Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Amoled-skærmene finder vej til Garmins Forerunner-serie

Forerunner 265 og Forerunner 965 sportsurene - de nyeste modeller i Forerunner-serien - er designet af løbere, til løbere. Og nu ser det ud til, at løberne er sultne efter Amoled-teknologi.

Skrevet af / 05/03/2023 - 09:00
Amoled-skærmene finder vej til Garmins Forerunner-serie

Ifølge Garmin er begge disse sportsure særligt designet til at hjælpe atleter med at planlægge, forberede, præstere, og være online.

Begge ure er fremstillet i letvægtsmaterialer, og er efter sigende lysstærke og velegnede til alle distancer. Amoled-skærmen på Forerunner 265 og Forerunner 965 kan du have tændt hele tiden, hvis du ønsker det, og den skulle være let at læse, uanset vejrforholdene. Touchscreen’en suppleres med Garmins traditionelle design, som inkluderer fem knapper.

“Forerunner-serien har i over 20 år hjulpet atleter på alle niveauer med at nå deres mål, og vi er glade for at kunne fortsætte med at levere banebrydende fordele gennem vores seneste GPS smartwatches og lysstærke AMOLED-displays,” siger Dan Bartel, global salgschef hos Garmin. “Med Garmins førsteklasses træningsdata, indsigt i restitution, imponerende batterilevetid, og meget mere, kan atleter løbe – og komme til hægterne igen – trygt velvidende, at de har de nødvendige værktøjer til at præstere på deres absolutte topniveau.”

Forerunner 265: Til dem, der ønsker at bliver bedre

For at hjælpe atleter med at blive bedre og hurtigere, har Forerunner 265 en række værktøjer, der måler præstationer såsom VO2 Max, præstationsforhold, træningseffekt, med mere. Hvis du træner til et løb, kan du bruge adaptive træningsplaner. Vælg om du vil tilføje dit løb til kalenderen i Garmin Connect, og modtage daglige anbefalede træningsøvelser, eller brug ekspertplanlægning fra Garmins trænere via Garmin Coach.

Garmin
Forerunner 265 fås i to forskellige størrelser og varianter. (Foto: Garmin)

Forerunner 265 fås i to forskellige størrelser: Forerunner 265S (42 mm) med en batterilevetid på op til 24 timer i GPS-tilstand, og op til 15 dage i smartwatch-tilstand. Og Forerunner 265 (46 mm) med en batterilevetid på op til 20 timer i GPS-tilstand, og op til 13 dage i smartwatch-tilstand.

Forerunner 965: Til dem, der vil være de bedste

Forerunner 965 bygger videre på 265 med flere præstationsdata, indbyggede kort og muligheden for at gemme endnu flere musiknumre direkte på uret.

For at fortsætte med at træne på topniveau kan du bruge den nye funktion Belastningsforhold, der måler dit belastningsforhold på kort og mellemlangt sigt – så du ikke øger din træningsintensitet for hurtigt. På den måde kan du undgå skader og tilbageslag.

Garmin
Forerunner 965 med Garmins største amoled-display på 1.4”. 47 mm krans i titanium. (Foto: Garmin)

Data fra Realtime Stamina-funktionen hjælper dig med at forhindre udbrændthed, og i stedet styre dine indsatsniveauer, mens ClimbPro hjælper dig med, at se realtids-information om aktuelle og kommende stigninger, distance og højdeforøgelse. Derudover vil indbyggede fuldfarvekort assistere med at holde dig på sporet, og dække hele distancen, uanset om du løber eller cykler på veje eller i tæt skov.

Forerunner 965 kan prale af at have Garmins største Amoled-skærm på 1,4”. Den har en titanium-krans på 47 mm. Batteritiden angives til at være op til 31 timer i GPS-tilstand, og op til 23 dage i smartwatch-tilstand.

Pris og tilgængelighed

Forerunner 265 er tilgængelig nu, til en anbefalet cirkapris på 3.899 kroner.

Forerunner 965 vil være tilgængelig i slutningen af marts, til en anbefalet cirkapris på 5.049 kroner.

Åsa Warme Hallén
(f. 1972): Endte i 1995 lidt tilfældigt på bladet Elektronikvärlden, som senere skiftede navn til Ljud & Bild. Frem til 2013, da hun valgte at prøve kræfter med andre ting, havde hun været projektleder, journalist og redaktionschef. Fra marts 2021 er hun tilbage på freelancebasis. Åsa skriver først og fremmest om brugbare dimser, der gør livet lidt sjovere, og ser måske tingene fra et lidt andet perspektiv end sine kolleger.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Træningsnyhed til kvinder

Vi trænede mere sidste år

Indendørs cykeltræning med Garmin

Nyt sundhedslaboratorium i Europa

Fitbit bliver smartere

Sejt ur til seje typer

Hybrid-ur fra Withings

Videreudvikling af knogleledende hovedtelefoner

Opdatering til Garmin-ure

Garmins nye smart-ure

Suunto Vertical oplades af sollyset

Løbere får nu Amoled-teknologi

Lyd & Billede
Scroll to Top