Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

CES 2024: Lenovo præsenterer omfattende AI-produktportefølje

Fra bærbare til tablets, Lenovo lancerer et overflødighedshorn af AI-produkter, der favner bredt.

Skrevet af / 11/01/2024 - 13:41
CES 2024: Lenovo præsenterer omfattende AI-produktportefølje

På dette års Consumer Electronics Show (CES) i Las Vegas, rullede Lenovo en hel bølge af nye gadgets ud, alt sammen med et tydeligt AI-twist. Med over 40 nye produkter på tapetet, fra bærbare computere til gaming-udstyr, ønsker Lenovo tydeligvis at vise, at AI ikke kun er for tech-entusiaster.

Læs også Se, hvad Asus viste på CES Vi har besøgt Asus' stand på CES-messen i Las Vegas. Blandt for at se på skæme i kreative størrelser og former.

Lenovo kaster sig i stedet over kunstig intelligens med en ‘AI for All’-tilgang, spredt over deres velkendte produktlinjer som Yoga, ThinkBook og Legion. Det handler ikke bare om at puste nyt liv i de gamle klassikere, men at give dem en AI-overhaling.

 Lenovo Yoga Pro 9i
Lenovo Yoga Pro 9i. (Foto: Lenovo)

I spidsen for denne lancering står den opdaterede Yoga-serie, herunder Yoga Pro 9i og Yoga 9i 2-i-1, udstyret med de nyeste Intel Core Ultra-processorer og Lenovos AI Core Chip. Disse modeller lover at bringe øget ydeevne og en forbedret brugeroplevelse, specielt for dem, der er engageret i kreativt arbejde.

Læs også Skærmene skal være store - og PC'erne kloge Når der skal games, skal billedet helst være stort. Og det gælder både på laptops og separate skærme.

Udvidelsen af Yoga-serien fortsætter med fire nye modeller, herunder Yoga Slim 7i og den innovativt designede Yoga Book 9i. Disse produkter er målrettet mod indholdsskabere og lover at tilbyde forbedret funktionalitet og ydeevne, tilpasset til brugernes specifikke behov.

Lenovo Yoga Book 9i
Lenovo Yoga Book 9i. (Foto: Lenovo)

For dem, der er mere til gaming, er der de nye modeller i Legion LOQ-serien, nu med Lenovos egen AI-chip, som gennem integration af AI-teknologi lader gamere på alle niveauer få mere ud af deres spil, lover Lenovo.

Læs også HP og OMEN løfter sløret for fremtidens computere og gaming-udstyr Bærbar computer og gaming-laptop med AI-teknologi.

For forretningsfolkene derude introducerer Lenovo nye produkter i både ThinkBook- og ThinkCentre-serierne. ThinkBook Plus Gen 5 Hybrid og ThinkCentre neo-serierne repræsenterer Lenovos seneste tiltag for at tilbyde fleksible og effektive forretningsløsninger.

ThinkPad-serien, en af Lenovos mest langvarige og anerkendte produktlinjer, får også en opdatering med modeller som ThinkPad X1 Carbon og IdeaPad Pro 5i. Disse nye tilføjelser lover at integrere AI for at forbedre brugernes produktivitet og kreativitet.

Lenovo ThinkCentre neo Ultra
Lenovo ThinkCentre neo Ultra. (Foto: Lenovo)

Lenovo har også præsenteret ThinkVision 27 3D, en brillefri 3D-skærm udstyret med AI-drevet 2D-til-3D konvertering. Lenovo lover, at skærmen skal tilbyde en mere intuitiv og engagerende visuel oplevelse, perfekt til designere og kreative professionelle.

Læs også AI-computere og 3D-skærme Nye Acer-modeller i Vero-, Aspire- og Swift-serierne samt buede gaming-skærme og SpatialLabs 3D-skærme.

De mange nye produkter fra Lenovo, hvoraf vi her kun har nævnt en brøkdel, kommer på markedet i løbet af vinter og forår 2024. De fleste priser bliver fastsat tættere på lanceringen, oplyser producenten.

Lenovo ThinkVision 27 3D
Lenovo ThinkVision 27 3D. (Foto: Lenovo)

Ønsker du at læse mere om Lenovos nye produkter, kan du læse firmaets pressemeddelelser fra CES 2024 her, her og her.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Verdens første stationære PC fundet i et gammelt hus

Farvel til iTunes på Windows

Asus med dobbelt-skærm er i Danmark

Se, dét kan man kalde harddisk-plads!

Praktisk Philips-skærm til hverdagsbrug

40 (!) nye AI-produkter fra Lenovo

Se, hvad Asus viste på CES

AI-computere og 3D-skærme

Ny tast på tastaturet!

Dell XPS-serien udvides

Alle de nye Intel Ultra-PC'er

Acer-bærbare med Ultra-kræfter

0
Scroll to Top