TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Her er Sonos Roam SL

Sonos lancerer en ny og billigere SL-version af den bærbare Roam-højttaler.

forfatter
Publiceret 02/03/2022 - 17:00

Roam er Sonos’ mindste bærbare højttaler, men nu får den faktisk en lillebror – Sonos Roam SL!

Mic drop fra Sonos

I dette tilfælde er lillebror nøjagtig lige så stor og har meget af den samme funktionalitet som originalen – inklusive mulighed for at afspille trådløs musik via både Wi-Fi og Bluetooth. Der er dermed tale om en fiks gadget, som er nem at have med rundt i huset eller tage med på tur.

Læs også Sonos-systemet i “to-go”-udgave Sonos’ første bærbare højttaler imponerer på integration og bekvemmelighed.

Roam SL er desuden IP68-certificeret, hvilket vil sige, at den er både støv- og vandtæt. Sonos lover ti timers batterilevetid ved konstant brug og op til ti dage i dvale. For længere batterilevetid kan batteribesparelse slås til; så slukker højttaleren helt, når den ikke er i brug.

Roam SL Wireless Charger 989x659 1 Roam SL Hike 989x659 1 Roam SL In Hand 989x659 1 Roam SL Rain 989x659 1 Roam SL Camping 989x659 1
<
>
Roam SL må klare sig uden den mikrofon, man finder på den originale Roam. (Foto: Sonos)

Den største forskel mellem Roam SL og originalen er, at Sonos har droppet den integrerede mikrofon. Dermed kommer SL-versionen ikke til at fungere som fritstående smart-højttaler med stemmestyring og mister også muligheden for at tilpasse lydgengivelsen til de omgivelser, den befinder sig i. Lyden må i stedet justeres manuelt via EQ’en i Sonos-app’en.

Bortset fra det skulle de lydmæssige specifikationer være de samme. Højttaleren kan også kobles i stereo med en ekstra Roam SL (eller Roam) via Wi-Fi.

Læs også Symfonisk bordlampehøjttaler med flere valgmuligheder Bordlampehøjttaleren i Symfonisk-serien bliver erstattet af en, hvor man kan vælge både sokkel og lampeskærm.

Pris og tilgængelighed

Sonos Roam SL kommer til at koste 1.349 kroner, dvs. 150 kroner mindre end den almindelige Roam. Trådløs ladestation er ekstraudstyr til 369 kroner.

Roam SL lander i butikkerne den 15. marts, men kan forudbestilles nu. Den bliver tilgængelig i sort og hvid.

Roam SL Lunar White 989x659 1 Roam SL Shadow Black 989x659 1
<
>
Roam SL i Shadow Black. (Foto: Sonos)

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Chokerende DALI Kore flagskibshøjttalere Magen til DALI-højttalere har vi aldrig hørt.
Danske Raidho præsenterer to små og én enorm højttaler Den største koster lige så meget som en Porsche Taycan.
Sonos har truffet et underligt valg Sonos demonstrerede deres billigste soundbar, Ray, i København onsdag. Men hvad er det, de har gjort?
B&O Beosound Balance – endelig testet i stereo Den smarte Beosound Balance lyder rigtig godt alene – og endnu bedre som par.
Onkyo lever videre! Da japanske Onkyo erklærede sig sig døde, blev der gjort regning uden vært. For mærket Onkyo lever videre på amerikanske hænder.
De bedste trådløse vi har hørt KEF’s trådløse, gulvstående LS60 Wireless er intet mindre end brillante.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend