TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Guide

Release-liste juni 2022

Her er de film og serier, du kan streame i juni. Deriblandt ikke mindst 2. sæson af Only Murders in the Building.

forfatter
Publiceret 03/06/2022 - 14:04

Endelig er sommeren her! Men traditionen tro må vi nordboer nok være forberedt på endnu en “skandinavisk” sommer, altså et sælsomt miks af semivarme sommerdage efterfulgt af regntunge dage med 12-15 grader. Når der så kommer en blæsende, regnfuld aften, er det rart at kunne trække sig tilbage til lænestolen inden døre og nyde en god film eller serie.

Læs også 20 fede sommer-gadgets Her er 20 gadgets, der kan gøre selv gråvejrsdage til glade dage.
Sommergadgets new scaled e1654070417201

Sommersæsonen er traditionelt lavsæson for TV-kiggeri, men den hårde konkurrence mellem streaming-tjenesterne gør, at de ikke sænker lanceringstempoet nævneværdigt i sommermånederne.

PS: I dag er det præcis 100 dage siden, Rusland overfaldt Ukraine. Du kan donere penge til det livsvigtige hjælpearbejde for Ukraine her!

Netflix

Den største streaming-tjeneste åbner måneden med et norsk krimi-dokudrama: Mr. Good?.

Dokumentarserien ser på sagen om den korruptionsdømte politimand Eirik Jensen. Netflix lover en fascinerende dokumentarserie om den norske politimand, der blev anklaget for narkosmugling. Er han storkriminel eller en retskaffen tjenestemand? True crime-serien har premiere i dag, den 3. juni.

Fra i dag kan du også streame den nye franske thrillerserie En perfekt mor (Une mère parfaite).

En hengiven mor er overbevist om sin datters uskyld i en mordsag. Men så støder hun på foruroligende fakta, der udvisker grænserne mellem offer og gerningsmand.

En anden nordisk serie, dog i en lidt anden genre end Mr. Good, er den danske Skruk. Det er en romantisk komedie om fertilitetslægen Nana (Josephine Park) og de mennesker, hun møder og behandler.

Da Nana i beruset tilstand inseminerer sig selv med en særlig dosis sæd – nemlig hendes ekskærestes – starter hun en kædereaktion af små og store katastrofer.

Den spontane handling fører til graviditet, og Nana skal nu finde ud af, hvordan hun skal forklare sin nye tilstand (som jo ikke kan skjules for evigt) – og vinde ekskæresten tilbage. Problemet er bare, at han ikke virker særlig interesseret i at være sammen med Nana igen.

Den hemmelige graviditet giver Nana mulighed for at se sine patienter i et nyt lys, men efterhånden som løgnene vokser sig større, bliver det sværere og sværere at navigere i dem. For første gang i sit liv må Nana fortælle sandheden – og måske afsløre en hemmelighed, der i sidste ende kan koste hende alt.

Premiere den 8. juni.

Adam Sandler kan ses i den nye komedie-dramafilm Hustle, der har premiere den 8. juni. Virker som endnu et formularpræget sportsdrama med en “utrolig” slutning …

Så ser vi mere frem til den 10. juni og premieren på 6. og sidste sæson af Peeky Blinders. Gå ikke glip af den medrivende afslutningssæson med Cillian Murphy i storform!

Den 16. juni er scenen sat for mere svensk anarkistisk kærlighed, idet der er premiere på 2. sæson af Kærlighed & anarki.

Sofie (Ida Engvoll) er en fremadstormende karrierekvinde med livet på skinner. Stor, flot lejlighed i centrum af Stockholm, fremtiden planlagt med mand og to børn. Hun ernærer sig som digitaliseringskonsulent, hvilket vil sige, at hun går ind som en “reddende engel” i gammeldags virksomheder, der har brug for at stige på det digitale revolutionstog.

Læs også Et frækt forslag Herligt charmerende samtidsdrama med genkendelige konflikter og udfordringer.

Hendes nye kunde er et støvet forlag, der ikke ligefrem har haft innovation, digitalisering og teknologisk forkant på agendaen de sidste 15 år. Sofie kommer ind som en hvirvelvind og vil vende op og ned på alting – og møder forventelig modstand fra de ansatte.

Som stresslindring tager Sofie et par gange om dagen en lille hyggestund med pornofilm på mobilen og hørepropper i ørerne. Desværre bliver hun opdaget af forlagets unge IT-tekniker, Max, hvilket sætter gang i en række uventede og uforudsigelige begivenheder.

I handlingsreferatet for 2. sæson kan vi læse:

“Sofie er nyskilt og forsøger at skabe et nyt liv, der omfatter Max. Men uforudsigelige begivenheder gør, at hun pludselig er midt i en livskrise, som også har store konsekvenser for Max og intet bliver, som de har forestillet sig.

Samtidig kæmper det lille forlag Lund & Lagerstedt fortsat med den traditionelle litteraturverden på den ene side og alle de nye muligheder, nutiden byder på, på den anden. Det varer ikke længe, ​​før konflikterne hagler ned mellem gammelt og nyt, mellem stor litteratur og økonomiske realiteter.

Hvad er rigtigt og forkert, normalt og unormalt, hvad er egentlig ægte – og betyder det overhovedet noget? Midt i denne tumult står vores karakterer med bankende hjerter og forsøger at forstå både livet og sig selv.”

Den 17. juni kan du se Chris Hemsworth og Miles Teller (The Offer) i action-krimien Spiderhead. To indsatte i et elitefængsel (Miles Teller og Jurnee Smollett) får mulighed for at forkorte deres straf ved at melde sig som medicinske forsøgskaniner.

Månedens højdepunkter fra Netflix rundes af med 3. sæson af The Umbrella Academy. Premiere den 22. juni – og så er det sommerferie!

Se mere om Netflix’ junipremierer her:

Disney+

Mickey Mouse & Co. holder heller ikke sommerferie, men varter op med 2. sæson af det populære komediedrama Only Murders in the Building – inspireret af true crime-bølgen.

Serien er en veloplagt parodi på true crime-podcasts, hvor de to distingverede ældre herrer Charles (Steve Martin) og Oliver (Martin Short) er overbevist om, at naboen Tims tilsyneladende selvmord i virkeligheden er et mord, og de komiske forviklinger tager til, da de to får selskab af den unge Mabel (Selena Gomez).

I den nye sæson følger vi chokbølgerne efter bestyrelsesformanden Bunnys overraskende død. Et dødsfald, der giver Charles, Oliver og Mabel endnu et morbidt mordmysterium at mæske sig i – og endnu en morder at afsløre.

Sagen kompliceres af, at trioen offentligt bliver impliceret i mordet og skal forholde sig til en række naboer, som er overbevist om, at de selv står bag. Ovenikøbet får de en konkurrerende podcast!

2. sæson får global premiere på Disney+ den 28. juni.

Inden da kan du se Emily Watson (Breaking the Waves) i den psykologiske miniserie Too Close. Premiere den 1. juni.

Disney+ byder på endnu en ny Marvel-serie (!), idet Ms. Marvel får premiere den 8. juni.

Serien handler om Kamala Khan, en 16-årig pakistansk-amerikansk pige, der vokser op i Jersey City. Hun er dygtig i skolen og en ivrig gamer og fan-fiction-skribent med interesse for superhelte, især Captain Marvel. Men Kamala har svært ved at passe ind både derhjemme og i skolen – indtil hun får kræfter som de superhelte, hun altid har set op til. Og livet er meget nemmere med superkræfter, eller …?

3. sæson af ungdomsserien Love, Victor kommer den 15. juni. Samme dag kan du streame 101 dalmatinere, mens 3. sæson af dramakomedien Atlanta får premiere den 29. juni.

Gå heller ikke glip af 3.-6. afsnit af den nye Star Wars-serie Obi-Wan Kenobi!

Læs også Obi-Wan Kenobi: Vi har interviewet stjernerne! Vi har interviewet stjernerne fra Obi-Wan Kenobi forud for seriestart den 27. maj, hvor Star Wars-fans verden rundt vil bænke sig foran TV’et.
Ewan McGregor creative commons

Og sidst, men ikke mindst kan du igen streame alle de Marvel-serier, der tidligere blev vist eksklusivt på Netflix, fra den 29. juni:

HBO Max

Også HBO Max byder på et nordisk indslag i juni, endda med selveste Alicia Vikander i hovedrollen.

Vikander har medvirket i store internationale topfilm som Ex MachinaSpionen fra U.N.C.L.E.The Danish Girl (som hun velfortjent vandt en Oscar for), Jason BourneThe Light Between Oceans (hvor hun mødte sin nuværende kæreste, Michael Fassbender), TulipanfeberTomb Raider og The Green Knight.

I den nye dramaserie Irma Vep får vi hende at se i hovedrollen som Mira. Serien er skabt, skrevet og instrueret af den Emmy-nominerede franske instruktør Olivier Assayas og baseret hans på egen film fra 1996. Premiere den 7. juni.

Den 15. juni kan du se den dansk-tyske drama-thriller Under overfladen.

Fire uadskillelige venner skaber et perfekt liv sammen på en idyllisk ø. Deres børn bliver som søskende og lever bekymringsfri og beskyttede liv i et miljø baseret på tillid og venskab. Men så rammer ulykken, og pludselig er intet, som det ser ud.

Drama-thrilleren i otte dele har Thure Lindhardt, Lene Maria Christensen, Jan Josef Liefers, Jakob Cedergren og Katharina Schüttler i hovedrollerne.

Andy Garcia har en af hovedrollerne i genindspilningen af Father of the Bride.

Billy (Andy Garcia) og Ingrid (Gloria Estefan) bliver overrasket, da deres ældste datter, Sofia (Adria Arjona), kommer hjem til Miami og fortæller om sin nye kæreste, Adan (Diego Boneta). Parret er forlovet og planlægger bryllup og et nyt liv sammen i Mexico. Familiebåndene bliver udfordret, efterhånden som bryllupsplanlægningen tager fart.

Den romantiske komedie er baseret på en roman af Edward Streeter, der er filmatiseret to gange tidligere. Gary Alazraki har instrueret filmen efter et manuskript af Matt Lopez. Premiere den 16. juni.

Sikkert fin sommerunderholdning, men vi ser ikke ligefrem konturerne af en ny klassiker her …

Amazon Prime Video

Den absolut største nyhed på Amazon Prime i årets første sommermåned er 3. sæson af antisuperhelteserien The Boys.

Det har været et stille år. Homelander er svækket, og Butcher arbejder for regeringen – overvåget af Hughie, af alle mennesker. Men begge mænd er tørstige efter blod. Så da The Boys får nys om et anti-“supes”-våben, starter de en krig mod The Seven og en jagt efter legenden Soldier Boy (Jensen Ackles fra Supernatural).

The Boys er et morsomt og respektløst kig på, hvad der sker, når superhelte – der er lige så populære som kendisser, lige så indflydelsesrige som politikere og lige så tilbedt som guder – misbruger deres superkræfter i stedet for at bruge dem til det gode.

The Boys fortsætter deres heroiske kamp for at afsløre sandheden om The Seven og Vought – det multimilliardkonglomerat, der styrer “heltene” og dækker over deres beskidte hemmeligheder. Det er de tilsyneladende magtesløse mod de allermægtigste. Premiere i dag, den 3. juni.

Fra den 17. juni kan du streame 7. og sidste sæson af krimiklassikeren Bosch, som tidligere var tilgængelig på HBO Nordic.

Læs også En af de bedste sæsoner Den dedikerede LA-efterforsker takker af med en bundsolid afslutningssæson.

En af de bedste sæsoner!

The Summer I Turned Pretty er et generationsdrama om en kærlighedstrekant mellem en pige og to brødre, det foranderlige forhold mellem mødre og deres børn og den evige kraft i stærke kvindelige venskaber. En historie om den første kærlighed, den første hjertesorg og en perfekt sommers magi.

Serien har Lola Tung, Jackie Chung, Rachel Blanchard, Christopher Briney, Gavin Casalegno, Sean Kaufman, Alfredo Narciso, Minnie Mills, Colin Ferguson og Tom Everett Scott i hovedrollerne.

1. sæson er ude nu.

Apple TV+

Rose Byrne, som vi husker fra den hysterisk morsomme Bridesmaids, har hovedrollen i komedieserien Physical.

Serien tager os med tilbage til det idylliske San Diego i 1980’erne og er en mørk komedie om Sheila Rubin, en tilsyneladende pligtopfyldende husmor, der støtter sin smarte, men kontroversielle mands politiske karriere.

Bag lukkede døre har Sheila et mørkt og morsomt syn på livet, som hun sjældent lader verden se. Hun kæmper også med komplekse personlige dæmoner knyttet til hendes selvbillede … lige indtil hun finder et usandsynligt udløb: Aerobics.

2. sæson har premiere i dag, den 3. juni.

Så ser vi mere frem til 3. sæson af den kontrafaktiske dramaserie For All Mankind.

Hvordan ville verden se ud, hvis Sovjetunionen havde vundet rumkapløbet? 2. sæson begynder i 1983. Det er kulminationen på den kolde krig, og spændingerne mellem USA og USSR er på deres højeste. Ronald Reagan er præsident, og videnskabens og rumforskningens store ambitioner er i fare for at blive sløset bort, da USA og Sovjet går op imod hinanden om kontrollen over områder på Månen, der er rige på ressourcer.

Premiere den 10. juni.

Dakota Johnson (Fifty Shades of Grey) kan ses i Cha Cha Real Smooth.

Frisk ud af college og uden klar retning i livet sidder 22-årige Andrew fast hjemme hos sin familie i New Jersey. Men hvis der er én ting, der hører hjemme på hans ikke-eksisterende CV, så er det, hvordan man starter en fest.

Da Andrew bliver venner med en lokal mor, Domino, og hendes datter Lola, opdager han endelig en fremtid, som han ønsker sig – selv om det måske ikke er hans egen. Premiere den 17. juni.

Paramount+

Den yngste af streaming-tjenesterne har en temmelig mager junimenu. Bortset fra Beavis og Butt-Head Do the Universe (24/6) og mere South Park (2/6) er det eneste, vi kan finde at fremhæve, den nye originalserie Players.

Serien følger et fiktivt professionelt e-sportshold i League of Legends, idet de jagter deres første mesterskab efter at have været lige-ved-og-næsten i årevis. For at vinde det hele er de afhængige af, at deres vidunderbarn, en 17-årig rookie, og deres 27-årige veteran kan lægge deres egoer til side og arbejde sammen.

I serien møder vi Misha Brooks som Creamcheese, Da’Jour Jones som Organizm og Ely Henry som deres træner Kyle Braxton. Holly Chou, Stephen Schneider, Peter Thurnwald, Youngbin Chung, Moses Storm, Alexa Mansour, Noh “Arrow” Dong-Hyeon, Michael “Miko” Ahn, Luke Tennie og Dan Perrault spiller også med i serien, der har premiere den 17. juni.

Meget nichepræget …

Viaplay

Vores hjemlige streaming-tjeneste byder på klassisk western som sin største juninyhed!

Billy the Kid er en Viaplay Original baseret på den sande historie om den berygtede bandit – fra hans ydmyge irske rødder i New York til hans dage som cowboy og revolvermand i Det Vilde Vesten. Billy the Kid var hverken en koldblodig morder eller en farlig røver. Selv om hans liv var kort, overlevede legenden om ham og voksede længe efter hans død. En berømt fredløs i en alder af kun 15 år.

Billy voksede op i en lovløs og voldelig verden, men han kunne læse og regne, og han var blid, venlig og respektfuld over for kvinder. Han forsøgte at behandle alle mennesker som ligeværdige, men i New Mexico var der konstant konflikt mellem mange forskellige grupperinger.

Se den spændende skildring af en historisk legende fra Det Vilde Vesten. 1. sæson af Billy the Kid består af otte afsnit. Premiere den 12. juni.

Andre højdepunkter på Viaplay i juni er The Following, 1.-3. sæson (2/6), The Lying Game, 1.-2. sæson (8/6), Everything’s Gonna Be Okay, 1.-2. sæson (9/6), Everwood, 1.-4. sæson (14/6), Dr. Quinn, 1.-6. sæson (22/6), BMF, 1. sæson (27/6), Instinct, 1.-2. sæson (28/6), og sidst, men ikke mindst megasuccesen Vikings. 6. sæson har premiere den 30. juni.

Se den komplette liste over alle de nye titler på de største streaming-tjenester nedenfor. God streaming-fornøjelse – og hav en rigtig god sommer!

Cher and the Loneliest Elephant
Cher and the Loneliest Elephant | April 22, 2021 (United States) Summary:
Countries: PakistanLanguages: English
01.06.2022
Honest Thief
D'oh!
Summary:
01.06.2022
Too Close S01
Too Close | April 12, 2021 (United Kingdom) Summary:
Countries: United KingdomLanguages: English
01.06.2022
Abbott Elementary S01
Abbott Elementary | December 7, 2021 (United States) Summary:
Countries: United StatesLanguages: English
01.06.2022
To Catch A Smuggler S02
To Catch A Smuggler | January 1, 2020 (United States) Summary:
Countries: United StatesLanguages: English
01.06.2022
American Crime Story S01
American Crime Story | February 2, 2016 (United States) Summary:
Countries: United StatesLanguages: English
01.06.2022
American Crime Story S02
American Crime Story | February 2, 2016 (United States) Summary:
Countries: United StatesLanguages: English
01.06.2022
Space Chickens in Space S01
Space Chickens in Space | September 30, 2018 (United States) Summary:
Countries: Mexico, Ireland, AustraliaLanguages: English
01.06.2022
Club Mickey Mouse S01
Club Mickey Mouse | September 8, 2017 (United States) Summary:
Countries: United StatesLanguages: English
01.06.2022
My So-Called Life S01
My So-Called Life | August 25, 1994 (United States) Summary:
Countries: United StatesLanguages: English
01.06.2022
Delicacies Destiny S01
Delicacies Destiny | April 7, 2022 (China) Summary:
Countries: ChinaLanguages: Chinese
01.06.2022
South Park: The Streaming Wars
South Park: The Streaming Wars | June 1, 2022 (United States) Summary:
Countries: United StatesLanguages: English
02.06.2022
The Orville S03
The Orville Adventure, Comedy, Drama, Sci-Fi | September 10, 2017 (United States) Summary:
Countries: United StatesLanguages: English
02.06.2022
The Following S01
The Following | January 21, 2013 (United States) Summary:
Countries: United StatesLanguages: English
02.06.2022
The Following S02
The Following | January 21, 2013 (United States) Summary:
Countries: United StatesLanguages: English
02.06.2022
The Following S03
The Following | January 21, 2013 (United States) Summary:
Countries: United StatesLanguages: English
02.06.2022
Frankie
Frankie | October 25, 2019 (United States) Summary:
Countries: France, PortugalLanguages: English, French, Portuguese
02.06.2022
The Boys S03
The Boys | July 26, 2019 (United States) Summary:
Countries: United StatesLanguages: English
03.06.2022
Physical S02
Summary:
03.06.2022
Why Women Kill S02
Why Women Kill | August 15, 2019 (United States) Summary:
Countries: United StatesLanguages: English
03.06.2022
Fire Island
D'oh!
Summary:
03.06.2022
The Internship
The Internship | June 7, 2013 (United States) Summary:
Countries: United StatesLanguages: English, Tagalog, Cantonese, Mandarin, Spanish
03.06.2022
Änglagård
D'oh!
Summary:
03.06.2022
Bin Laden’s Hard Drive
Bin Laden's Hard Drive | September 10, 2020 (United States) Summary:
Countries: United StatesLanguages: English
03.06.2022
Farväl Falkenberg
D'oh!
Summary:
03.06.2022
Hollywood Stargirl
Hollywood Stargirl | June 3, 2022 (United States) Summary:
Countries: United StatesLanguages: English
03.06.2022
Law Abiding Citizen
D'oh!
Summary:
03.06.2022
Mr Good: Cop or Crook? S01
Mr. Good: Cop or Crook? | June 3, 2022 (United States)
Summary:
Countries: NorwayLanguages: Norwegian
03.06.2022
As the Crow Flies S01
As the Crow Flies | June 3, 2022 (United States) Summary:
Countries: TurkeyLanguages: Turkish
03.06.2022
Interceptor
Interceptor | June 3, 2022 (United States) Summary:
Countries: Australia, United StatesLanguages: English
03.06.2022
Floor Is Lava S02
D'oh!
Summary:
03.06.2022
Surviving Summer S01
Surviving Summer | June 3, 2022 (United States) Summary:
Countries: Australia, GermanyLanguages: English
03.06.2022
We Baby Bears S01
We Baby Bears | January 1, 2022 (United States) Summary:
Countries: United StatesLanguages: English
03.06.2022
Madagascar: A Little Wild
Madagascar: A Little Wild | September 7, 2020 (United States) Summary:
Countries: United StatesLanguages: American Sign Language, English
04.06.2022
Free Willy 2: The Adventure Home
Free Willy 2: The Adventure Home | July 19, 1995 (United States) Summary:
Countries: France, United StatesLanguages: English, Danish, Malay, Dutch, Indonesian, Finnish, Luxembourgish, French Sign Language
04.06.2022
Another Mother’s Son
Another Mother's Son | March 24, 2017 (United Kingdom) Summary:
Countries: United KingdomLanguages: English
05.06.2022
The Addams Family 2
D'oh!
Summary:
07.06.2022
Roswell, New Mexico S04
Roswell, New Mexico Drama, Romance, Sci-Fi | January 15, 2019 (United States) Summary:
Countries: United StatesLanguages: English
07.06.2022
Irma Vep S01
Irma Vep | June 6, 2022 (United States) Summary:
Countries: United StatesLanguages: English, French
07.06.2022
Ali
Ali | December 25, 2001 (United States) Summary:
Countries: United StatesLanguages: English, French, Swahili
07.06.2022
Ms. Marvel
Ms. Marvel | June 8, 2022 (United States) Summary:
Countries: United StatesLanguages: English
08.06.2022
A Teacher S01
A Teacher | November 10, 2020 (United States) Summary:
Countries: United StatesLanguages: English
08.06.2022
South America’s Weirdest Animals S01
D'oh!
Summary:
08.06.2022
The Lying Game S01
The Lying Game | August 15, 2011 (United States) Summary:
Countries: United StatesLanguages: English
08.06.2022
The Lying Game S02
The Lying Game | August 15, 2011 (United States) Summary:
Countries: United StatesLanguages: English
08.06.2022
Hustle
Hustle | June 8, 2022 (United States) Summary:
Countries: United StatesLanguages: English
08.06.2022
Keep Sweet: Pray and Obey S01
Keep Sweet: Pray and Obey | June 8, 2022 (United States)
Summary:
Countries: United StatesLanguages: English
08.06.2022
Akeelah and the Bee
Akeelah and the Bee | April 28, 2006 (United States) Summary:
Countries: United StatesLanguages: English
08.06.2022
Everything’s gonna be okay S01
Everything's Gonna Be Okay | January 16, 2020 (United States) Summary:
Countries: United StatesLanguages: English
09.06.2022
Everything’s gonna be okay S02
Everything's Gonna Be Okay | January 16, 2020 (United States) Summary:
Countries: United StatesLanguages: English
09.06.2022
Annonce

Nyeste artikler:

Skriv en kommentar

Kommer allerede i december! SkyShowtime offentliggør i dag ny trailer til Taylor Sheridan-serien 1923 - og fremskynder premieredatoen!
Stallone gør underholdende comeback Sly Stallone gør et mere end anstændigt comeback som seriøs skuespiller i en blandet fornøjelse af en mafiakomedie.
Ny dansk Netflix-serie får premiere 5. januar 2023 Serien er på seks afsnit, og blandt de medvirkende er Zlatko Buric, Mikael Bertelsen og Mads Brügger.
Stærkeste sæson hidtil! Med tredje runde af det socialrealistiske komediedrama Pørni, leverer Steenstrup sin stærkeste sæson.
Norsk trold-folklore! Katastrofefilm med trolde i hovedrollen er en sjælden vare. Det er dog lykkedes Netflix med en overraskende underholdende eventyrfilm.
Grønt lys! HBO Max har netop givet Mike White grønt lys til en tredje sæson af det dekadente rigmandsdrama.
Følg Lyd & Billede