Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Nu kan Asus Zenbook DUO købes i Danmark

Asus' vilde Zenbook DUO med to 14" OLED-skærme imponerede på CES-messen. Nu er i den danske butikker.

Skrevet af / 02/02/2024 - 10:00
Nu kan Asus Zenbook DUO købes i Danmark

Et af trækplastrene på Asus’ stand på CES-messen i Las Vegas i januar var Zenbook DUO. Det er ikke den første PC med navnet DUO, men denne gang skal navnet tages helt bogstaveligt.

Læs også Se, hvad Asus viste på CES Vi har besøgt Asus' stand på CES-messen i Las Vegas. Blandt for at se på skæme i kreative størrelser og former.

Zenbook DUO vejer blot 1,35 kg, men rummer to 14-tommers OLED touchskærme, der tilsammen skaber en imponerende 19,8″ arbejdsplads.

De tidligere DUO-maskiner har haft en lille ekstraskærm oven over tastaturet, men på den nye model er hele overfladen på begge halvdele af maskinen dækket af skærm. Tastaturet er løst og kan anbringes ved siden af computeren.

Læs også Dobbelt-laptop i ny udgave Ingen anden bærbar har et skærmareal som Asus ZenBook Duo Pro. Men det har sin pris – og den er høj.

I Dual Screen tilstand, når det trådløse tastatur kommer i spil, kan man enten bruge de 19,8″ skærme som én stor skærm eller to uafhængige skærme, der styres med App Switcher-funktionen. Maskinen kan også drejes 90 grader og stilles på højkant. Så får man to højformatskærme ved siden af hinanden.

Roteres PC’en 90 grader, har man to højformatskærme. (Foto: Asus)

Motoren i Zenbook DUO er en Intel Core Ultra 9-processor sammen med op til 32 GB LPDDR5-RAM og op til 2 TB SSD-lager. De to 14″ skærme har hver 3K-opløsning og 120 Hz opdateringshastighed.

Pris og Tilgængelighed

Zenbook DUO er officielt tilgængelig fra den 1. februar. Udgaven med 32 GB RAM og 1 TB lager koster 17.999 kroner.

(Foto: John Alex Hvidlykke, L&B Home)

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Verdens første stationære PC fundet i et gammelt hus

Farvel til iTunes på Windows

Asus med dobbelt-skærm er i Danmark

Se, dét kan man kalde harddisk-plads!

Praktisk Philips-skærm til hverdagsbrug

40 (!) nye AI-produkter fra Lenovo

Se, hvad Asus viste på CES

AI-computere og 3D-skærme

Ny tast på tastaturet!

Dell XPS-serien udvides

Alle de nye Intel Ultra-PC'er

Acer-bærbare med Ultra-kræfter

0
Scroll to Top