Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Endelig en opgraderet 24-tommer iMac

Apples alt-i-én-computer sprang en generation over og får nu M3-chipsættet.

Skrevet af / 31/10/2023 - 10:27
Endelig en opgraderet 24-tommer iMac

Sidste års 24-tommer iMac var en behagelig overraskelse, som ikke kun havde det dengang nye M1-chipsæt, men også et sjovt, farverigt design. Den erstattede 21- og 27-tommer iMacs. Men sidste års lancering af M2-chipsættet blev desværre ikke fulgt op af nogen iMacs, der brugte det. Det vil ændre sig nu!

(Foto: Apple)

Nu får vi endelig en ny model af den farverige alt-i-en-computer til forbrugerbrug. Fordi den anvender det nye M3-chipsæt, er ydeevnen næsten fordoblet, ifølge Apple. Hvis du stadig har en gammel Intel-model, er det måske på tide at opgradere nu. Apple siger, at den nye er 2,5 gange hurtigere end 27-tommers-modellen og 4 gange hurtigere end den gamle 21,5-tommers-model.

(Foto: Apple)

We’re excited to give iMac a big boost in performance with the M3 chip. Millions of users absolutely love iMac for its stunning design and expansive 24-inch, 4.5K Retina display that’s the perfect size to spread out with all their favorite apps and get things done,” said John Ternus, Apple’s senior vice president of Hardware Engineering

Læs også MacBook Pro i sort! De nye professionelle bærbare fås i 14 eller 16 tommer og med flere hestekræfter, end du har brug for.

Skærmen er en 4,5K retina-skærm med 11,3 millioner pixels, P3-farverum og en lysstyrke på 500 nits. Den nye iMac har Wi-Fi 6E til lynhurtig trådløs forbindelse og Bluetooth 5.3. Den har fire USB-C-porte, hvoraf to er Thunderbolt.

(Screenshot: Apples præsentation)

Pris og tilgængelighed

24-tommer iMac er tilgængelig fra den 7. november og koster fra 12.499 kroner til 16.099 kroner afhængigt af konfigurationen.

Læs mere hos Apple

Læs også:

24 iMac M1 2021

Den bedste alt-i-en-maskine

Den nye iMac er en utrolig anvendelig maskine, men der er et par ting, man bør vide, før man svinger Dankortet.

Læs hele testen
Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Arbejdsro på kontoret

Verdens første stationære PC fundet i et gammelt hus

Farvel til iTunes på Windows

Asus med dobbelt-skærm er i Danmark

Se, dét kan man kalde harddisk-plads!

Praktisk Philips-skærm til hverdagsbrug

40 (!) nye AI-produkter fra Lenovo

Se, hvad Asus viste på CES

AI-computere og 3D-skærme

Ny tast på tastaturet!

Dell XPS-serien udvides

Alle de nye Intel Ultra-PC'er

0
Scroll to Top