og tilgængelighed

Garmin Tacx NEO 3M er tilgængelig nu til 15.499 kroner.

Læs også:

5 træningsarmbånd

Tag kontrol over dit helbred – lev længere og sundere

Vi bliver ældre og ældre. Men hvad nytter det at blive ældre, hvis jeg ikke holder mig sund? Og hvordan ved jeg, om jeg bevæger mig nok i forhold til søvn og restituering?

Læs hele testen
Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi trænede mere sidste år

Indendørs cykeltræning med Garmin

Nyt sundhedslaboratorium i Europa

Fitbit bliver smartere

Sejt ur til seje typer

Hybrid-ur fra Withings

Videreudvikling af knogleledende hovedtelefoner

Opdatering til Garmin-ure

Garmins nye smart-ure

Suunto Vertical oplades af sollyset

Løbere får nu Amoled-teknologi

Nyt år - nyt træningsur!

0
Scroll to Top