Nyhed

Ny Symfonisk bordlampehøjttaler fra IKEA og Sonos

Bordlampehøjttaleren i Symfonisk-serien bliver erstattet af en, hvor man kan vælge både sokkel og lampeskærm.
forfatter

Symfonisk-serien er IKEA-højttalere lavet i samarbejde med Sonos. De kan bruges sammen med Sonos-app’en og kan indgå i en multirumsopsætning med andre Sonos-højttalere.

Usynlig Sonos-højttaler – fra IKEA Sonos og IKEA har slået pjalterne sammen – og det er der kommet en virkelig vellykket livsstilshøjttaler ud af.

Højttalerne kobles til det trådløse hjemmenetværk og kan bruges alene eller sammen med andre Sonos-produkter, inklusive dem fra Symfonisk-serien. Alternativt kan Symfonisk-højttalerne også bruges som baghøjttalere sammen med en Sonos-soundbar. F.eks. den helt nye Sonos Beam (Gen 2).

Symfonisk-serien fra IKEA styres med Sonos-app’en og kan også bruges sammen med Sonos-højttalere. (Foto: IKEA)

Ny Symfonisk bordhøjttaler

Symfonisk-serien har forskellige højttalermodeller, bl.a. en bordlampe med lyd. Det er den, der nu kommer i en ny version.

Den nye Symfonisk bordlampehøjttaler, der f.eks. kan bruges på natbordet eller på hjørnebordet i stuen, har ikke længere fod og lampeskærm i samme æske. I stedet sælges de to separat, så kunderne kan tilpasse lampen til deres egne behov.

Man kan vælge imellem en sort eller en hvid version af lampefoden samt to lampeskærme i forskellige stilarter og farver: En tekstilskærm eller en glasskærm, enten sort eller hvid. Dermed kan lampehøjttaleren bedre tilpasses til folks forskellige hjem.

Den nye lampe understøtter også et bredere udvalg af pærer takket være en ekstra E26/E27-sokkel, som medfølger.

Lampens højttaler har desuden fået en ny waveguide, som skal sprede lyden bedre og mere jævnt i rummet. Så man får så ens lyd som muligt, uanset hvor man befinder sig i forhold til højttaleren.

Symfonisk bordlampehøjttaler. (Foto: IKEA)

Pris og tilgængelighed

Den nye IKEA Symfonisk bordhøjttaler kan købes fra den 11. november. Danske priser kendes endnu ikke, men højttaleren/foden vil koste 129 euro, mens lampeskærmen koster henholdsvis 20 euro i tekstil og 30 euro i glas.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.