TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
L&B’s JULEKALENDER 2022
Nyhed

Lynhurtig opladning

ReCyko-batterierne fra GP Batteries er de hurtigste, du finder.

forfatter
Publiceret 14/11/2021 - 18:00

Så står man dér, med flade batterier – de sidste, man havde – og butikkerne er lukket. Så kan man godt pakke sammen. Medmindre man har købt disse.

For når selv IKEA stopper med almindelige alkaliske batterier, så skal vi andre også gør det. Genopladelige batterier er mere miljøvenlige, men ladetiden er stadig et problem for mange brugere. Men ikke med de her, ifølge GP Batteries.

(Foto: GP Batteries)

De fire 1700 mAh AA-batterier kommer med en oplader, der lader dem op til 90 procent kapacitet på kun ti minutter. Det er noget, der er til at forstå, og så er man klar til en ny omgang med f.eks. en blitz, der virker igen, eller andet, der kører på AA-batterier.

Opladeren, der følger med i pakken og hedder ReCyko Charge 10, kan selvfølgelig også lade andre genopladelige batterier op, og en lille blæser sørger for køling under opladningen.

Oplader og fire batterier koster 549 kroner.

(Foto: GP Batteries)

For dem, der ikke kan klare sig med 1700 mAh eller kun fire batterier, findes der en anden løsning.

GP Batteries D861 indeholder otte genopladelige 2000 mAh batterier og en oplader med plads til alle otte. Den lader ikke lige så hurtigt op som ReCyko Charge 10, men med otte batterier kan man altid have et sæt klar, når det første er fladt.

Batterierne placeres i en holder, der kan oplades fra en bærbar computer med USB-port, og hele pakken med otte batterier koster 999 kroner.

(Foto: GP Batteries)

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv en kommentar

En Musk-mobil? Ja tak! Elon Musk hævder, at Apple truer med at fjerne Twitter fra App Store. Skulle det ske, lover tech-milliardæren at udvikle sin egen smartphone. Vi glæder os allerede.
Nej, USA forbyder IKKE alle Huawei-produkter Amerikanske myndigheders fokus er på at stoppe salget af telekommunikationsudstyr og overvågningsteknologi fra fem navngivne kinesiske virksomheder.
Ikke-en-flammekaster? Jo, det er! Myndighederne i tyske Karlsruhe kan ikke se det sjove ved Elon Musks 'Not a Flamethrower'.
Er dette fremtidens sammenrullelige computer? I forbindelse med firmaets egen Tech World '22 konference fremviste Lenovo et 'proof of concept' af en sammenrullelig skærm til smartphones og computere.
Kommende foldbar iPhone vil selv kunne reparere ridser og buler i skærmen I forbindelse med udviklingen af en foldbar mobil arbejder Apple på ny teknologi, der vil lade skærmene vedligeholde sig selv. Det viser en patentansøgning, der dog er sparsom med detaljer.
Nu kommer Allente til Android TV Giver bl.a. mulighed for at streame flow-TV og købe eller leje indhold.
Følg Lyd & Billede