Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Acer Chromebook Plus 514 til krævende brugere

Nye Intel-processorer og udvidet RAM og lagerplads.

Skrevet af / 21/04/2024 - 09:00
Acer Chromebook Plus 514 til krævende brugere

Chromebooks har et rygte for at være bygget over temmelig svag og langsom hardware. Men den nye Acer Chromebook Plus Laptop 514 ser ud til at have indmad i (den lettere ende af) PC-klassen.

Acer Chromebook Plus 514 er bygget over en Intel Core i3-N305-processor og 8 GB LPDDR5-RAM, så den kan udnytte Chromebook Plus-funktionerne, herunder mere lagerplads, AI-drevet fotoredigering og kreative apps.

Skærmen er på 14 tommer og i Full HD-opløsning (1.920 x 1.080) med 300 nit lysstyrke. Kabinettet overholder den miltære norm for robusthed, MIL-STD 810H. Og batterilevetiden er opgivet til 11 timer.

Studerende, virksomheder, familier og enkeltpersoner har brug for at være mere produktive, forbundne og bemyndigede end nogensinde, og de kan opnå dette ved hjælp af Acer Chromebook Plus-enheder,” siger Peter Kaic, Product Unit Business Director hos Acer North-Europe.

Acer Chromebook Plus 514 lover lang brugstid og solid ydelse. (Foto: Acer)

Denne nye serie vil blive solgt i konfigurationer med op til 512 GB lagerplads for at sikre, at brugerne kan gemme vigtige kreationer lokalt. Når Acer Chromebook Plus 514-brugere er væk fra en internetforbindelse, holder filsynkronisering på Chromebook Plus Google Docs, Sheets og Slides altid tilgængelige, uanset om de er online eller offline.

Læs også Chromebooks på skolebænken Chromebooks som studie-pc? Tre producenter giver deres bedste bud på en Chromebook til SU-budgettet.

Acer Chromebook Plus 514 vejer kun 1,43 kg og måler 20,5 mm i tykkelsen. Den har Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.2 og to USB 3.2 Gen 1 Type-C-porte.

Til skoler og erhverv

Den nye Acer Chromebook Plus 514 fås med Chrome Education Upgrade, der hjælper administratorer med at administrere enheder i stor skala. Den nye Chromebook Plus-serie er også tilgængelig med Chrome Enterprise Upgrade, som tilsvarende åbner for de indbyggede forretningsfunktioner i ChromeOS.

Priser og tilgængelighed

Acer Chromebook Plus 514 (CB514-4H/T) kan købes fra juni. Den billigste konfiguration koster 3.799 kroner.

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Populær bar får efterfølger

Ingen M4 til stationære Mac'er i år

Nu kommer de hurtige, intelligente PC'er

Dell Inspiron: Fleksible laptops til skrivebordet

Små og stærke PC'er i grønt look

Har du lyst til en hurtigere computer?

Lyver Qualcomm om Snapdragon X?

AOC bliver seriøse

Chromebooks med flere kræfter

Indret hjemmet med IKEA-AI

Mange skærmfunktioner til få kroner

Logitech-sæt bygger bro mellem arbejde og privatliv

Scroll to Top