TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Ny Symfonisk bordlampehøjttaler fra IKEA og Sonos

Bordlampehøjttaleren i Symfonisk-serien bliver erstattet af en, hvor man kan vælge både sokkel og lampeskærm.

forfatter
Publiceret 01/10/2021 - 23:11

Symfonisk-serien er IKEA-højttalere lavet i samarbejde med Sonos. De kan bruges sammen med Sonos-app’en og kan indgå i en multirumsopsætning med andre Sonos-højttalere.

Læs også Usynlig Sonos-højttaler – fra IKEA Sonos og IKEA har slået pjalterne sammen – og det er der kommet en virkelig vellykket livsstilshøjttaler ud af.

Højttalerne kobles til det trådløse hjemmenetværk og kan bruges alene eller sammen med andre Sonos-produkter, inklusive dem fra Symfonisk-serien. Alternativt kan Symfonisk-højttalerne også bruges som baghøjttalere sammen med en Sonos-soundbar. F.eks. den helt nye Sonos Beam (Gen 2).

Symfonisk-serien fra IKEA styres med Sonos-app’en og kan også bruges sammen med Sonos-højttalere. (Foto: IKEA)

Ny Symfonisk bordhøjttaler

Symfonisk-serien har forskellige højttalermodeller, bl.a. en bordlampe med lyd. Det er den, der nu kommer i en ny version.

Den nye Symfonisk bordlampehøjttaler, der f.eks. kan bruges på natbordet eller på hjørnebordet i stuen, har ikke længere fod og lampeskærm i samme æske. I stedet sælges de to separat, så kunderne kan tilpasse lampen til deres egne behov.

Man kan vælge imellem en sort eller en hvid version af lampefoden samt to lampeskærme i forskellige stilarter og farver: En tekstilskærm eller en glasskærm, enten sort eller hvid. Dermed kan lampehøjttaleren bedre tilpasses til folks forskellige hjem.

Den nye lampe understøtter også et bredere udvalg af pærer takket være en ekstra E26/E27-sokkel, som medfølger.

Lampens højttaler har desuden fået en ny waveguide, som skal sprede lyden bedre og mere jævnt i rummet. Så man får så ens lyd som muligt, uanset hvor man befinder sig i forhold til højttaleren.

Symfonisk bordlampehøjttaler. (Foto: IKEA)

Pris og tilgængelighed

Den nye IKEA Symfonisk bordhøjttaler kan købes fra den 11. november. Danske priser kendes endnu ikke, men højttaleren/foden vil koste 129 euro, mens lampeskærmen koster henholdsvis 20 euro i tekstil og 30 euro i glas.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dybbas som du aldrig har hørt det før Sandsynligheden for, at du har hørt om eller ligefrem hørt Kerr, er minimal. Det bør du gøre noget ved.
Audiovectors QR-serie udvides med den store QR7 En større og sejere højttaler til store rum og til alle, der elsker bas.
Chokerende DALI Kore flagskibshøjttalere Magen til DALI-højttalere har vi aldrig hørt.
Danske Raidho præsenterer to små og én enorm højttaler Den største koster lige så meget som en Porsche Taycan.
Sonos har truffet et underligt valg Sonos demonstrerede deres billigste soundbar, Ray, i København onsdag. Men hvad er det, de har gjort?
B&O Beosound Balance – endelig testet i stereo Den smarte Beosound Balance lyder rigtig godt alene – og endnu bedre som par.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend