Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Guide

Sommer-gadgets 2022

Her er 20 gadgets, der kan gøre selv gråvejrsdage til glade dage.

Skrevet af / Opdateret: 03/07/2022 - 09:00 // Først publiceret: 1. juni 2022 kl. 14:00
Sommer-gadgets 2022

Sommeren er højtid for skæg og ballade. Find den rigtige højttaler til at sætte stemningen til din sommerfest, eller måske har du altid ønsket dig et TV på terrassen?

Med en elcykel kommer du hurtigere frem til det næste sted, hvor tingene sker. Og tag et kamera med, der selv kan printe billederne ud, så du kan forevige sommerstemningen.

Uanset hvad du skal lave denne sommer, kan det være, at du får brug for lige præcis den gadget, som du ikke vidste, at du manglede, blandt tingene på de næste sider.

Marshall Willen – Bluetooth-højttaler

Marshall-lyd i lommen

Lille højttaler med fed lyd.

Den er så lille, at den kan være i lommen eller på cykelstyret. Marshall Willen lover ægte Marshall-lyd i 15 timer, før den skal lades op. Højttaleren er vandafvisende, så det gør ikke noget, hvis det regner lidt, og 20 minutters hurtigopladning giver tre timer ekstra musik. Du kan også parre den trådløst med en vens Marshall-højttaler for at få endnu mere lyd.

Fujifilm Instax mini Evo – Instantkamera

Digitalkamera med printer

Fuji-kameraet kan printe sommerminderne på få sekunder.

Fujifilm Instax mini Evo er mere end et digitalkamera. De billeder, du gemmer på hukommelseskortet, kan nemlig også printes ud som små billeder. Kameraet er supernemt at bruge og legende let at få fede billeder med, og du kan lægge “instant-effekter” på, før du printer. Kameraet kan også udskrive direkte fra mobilen via en app og fungere som printer for alle mobiltelefoner.

JBL PartyBox 710 – trådløs højttaler

Koncertlyd på hjul

Den store JBL-højttaler kickstarter sommerfesten.

Den er så stor, at den har hjul, som du kan trille den rundt på, og med god grund. JBL PartyBox 710 er langtfra bærbar, og den har heller ikke batteridrift. Til gengæld er den kraftigere end det meste andet, du kan trille ud i haven, og den kan spille så højt, at naboerne ikke kan sove.

Det bedste ved JBL-højttaleren er dog, at den også lyder forbandet godt med høj, klar lyd og et basniveau af den anden verden.

GP Batteries ReCyko Charge 10 – genopladelige batterier

Lynhurtig opladning

Mere strøm på ti minutter.

Batteridrevne højttalere, ditto legetøj og andre gadgets er ubrugelige uden strøm. Med denne oplader har du strøm på ti minutter. GP-opladeren med fire 1700 mAh Charge 10 AA- eller AAA-batterier lader batterierne op til ca. 90 procent kapacitet på ti minutter. Det giver dig mere tid til sjov og leg, og det er trods alt det, sommeren handler om.

549 kr.
gpbatteries.dk

Sennheiser Momentum True Wireless 3 – hørepropper

Sennheisers bedste trådløse

Sennheisers nye Momentum True Wireless 3 er som skabt til at tage med ud i sommervarmen.

Momentum-hørepropperne er lette og sidder endnu bedre fast i ørerne end deres forgængere. Så slipper du for at tabe dem, når du er ude og jogge eller slapper af på stranden med en kold drink, mens du lytter til din yndlingsmusik.

Momentum True Wireless 3 kan oplades trådløst, og de har støjreduktion og en god batterilevetid på syv timer i selve hørepropperne og yderligere 28 timer fra lade-etuiet. Men vigtigst af alt: Det er nok de mest vellykkede trådløse hørepropper, du kan få til denne pris.

Samsung SSD T7 Shield – bærbar SSD

Samsung T7 Shield Blue

Lynhurtig bærbar harddisk på farten

Den bærbare SSD fra Samsung giver lynhurtig overførsel og kan tåle al slags vejr.

Selv om du har det meste af dit arbejde i skyen, vil der opstå situationer, hvor du ville ønske, at du havde lagerpladsen fysisk med dig. Ikke mindst hvis du bruger meget af din sommerferie på fotografering eller video-optagelse.

Samsung SSD T7 Shield er en bærbar og vejrbestandig (IP65) SSD, der er belagt med gummi, så den kan tåle nogle knubs. Den er i ægte lommeformat, endda lidt kortere og smallere end den meget kompakte SanDisk Extreme Portable V2.

SSD T7 Shield har en skrivehastighed på op til 1050 MB/s og en læsehastighed på op til 1000 MB/s, og fås både i 1 og 2 terabyte versioner (den angivne pris er for 1 terabyte).

Thermacell E55 – myggefjerner

Thermacell E55

Hold myggene væk

Den batteridrevne og bærbare Thermacell E55 holder de irriterende blodsugere væk, når du er på farten.

Få ting kan ødelægge sommerhyggen som en sværm af blodtørstige myg. Thermacell E55 er en bærbar og genopladelig myggefjerner, der holder myggene væk i op til fem en halv time, før batteriet skal lades op.

Pakken indeholder en beholder, der giver 12 timers brug. Derefter kan man købe refills, som varer i 40 timer. Beholderne indeholder ikke gas under tryk og kan tages med på fly.

Den aktive ingrediens i Thermacell E55 er metoflutrin, som holder op til 97 procent af myggene væk ude i det fri, men ikke er skadeligt for mennesker.

800 kr.
thermacell.com

iSmartgate Lite – smart garageåbner

iSmartgate Lite

Gør garageporten smart

Fjernstyr din garageport med mobilen, smart-uret eller smart-højttaleren.

Der er flere grunde til, at det er smart at kunne åbne garageporten med en app eller med stemmen. Hvad enten du skal ind eller ud med bilen, eller du vil lukke postbuddet ind med en pakke, mens du er bortrejst.

Enheden passer til de fleste garageåbnere på markedet, og du kan styre porten op og ned med mobil-app’en eller bruge din stemme via Apple Siri eller Google Assistant.

Hvis du har mere end én port, du gerne vil fjernstyre, findes der også iSmartgate Pro, som kan styre op til tre porte.

1.299 kr.
ismartgate.com

Sonos Roam SL – bærbar Bluetooth-højttaler

Sonos-lyd på farten

Med Roam SL kan du let tage Sonos med ud i verden.

Roam er den mindste bærbare højttaler fra Sonos, og hvis du vælger SL-versionen uden indbygget mikrofon, kan du også spare nogle kroner. Med sine 17 x 6 cm passer den fint i jakkelommen eller tasken.

Højttaleren er vand- og støvtæt (IP68) og har touch-knapper til at styre lydstyrke og musikafspilning. Af en håndholdt trådløs højttaler at være lyder Roam rigtig godt, og det er let at høre, at den er beslægtet med de stationære Sonos-højttalere.

LG OLED42C2 – OLED-TV

LG OLED42C2

TV til regnvejrsdage

Når sommervejret svigter, er et godt TV alle pengene værd!

Frister det ikke lige at gå ud? Hvorfor så ikke bruge fritiden på at få set de nyeste serier eller invitere vennerne over til en gaming-session? Så kommer LG’s nye OLED-TV i C2-serien som kaldet.

Denne 2022-model er proppet med moderne funktioner, der får både film, serier og spilgrafik til at se rigtig godt ud, med funklende kontrastrig billedkvalitet. Skærmstørrelserne starter ved 42 tommer og går helt op til 83 tommer!

Samsung The Terrace – udendørs-TV

Se TV under åben himmel

Et ekstra hårdført TV til udendørs brug!

Samsung er kendt for TV’er i alle størrelser og faconer. The Terrace er en ekstra lysstærk og vejrbestandig skærm, som gør det muligt at nyde TV-underholdningen ude på terrassen. Selv fjernbetjeningen er vandtæt!

Brugervenlighed og billedkvalitet er fuldt på højde med et godt indendørs-TV, som vi kender det fra Samsungs almindelige modeller. The Terrace er udstyret med indbyggede stereohøjttalere, men kan også opgraderes med en soundbar i samme resistente udførelse.

Samsung The Freestyle – bærbar miniprojektor

Tag billedet med hvor som helst

En bærbar projektor er smart, når du har brug for et billede i stort format.

Hvad gør man, når man gerne vil have videounderholdningen med ud og rejse eller vil have et billede, der hurtigt kan flyttes? Til det formål findes der nu bærbare projektorer som Samsungs The Freestyle. En kompakt og brugervenlig projektor, der er nem at tage med og hurtig at sætte op med funktioner som Auto Keystone og Auto Focus.

Hvis du har planer om at tage projektoren med på farten, findes der også en matchende bæretaske og en batteripakke som tilbehør.

Segway-Ninebot KickScooter F40D – elektrisk løbehjul

Elektrisk løbehjul fra Segway

Glimrende transportmiddel til korte afstande i byen.

Segway-Ninebot KickScooter F40D har mange kvaliteter, som gør det bedre end mange af de andre elektriske løbehjul på markedet. Løbehjulet har 10 tommer store dæk, der absorberer stød, og de slangeløse pneumatiske dæk har et ekstra gelélag på indersiden, som reducerer risikoen for punkteringer.

Både den elektroniske bremse (forhjul) og skivebremsen (baghjul) kontrolleres via et håndtag på styret, mens batteriet er placeret i fodstøtten. Det lave tyngdepunkt skal bidrage til forbedret kørestabilitet.

Motorola Edge 30 – smartphone

Verdens tyndeste 5G-mobil?

Både tynd og let med sine 6,79 mm og 155 gram.

Motorola Edge 30 kommer med en AMOLED-skærm på 6,5 tommer og FHD+ opløsning, ligesom skærmen har 144 Hz opdateringsfrekvens og HDR10+.

Der sidder også et nyt kamera i Edge 30, som i al væsentlighed er identisk med kameraet i dette års topmodel, Edge 30 Pro. Det vil sige, at Edge 30 kommer med tre objektiver på henholdsvis 50 megapixel (vidvinkel med såkaldt Quad Pixel-teknologi samt OIS), 50 megapixel (ultravidvinkel og makro) og 2 megapixel dybdesensor. Frontkameraet er på 32 megapixel.

Batteriet er kun på 4020 mAh, men kan hurtigoplades med op til 30 watt.

Apple iPad mini 6 (2021) – tablet

Børnenes bedste ven

Det bedste tablet-køb, du kan gøre.

Den perfekte tablet til små børnefingre kan skabe ro på lange bilture gennem sommerlandet. Den nyeste version af iPad mini har fået nyt design og en større skærm, der nu måler 8,3 tommer. Med Apples True Tone-teknologi passes der på ungernes øjne, mens de spiller spil eller ser video på den lille tablet. De indbyggede stereohøjttalere sørger for, at lyden også er lækker.

Takket være Apples A15 Bionic-processor yder iPad mini som et lille atomkraftværk, og tablet’en kommer desuden med 5G.

Vanmoof S5 & A5 – elcykler

423859 2022 S5A5 Master 16x9 Packshot Clean 01 e956e0 original 1649149136

Elcyklernes svar på Tesla

To spritnye modeller klar til sommer.

To helt nye elcykler med nye funktioner, f.eks. en LED-baseret brugerflade integreret i cykelstyret. Dertil kommer forbedret tyverisikring og en ny mobilholder med USB-stik, der forvandler mobilen til et instrumentbræt, som bl.a. gør det nemt at navigere.

Begge cykler er udstyret med VanMoofs nye Gen 5 forhjulsmotor med 250 watt og en accelerationskraft på 68 Nm. VanMoof A5 (24 tommers dæk og en vægt på 22 kg) har en maksimal rækkevidde på 140 km, mens S5 (27,5 tommers dæk og 23 kg) har en rækkevidde på 150 km.

2.498 euro
vanmoof.com

Argon Audio Fenris A4 – trådløse højttalere

Stereoanlæg til sommerhuset

Slap af med god musik i ferien.

Bærbare Bluetooth-højttalere kan være fine nok til camping eller kufferten. Men hvis ferien skal tilbringes i sommerhuset, skal der et ordentligt stereoanlæg til.

Argon Audio Fenris A4 er trådløse, aktive højttalere, der er små nok til at finde plads i selv det mindste kolonihavehus, men stadig er så gode, at de kan udfordre anlægget derhjemme. Du kan streame musik fra mobilen, men også koble dem til TV’et med et HDMI-kabel.

Philips Hue Outdoor Lily – udendørs smart-lys

Sæt havefesten i scene

Når vejret bliver varmt, rykker smart-lyset også udendørs.

Sommerferie er også hyggestunder på terrassen. Og når solen går ned, kan hyggen forlænges med smarte havelamper fra Philips Hue. Outdoor Lily er haveprojektører, der kan lyse i alle tænkelige farver splus hele spektret af hvidt lys (ja, du kan få udendørslamper, der efterligner sollyset udenfor!). Det hele kan styres med Hue-app’en på mobilen. Der er tre lamper i et startsæt. Desuden skal man have en Philips Hue Bridge.

Husqvarna Automower 415X – robotplæneklipper

automower 415X

Kom hjem til en nyklippet plæne

Få en velplejet have uden at røre en finger.

Nyd sommeren i liggestolen i stedet for at bruge tiden på at slå græs. Husqvarna Automower 415X er en robotplæneklipper med et par ekstra tricks under skjoldet. Den kan klippe græsplæner på op til 1.500 kvadratmeter og forcere op til 40 graders hældning.

Automower 415X kan mere end bare at klippe græsset tæt. Med et “intelligent” kort over haven kan græsset klippes i forskellige højder og slås mindre ofte i de “vilde” hjørner og krinkelkroge.

Arlo Go 2 – overvågningskamera

Arlo Go 2 Camping1

Overvågning to-go

Tag sikkerhedskameraet med – også der, hvor netværket ikke rækker.

Du tager trygt af sted på ferie, da overvågningskameraet holder øje med huset derhjemme. Men hvem vogter teltet eller campingvognen, mens I er på stranden? Hvis overvågning af dine ting bekymrer dig, har Arlo et kamera, der dækker, hvor netværket ikke rækker.

Arlo Go 2 har indbygget 3G/4G SIM-kort til at supplere Wi-Fi. Kameraet er selvfølgelig fuldstændig vandtæt, trådløst og batteridrevet. Og hvis nogen skulle være så frække at stjæle kameraet, gemmes optagelsen af det på nettet i 60 dage.

Redaktionen

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lyd & Billede
Scroll to Top