Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Trailer til tredje sæson af Mayor of Kingstown

Til juni serverer SkyShowtime en ny omgang med Jeremy Renner som alle tiders "diplomat" i det kriminalitetsplagede Kingstown.

Skrevet af / 29/04/2024 - 13:00
Trailer til tredje sæson af Mayor of Kingstown

Multitalentet Taylor Sheridan står bag megasucceser som Yellowstone, 1883, 1923, Mayor of Kingstown, Tulsa King, Special Ops: Lioness, Lawmen: Bass Reeves – samt den kommende 6666 og efterfølgeren til Yellowstone (2024) med Matthew McConaughey i hovedrollen.

Læs også Vil tilbage i sadlen! Nu er Costner kommet på andre tanker og har et stærkt ønske om at fortsætte i Yellowstone-rollen som John Dutton.

Den længe ventede tredje sæson af hans socialrealistiske krimidrama, Mayor of Kingstown, med Jeremy Renner i hovedrollen, får snart premiere.

Mayor of Kingstown, sæson 3. (Foto: SkyShowtime)

Serien handler om nutidens gennemkommercialiserede, dysfunktionelle amerikanske fængselssystem.

Nu er den første fuldgyldige trailer her:

 

Efter en relativt overbevisende finale på anden sæson og en hårdt såret Jeremy Renner så det sort ud for en fortsættelse af det intense krimidrama.

Læs også Gangsterhelvede! Taylor Sheridan, og en perfekt castet Jeremy Renner, serverer på én gang benhård socialrealisme og gangsterhelvede – på både inder- og ydersiden af murene.

Mayor of Kingstown dramatiserer det enorme fængselssystem i Kingstown, Michigan (en by med 40.000 indbyggere, hvor “alle” de indfødte passer på de 20.000 indsatte). Alle, på begge sider af loven, opererer i gråzoner, alt og alle kan købes, og systemet avler korruption.

“Fixeren” Mike McLusky (Renner) fungerer som mægler og bindeled mellem de kriminelle indenfor og udenfor samt det lokale politi.

Jeremy Renner, “Mayor of Kingstown, sæson 2”. (Foto: SkyShowtime)

Vi glæder os til at gense den lettere dysfunktionelle McLusky-familie, narkobaronen Bunny, den forsvundne Iris og den beskidte undergrundskriminalitet i det forfaldne, voldelige Kingstown.

Læs også Her ser du Yellowstone! Serieskaber Taylor Sheridan er blandt de hotteste navne i streamingbranchen for tiden - men hvor (og hvordan) får du set alle hans eminente serier?

Ud over Renner i den ikoniske hovedrolle genforenes Dianne Wiest (hans mor, Miriam McLusky), Hugh Dillon (kriminalbetjent Ian), Tobi Bamtefa (Bunny), Taylor Handley (Mikes lillebror, Kyle), Derek Webster (betjent Stevie), Hamish Allan-Headley (SWAT-bøllen Robert Sawyer), Nishi Munshi (Kyles kone, Tracy), Michael Beach (politichef Kareem Moore) – og sidst, men ikke mindst, en fantastisk Emma Laird som spurven Iris, der lader sig udnytte af alt og alle.

Emma Laird, “Mayor of Kingstown, sæson 1”. (Foto: Paramount+)

Efter den “eksplosive” afslutning på sidste sæson er vi ikke sikre på, om der bliver et gensyn med gangsteren Milo Sunter (Aidan Gillen, Game of Thrones).

I sæson 3 ryster en række eksplosioner Kingstown og dens indbyggere, da et nyt medlem af den russiske mafia etablerer sig i byen, og en narkokrig pludselig begynder at rase både inden for og uden for fængslets mure.

Presset for at afslutte krigen falder på Mike, men situationen bliver endnu mere anspændt og kompliceret, da et velkendt ansigt fra hans egen tid bag tremmer truer med at underminere hans bestræbelser på at bevare freden.

Læs også Hurra for en remake! Med genindspilningen af 1980'er-serien serverer Disney+ en af årets mest interessante TV-oplevelser.

Taylor Sheridan arbejder stadig udelukkende for Paramount, så Kingstown vil blive vist på SkyShowtime i Norden, hvor sæsonen har premiere den 6. juni.

Mayor of Kingstown, sæson 3. (Foto: SkyShowtime)
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ventetiden er ovre!

Premiere til efteråret!

Sci-fi-klassiker klar til streaming!

Premieredatoen er klar!

MILF-trailer!

Klar til endnu en runde?

Et godt grin forlænger livet!

Kongen brøler igen!

De kriminelles hærgen fortsætter i Kingstown

Harry Potter-lydbøgerne får Dolby Atmos

Se den nye trailer fra Holocaust-helvedet

Hysterisk ny trailer!

Scroll to Top