Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Only Murders in The Building fornyes med 2. sæson

Disney+ byder snart på mere letbenet komedie med Steve Martin & Co. fra The Big Apple.

Skrevet af / 03/04/2022 - 16:30
Only Murders in The Building fornyes med 2. sæson

Only Murders in the Building var komikeren Steve Martins første rolle i en større film eller serie i ti år (bortset fra Billy Lynn’s Long Halftime Walk), og hans comeback fik stående ovationer fra kritikerne og skyhøje seertal på streaming-tjenesten Disney+.

Serien er en veloplagt parodi på true crime-podcasts, hvor de to distingverede ældre herrer Charles (Steve Martin) og Oliver (Martin Short) er overbevist om, at naboen Tims tilsyneladende selvmord i virkeligheden er et mord.

https://youtu.be/-V1rQdXXXyI

De komiske forviklinger tager til, da de to får selskab af den unge Mabel (Selena Gomez). De tre umage venner har mistanke om, at morderen er en af ejendommens beboere, og ser muligheden for at lave en meget lokal podcast om den intrikate mordsag.

Læs også Premiere på Disney+ i dag Kenneth Branagh giver os en perfektioneret version af Agatha Christie-klassikeren.

Disney+ annoncerede allerede sidste år, at Only Murders in the Building ville vende tilbage til streaming-tjenesten, og nu er premieredatoen så klar: 2. sæson får global premiere på Disney+ den 28. juni.

Only Murders in The Building sesong 2 6 Only Murders in The Building sesong 2 5 Only Murders in The Building sesong 2 4 Only Murders in The Building sesong 2 3
<
>
Only Murders in The Building (Foto: Walt Disney)

I den nye sæson følger vi chokbølgerne efter bestyrelsesformanden Bunnys overraskende død. Et dødsfald, der giver Charles (Steve Martin), Oliver (Martin Short) og Mabel (Selena Gomez) endnu et morbidt mordmysterium at mæske sig i.

Sagen kompliceres af, at trioen offentligt bliver impliceret i mordet og skal forholde sig til en række naboer, som er overbevist om, at de selv står bag. Ovenikøbet får de en konkurrerende podcast!

Steve Martin og John Hoffman er serieskabere og manuskriptforfattere, og Martin Short og Selina Gomez er producere på serien sammen med Martin og Hoffman.

Only Murders in The Building sesong 2 2
(Foto: Walt Disney)
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

MILF-trailer!

Klar til endnu en runde?

Et godt grin forlænger livet!

Kongen brøler igen!

De kriminelles hærgen fortsætter i Kingstown

Harry Potter-lydbøgerne får Dolby Atmos

Se den nye trailer fra Holocaust-helvedet

Hysterisk ny trailer!

Stadig fuld-MAX?

Sådan fungerer Foley og ADR til filmlyd

God knows who did it ...

Prisvindende kærlighedsdrama

Lyd & Billede
Scroll to Top