TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Only Murders in The Building fornyes med 2. sæson

Disney+ byder snart på mere letbenet komedie med Steve Martin & Co. fra The Big Apple.

forfatter
Publiceret 03/04/2022 - 16:30

Only Murders in the Building var komikeren Steve Martins første rolle i en større film eller serie i ti år (bortset fra Billy Lynn’s Long Halftime Walk), og hans comeback fik stående ovationer fra kritikerne og skyhøje seertal på streaming-tjenesten Disney+.

Serien er en veloplagt parodi på true crime-podcasts, hvor de to distingverede ældre herrer Charles (Steve Martin) og Oliver (Martin Short) er overbevist om, at naboen Tims tilsyneladende selvmord i virkeligheden er et mord.

De komiske forviklinger tager til, da de to får selskab af den unge Mabel (Selena Gomez). De tre umage venner har mistanke om, at morderen er en af ejendommens beboere, og ser muligheden for at lave en meget lokal podcast om den intrikate mordsag.

Læs også Premiere på Disney+ i dag Kenneth Branagh giver os en perfektioneret version af Agatha Christie-klassikeren.
Mord pa Nilen 1

Disney+ annoncerede allerede sidste år, at Only Murders in the Building ville vende tilbage til streaming-tjenesten, og nu er premieredatoen så klar: 2. sæson får global premiere på Disney+ den 28. juni.

Only Murders in The Building sesong 2 6 Only Murders in The Building sesong 2 5 Only Murders in The Building sesong 2 4 Only Murders in The Building sesong 2 3
<
>
(Foto: Walt Disney)

I den nye sæson følger vi chokbølgerne efter bestyrelsesformanden Bunnys overraskende død. Et dødsfald, der giver Charles (Steve Martin), Oliver (Martin Short) og Mabel (Selena Gomez) endnu et morbidt mordmysterium at mæske sig i.

Sagen kompliceres af, at trioen offentligt bliver impliceret i mordet og skal forholde sig til en række naboer, som er overbevist om, at de selv står bag. Ovenikøbet får de en konkurrerende podcast!

Steve Martin og John Hoffman er serieskabere og manuskriptforfattere, og Martin Short og Selina Gomez er producere på serien sammen med Martin og Hoffman.

Only Murders in The Building sesong 2 2
(Foto: Walt Disney)

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Maverick vender (endelig!) tilbage Nu er der kun seks dage tilbage, til Maverick flyver igen – i Top Gun 2.
Svensk Amazon Prime-serie på vej Endelig tager Amazon fat i Norden og satser på lokalt produceret indhold.
Mere spionthriller fra Mellemøsten Mossads intrikate skyggekrig mod ærkefjenden Iran giver os fortsat en af de absolut bedste spionserier lige nu.
Middelmådigt fra Connelly Halvbroren til den mere kendte Harry Bosch har fået sin egen TV-serie, men vi er ikke synderlig imponeret.
Trailer til The Machinery 2 Nu er den første trailer til 2. sæson af den norske serie The Machinery her.
Finsk dansedrama fra Netflix Endelig er det Finlands tur til at nå ud til et globalt Netflix-publikum.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend