TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Lynhurtig opladning

ReCyko-batterierne fra GP Batteries er de hurtigste, du finder.

forfatter
Publiceret 14/11/2021 - 18:00

Så står man dér, med flade batterier – de sidste, man havde – og butikkerne er lukket. Så kan man godt pakke sammen. Medmindre man har købt disse.

For når selv IKEA stopper med almindelige alkaliske batterier, så skal vi andre også gør det. Genopladelige batterier er mere miljøvenlige, men ladetiden er stadig et problem for mange brugere. Men ikke med de her, ifølge GP Batteries.

(Foto: GP Batteries)

De fire 1700 mAh AA-batterier kommer med en oplader, der lader dem op til 90 procent kapacitet på kun ti minutter. Det er noget, der er til at forstå, og så er man klar til en ny omgang med f.eks. en blitz, der virker igen, eller andet, der kører på AA-batterier.

Opladeren, der følger med i pakken og hedder ReCyko Charge 10, kan selvfølgelig også lade andre genopladelige batterier op, og en lille blæser sørger for køling under opladningen.

Oplader og fire batterier koster 549 kroner.

(Foto: GP Batteries)

For dem, der ikke kan klare sig med 1700 mAh eller kun fire batterier, findes der en anden løsning.

GP Batteries D861 indeholder otte genopladelige 2000 mAh batterier og en oplader med plads til alle otte. Den lader ikke lige så hurtigt op som ReCyko Charge 10, men med otte batterier kan man altid have et sæt klar, når det første er fladt.

Batterierne placeres i en holder, der kan oplades fra en bærbar computer med USB-port, og hele pakken med otte batterier koster 999 kroner.

(Foto: GP Batteries)

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Se de vildeste dimser fra verdens største tech-messe CES-messen i Las Vegas er stedet at finde de teknologiske nyheder. Både de store og nyskabende - og de lidt mere kuriøse.
Denne projektor kører på batteri Nu kan du tage storskærmen med hvor som helst!
Netgear Orbi 960: Verdens hurtigste mesh-netværk? Wi-Fi 6E giver internet på 6 GHz, og det første – og dyreste – netværk hedder Netgear Orbi RBKE960.
Se robotten Ameca skære grimasser som et menneske Ny video viser prototype af ekstremt menneskelignende robot, der skærer ansigt og rynker øjenbrynene, så det løber koldt ned ad ryggen.
Razer til kamp mod corona og omikron Razer Zephyr: Gamingspecialisterne har lavet en ansigtsmaske, der ikke blot er effektiv - den er også cool.
ReCyko Charge 10: Oplades på ti minutter ReCyko-batterierne fra GP Batteries er de hurtigste, du finder.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend