Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Mac Pro og Studio får ikke Apple M4 i år

Kun de bærbare computere får den samme M4-processor, som den nye iPad Pro har.

Skrevet af / 21/05/2024 - 17:16
Mac Pro og Studio får ikke Apple M4 i år

Flagskibscomputerne til de virkelig krævende brugere, Apple Mac Pro og Mac Studio, bliver ikke opgraderet i år. Det betyder, at de fortsat vil bruge den to generationer gamle Apple M2-processor. Det siger teknologiskribenten Mark Gurman hos Bloomberg, som plejer at være velinformeret om Apples planer.

Læs også Mac in Black Den mest imponerende laptop, vi har set, og til den mest opsigtsvækkende pris.

Den noget mærkelige opgraderingscyklus betyder, at den nyligt lancerede Apple iPad Pro med sin Apple M4-chip er den hurtigste i produktporteføljen. I hvert fald hvis man ser på single core performance. Pro-computerne slår den stadig, når det gælder multi-core performance, takket være flere processorkerner og hurtigere arkitektur.

Læs også Den dyreste computer vi har testet Apple Mac Studio (M2 Ultra) er computeren for de mest krævende brugere, der har behov for flere 4K- eller 8K-skærme.

Derimod forudser Gurman, at de ydelsesorienterede bærbare computere i Macbook Pro-serien vil få M4-chip i løbet af året. Hvilket giver mening, da de hidtil har fulgt godt med i udviklingen af ydelse. I dag kan man få 14-tommeren med M3, M3 Pro eller M3 Max og 16-tommeren med M3 Pro eller M3 Max.

Kilde: Power On, Bloomberg

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Krig på AI-processorer

Asus går all-in på AI

Google skal lave AR-briller

ICQ-chat lukker ned

Copilot+ et "mareridt for privatlivets fred"

Populær bar får efterfølger

Ingen M4 til stationære Mac'er i år

Nu kommer de hurtige, intelligente PC'er

Dell Inspiron: Fleksible laptops til skrivebordet

Små og stærke PC'er i grønt look

Har du lyst til en hurtigere computer?

Lyver Qualcomm om Snapdragon X?

Scroll to Top