Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Costner angrer – vil tilbage til Yellowstone

Nu er Costner kommet på andre tanker og har et stærkt ønske om at fortsætte i Yellowstone-rollen som John Dutton.

Skrevet af / 13/04/2024 - 00:01
Costner angrer – vil tilbage til Yellowstone

I dag er det kun tolv dage siden den 1. april, hvor L&B kom med en (i nogles øjne højst upassende) aprilsnar om, at Kevin Costner ville vende tilbage til Yellowstone i rollen som John Dutton, og at serien ville blive forlænget ud over sæson 5.

Det var altså en spøg (beklager!) Eller vent – var det egentlig det?

Yellowstone, sæson 5 (Foto: SkyShowtime)

Set i bakspejlet ser det nu ud, som om L&B’s journalister er lige så clairvoyante som Durek Verrett, shamanen med de kongelige forbindelser!

Læs også Game over! Paramount bekræfter nu at Yellowstone-serien afsluttes.

For tjek lige, hvad Kevin Costner selv sagde i et interview med Entertainment Tonight i denne uge, da journalisten spurgte den ikoniske skuespiller, om han kunne tænke sig at fortsætte i rollen som John Dutton:

I’d like to be able to do it but we haven’t been able to. I thought I was going to make seven [seasons] but right now we’re at five. So how it works out — I hope it does — but they’ve got a lot of different shows going on. Maybe it will. Maybe this will circle back to me. If it does and I feel really comfortable with [it], I’d love to do it.

Interviewet fandt sted under CinemaCon i Las Vegas, hvor Costner var til stede for at promovere første del af sin nye western-saga American Horizon.

Horizon: An American Saga – Chapter 1  får premiere i biograferne den 28. juni i år, men bliver først vist under den 77. filmfestival i Cannes den 19. maj. 

En ny trailer er netop blevet frigivet til en film, hvor Kevin Costner både er instruktør, producent, manusforfatter og hovedrolleindehaver:

Westernserien Yellowstone udspiller sig i dagens Montana og centrerer sig omkring den magtfulde Dutton-families kvægdynasti og alle dens intriger, konflikter og åbenlyse, utilslørede magtbegær. 

Pater familias er John Dutton, som spilles af Costner.

Over næsten fem sæsoner har vi fulgt strabadserne med at bevare gården og familiens traditionelle levevis – med alle tænkelige midler.

Yellowstone, sæson 5 (Foto: SkyShowtime)

Seriens skaber er Taylor Sheridan, som efter megasuccesen med Yellowstone er blevet en af de mest magtfulde serieproducenter i Hollywood.

Læs også Det er valgår i Montana I femte sæson af Taylor Sheridans succesfulde serie kommer hele magten i Montana på Dutton-dynastiets hænder.

I efteråret 2022 var der premiere på første del af Yellowstone, sæson 5 – og alt åndede (tilsyneladende) fred og idyl i Montana – med forventet premiere på anden del af sæsonen i februar ’23.

Men så væltede det ud med lækager om konflikter, hvor de to store egoer Sheridan og Costner stødte hovederne sammen.

En kilde tæt på serien udtalte sig til New York Post i juli ’23; avisens kilde lagde hovedparten af skylden for den fastlåste situation på serieskaber Sheridan.

Cole Hauser (til venstre) og Taylor Sheridan under indspilningen af “Yellowstone” (Foto: Paramount)

Kilden hævdede, at Costner, som også er udøvende producent på serien, følte sig afvist, da han udtrykte bekymring over den retning, historien tog – og at han derefter fik denne besked af Sheridan:

Stick to acting!

En kommentar, der næppe ligefrem lagde op til en god dialog mellem de to store stjerner…

Kevin Costner, “Yellowstone, sæson 5” (Foto: SkyShowtime)

“Kun Taylor ved, hvad der virkelig foregår,” sagde kilden til New York Post. “Taylor tilbragte år med ikke at være værdsat i Hollywood, og nu hvor han er toppen af hierarkiet, er der helt sikkert et ego involveret i alt dette.”

Ifølge Deadline var Kevin Costner utilfreds med, at optagelserne til Yellowstone trak ud og kom i konflikt med andre af hans projekter. Costner havde åbenbart ikke forpligtet sig til så mange optagedage, som Sheridan & Co ønskede.

Siden er konflikten kun eskaleret, fra Costner officielt trak sig fra serien i april 2023, til den kulminerede i maj sidste år, hvor det blev besluttet, at Yellowstone skulle indstilles!

 

Yellowstone, sæson 5 (Foto: SkyShowtime)

Siden har både Paramount og Sheridan forsøgt at overtale Costner til at vende tilbage for at færdiggøre anden del af sæson 5 – men uden held.

Læs også Sheridan gør det igen! Med Taylor Sheridan som showrunner, og duoen Harrison Ford og Helen Mirren i hovedrollerne, var forventningerne til 1923 skyhøje.

I stedet blev det sidste sommer annonceret, at Yellowstone-universet vil leve videre med den nye spin-off-serie 2024; med Matthew McConaughey i hovedrollen (sandsynligvis som en Dutton). Serien vil være en slags fortsættelse af Yellowstone-universet, ikke en prequel.

I et interview med The Hollywood Reporter bekræftede CBSViacoms CEO Chris McCarthy, at selskabet havde skrevet kontrakt med McConaughey til Yellowstone-universet:

Matthew McConaughey is lined up to star in a Yellowstone extension, which will move forward regardless of whether Costner returns to the original.

Yellowstone, sæson 5 (Foto: SkyShowtime)

Om vi kommer til at se Costner tilbage i Yellowstone-sadlen, er dog stadig uvist.

Konflikten mellem ham og Sheridan har stået på så længe og er blevet så betændt, at der går rygter om, at Sheridan har skrevet hans karakter ud af serien. Når det er sagt, er der endnu ikke optaget et eneste sekund af sæson 5, anden del …

Da ET-reporteren spurgte Costner, hvordan han forestiller sig John Duttons fremtid/endeligt, svarede stjernen:

Well, you know, he needs to be proactive in what happens and I’ve kind of had my own fantasy how it might be, but that’s Taylor’s thing. I said as much to him [Sheridan] a while back. I had thoughts how it could happen, but we just have to see.

Hverken Paramount Pictures eller Sheridan har indtil videre kommenteret Costners seneste udspil.

Yellowstone, sæson 5 (Foto: SkyShowtime)

Lawmen: Bass Reeves er den seneste af Taylor Sheridans serier (som kan streames på SkyShowtime), de andre er:

Læs også Her ser du Yellowstone! Serieskaber Taylor Sheridan er blandt de hotteste navne i streamingbranchen for tiden - men hvor (og hvordan) får du set alle hans eminente serier?
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Ventetiden er ovre!

Premiere til efteråret!

Sci-fi-klassiker klar til streaming!

Premieredatoen er klar!

MILF-trailer!

Klar til endnu en runde?

Et godt grin forlænger livet!

Kongen brøler igen!

De kriminelles hærgen fortsætter i Kingstown

Harry Potter-lydbøgerne får Dolby Atmos

Se den nye trailer fra Holocaust-helvedet

Hysterisk ny trailer!

Scroll to Top