Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Ny dansk Netflix-serie: Skruk

Senere på året lancerer Netflix endnu en nordisk originalserie.

Skrevet af / 05/04/2022 - 00:46
Ny dansk Netflix-serie: Skruk

Den største streaming-tjeneste af dem alle, Netflix, ligger ikke på den lade side, når det gælder lancering af lokalt originalindhold. Allerede til efteråret udsender streaming-tjenesten endnu en ny dansk serie: Skruk.

Den romantiske komedie handler om fertilitetslægen Nana (Josephine Park) og de mennesker, hun møder og behandler.

Da Nana i beruset tilstand inseminerer sig selv med en særlig dosis sæd – nemlig sin ekskærestes – starter hun en kædereaktion af små og store katastrofer.

Den spontane handling fører til graviditet, og Nana skal nu finde ud af, hvordan hun skal forklare sin nye tilstand (som jo ikke kan skjules for evigt) – og vinde ekskæresten tilbage. Problemet er bare, at han ikke virker særlig interesseret i at være sammen med Nana igen.

Baby Fever sesong 1 3 989x659 1 Baby Fever sesong 1 2 989x659 1
<
>
(Foto: Netflix)

Den hemmelige graviditet giver Nana mulighed for at se sine patienter i et nyt lys, men efterhånden som løgnene vokser sig større, bliver det sværere og sværere at navigere i dem. For første gang i sit liv må Nana fortælle sandheden – og måske afsløre en hemmelighed, der i sidste ende kan koste hende alt.

Skruk består af seks afsnit og lanceres globalt på Netflix i løbet af 2022. Premieredatoen vil blive annonceret på et senere tidspunkt. Serieskabere er Amalie Næsby Fick og Nikolaj Feifer.

Læs også Tag dig i agt for Kastanjemanden! Danskerne viser nok en gang, hvorfor de er førende inden for krimigenren i Norden.

Jenny Stjernströmer Björk, direktør for Nordic Original Series på Netflix, siger om serien:

“Vi forelskede os straks i det her projekt. Serien berører nogle vigtige, universelle temaer om at træffe svære valg, om forældreskab og om kærlighed. Vi er også meget glade for at samarbejde med talentfulde Amalie Næsby Fick og Nikolaj Feifer – og fortsætte det gode samarbejde med Apple Tree Productions. Vi ser frem til at bringe Skruk til live på Netflix sammen med dette fantastiske team.”

Baby Fever sesong 1 4 scaled 1
(Foto: Netflix)

Serieskaberne Amalie Næsby Fick og Nikolaj Feifer tilføjer:

Skruk er den personlige, komiske, hårde og overraskende historie om fertilitetsbehandling, som vi selv har manglet. At være i fertilitetsbehandling er sindssygt hårdt. Det ved vi, fordi vi selv har været igennem det. Men det kan også være en oplevelse af håb og glæde og latter – det kan kaste dig rundt i så mange forskellige følelser på så kort tid. Derfor ville vi lave en serie, hvor dramaet og komikken altid sameksisterer, for det er vores oplevelse af en fertilitetsproces.”

Læs også The Rain, 1. sæson Netflix forsøger at vise, hvad der kan ske for os skandinaver, når velfærdsstatens komfortable sikkerhedsnet kollapser under os.

Ud over Josephine Park (Doggystyle) medvirker Olivia Joof Lewerissa (DNA), Simon Sears (Shadow and Bone), Charlotte Munch (Anna Pihl), Mikael Birkkjær (Borgen), Tammi Øst (En helt almindelig familie), Emil Prenter, Thomas Levin (Borgen), Jesper Ole Feit Andersen (Kastanjemanden), Amelia Høy (Gidseltagningen), Morten Jørgensen, Anne Sofie Wanstrup og den svenske skuespiller Lisa Carlehed (Udvandrerne).

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

MILF-trailer!

Klar til endnu en runde?

Et godt grin forlænger livet!

Kongen brøler igen!

De kriminelles hærgen fortsætter i Kingstown

Harry Potter-lydbøgerne får Dolby Atmos

Se den nye trailer fra Holocaust-helvedet

Hysterisk ny trailer!

Stadig fuld-MAX?

Sådan fungerer Foley og ADR til filmlyd

God knows who did it ...

Prisvindende kærlighedsdrama

Lyd & Billede
Scroll to Top