Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Lynhurtig opladning

ReCyko-batterierne fra GP Batteries er de hurtigste, du finder.

Skrevet af / 14/11/2021 - 18:00
Lynhurtig opladning

Så står man dér, med flade batterier – de sidste, man havde – og butikkerne er lukket. Så kan man godt pakke sammen. Medmindre man har købt disse.

For når selv IKEA stopper med almindelige alkaliske batterier, så skal vi andre også gør det. Genopladelige batterier er mere miljøvenlige, men ladetiden er stadig et problem for mange brugere. Men ikke med de her, ifølge GP Batteries.

(Foto: GP Batteries)

De fire 1700 mAh AA-batterier kommer med en oplader, der lader dem op til 90 procent kapacitet på kun ti minutter. Det er noget, der er til at forstå, og så er man klar til en ny omgang med f.eks. en blitz, der virker igen, eller andet, der kører på AA-batterier.

Opladeren, der følger med i pakken og hedder ReCyko Charge 10, kan selvfølgelig også lade andre genopladelige batterier op, og en lille blæser sørger for køling under opladningen.

Oplader og fire batterier koster 549 kroner.

(Foto: GP Batteries)

For dem, der ikke kan klare sig med 1700 mAh eller kun fire batterier, findes der en anden løsning.

GP Batteries D861 indeholder otte genopladelige 2000 mAh batterier og en oplader med plads til alle otte. Den lader ikke lige så hurtigt op som ReCyko Charge 10, men med otte batterier kan man altid have et sæt klar, når det første er fladt.

Batterierne placeres i en holder, der kan oplades fra en bærbar computer med USB-port, og hele pakken med otte batterier koster 999 kroner.

(Foto: GP Batteries)
Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nu kan du tale med ChatGPT

NASA's robottog på Månen

Google Gemini bliver mere almægtig

Skærmen gør alt - bortset fra at læse dine tanker!

AI planlægger vores ferie

Styr computeren med hjernen

Solpaneler i øjnene?

Googles AI fantaserer sig frem til spil

Ny AI udfordrer GPT-4

Google lancerer mini-AI

Kinas supercomputer slår rekord

AI-generator skaber realistiske videoer

Lyd & Billede
Scroll to Top