Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Garmin-opdatering giver smarturene flere funktioner

Garmin har frigivet ny software, som kan give nye målinger til især løbere, men også til cyklister.

Skrevet af / 19/06/2023 - 20:23
Garmin-opdatering giver smarturene flere funktioner

Den nye opdatering er til modellerne Enduro 2, epix (Gen 2), Fenix 7, Forerunner, Instinct 2 och MARQ (Gen 2). Urene får bl.a. disse nye funktioner:

  • Håndledsbaseret løbedynamik: Mål løbedynamik; kadence, skridtlængde, jordkontakttid og meget mere direkte fra dit håndled – uden behov for app eller tilbehør.
  • Belastningsgrad: Hold styr på belastningsgraden på kort og mellemlangt sigt for at sikre, at dine træningsfremskridt er på et sundt niveau, og undgå tilbageslag.
  • Forhindringsløb (OCR): Registrer løbetid, antal forhindringer, puls og meget mere under dine forhindringsløb, og registrer splittider mellem løb og forhindringer under løbet.
  • Forbedret akklimatisering: Se højdeakklimatiseringen i procent, og få indsigt i, hvordan din krop reagerer på den aktuelle højde.
  • Målrettet personlig coaching: Få en hel uge med daglige forslag til cykeltræningspas direkte på dit kompatible smartur. Træningen tilpasses din præstation som cyklist og tager højde for kommende begivenheder, der tilføjes til din Garmin Connect-kalender.

Opdateringen er tillgængelig nu. Du installerer den ved at slå automatiske opdateringer til i uret og synkronisere med Garmin Connect. Eller ved at opdatere med Garmin Express-softwaren.

Her er en komplet liste over modeller, som får opdateringen.

Læs også:

Garmin Epix (Gen 2)

Luksuriøst træningsur

Garmin kan det dér med at kombinere smart og træning. Det nye skud på stammen er et premium-multisportsur til de aktive, der elsker eventyr.

Læs hele testen
Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Træningsnyhed til kvinder

Vi trænede mere sidste år

Indendørs cykeltræning med Garmin

Nyt sundhedslaboratorium i Europa

Fitbit bliver smartere

Sejt ur til seje typer

Hybrid-ur fra Withings

Videreudvikling af knogleledende hovedtelefoner

Opdatering til Garmin-ure

Garmins nye smart-ure

Suunto Vertical oplades af sollyset

Løbere får nu Amoled-teknologi

Scroll to Top