Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

CES 2024: HP og OMEN præsenterer nye produkter i Las Vegas

Bærbar computer og gaming-laptop med AI-teknologi.

Skrevet af / 09/01/2024 - 15:06
CES 2024: HP og OMEN præsenterer nye produkter i Las Vegas

På CES 2024 har HP præsenteret deres nyeste bærbare computer, Spectre x360, mens virksomhedens gaming-brand OMEN har introduceret Transcend 14, en ny gaming-laptop.

HP Spectre x360
HP Spectre x360 i 16″-udgaven. (Foto: HP)

Spectre x360 fra HP er designet til at imødekomme brugerens behov, uanset om det drejer sig om arbejde eller underholdning, lover HP. Udover sin AI-teknologi og Intel Ultra processorer, tilbyder denne bærbare computer et 9 MP-kamera med lysjustering, adaptive skærmjusteringer og en 2.8K OLED-skærm. Den har også lydtilpasning fra Poly for at sikre høj taleklarhed. Denne model er en del af en ny serie, der også inkluderer tilbehør som Poly Voyager Free 20 trådløse hørepropper, HP 960 ergonomisk trådløst tastatur og HP 690 genopladelig trådløs mus, som ifølge HP alle er designet til at optimere brugeroplevelsen mest muligt.

Poly Voyager Free 20
Poly Voyager Free 20 trådløse hørepropper. (Foto: HP)

OMEN’s nye gaming-bærbare, Transcend 14, er profileret som den letteste og køligste gaming-bærbar på markedet. Den vejer kun 1.637 gram og tilbyder op til 11,5 timers batterilevetid. Med en Intel Core Ultra 9 185H processor og en NVIDIA® GeForce RTX 4070 laptop GPU, skal denne model være i stand til at håndtere krævende spil og kreative opgaver, forsikrer OMEN. Skærmen er en IMAX Enhanced Certified 2.8K 120Hz VRR OLED-skærm, og enheden er den første gaming-laptop med lyd tunet af HyperX, hvilket forbedrer den samlede spilauditive oplevelse. Desuden er OMEN Transcend 14 udstyret med termisk teknologi baseret på Intels Dual Channel Flow teknologi, hvilket gør den til den køligste 14-tommer gaming-bærbar på markedet, hævder producenten.

OMEN Transcend 14" gaming laptop.
OMEN Transcend 14″ gaming laptop. (Foto: OMEN)

Udover Transcend 14, har OMEN også introduceret Transcend 32 UHD 240Hz OLED Gaming monitor, som er udråbt til at være verdens mest avancerede gaming-skærm. Denne skærm har teknologi, der gør det muligt at skifte mellem enheder og trække og droppe filer mellem enheder med OMEN Gear Switch Technology. Derudover har OMEN opdateret deres Transcend 16,1” gaming-bærbar med en 4K 240Hz OLED-skærm og præsenteret nye HyperX produkter, herunder HyperX Cloud Mini Headsets og HyperX Clutch Tanto Mini Wired Controller, der er designet til at forbedre den samlede gaming-oplevelse.

OMEN Transcend 32 UHD 240Hz OLED Gaming monitor
OMEN Transcend 32 UHD 240Hz OLED Gaming monitor. (Foto: OMEN)

Pris og tilgængelighed

HP Spectre x360 er tilgængelig nu. Modellen med 14″ skærm koster fra 11.999 kroner, mens 16″-modellen koster fra 17.999 kroner.

Såvel OMEN Transcend 14 som OMEN Transcend 16 vil kunne købes fra april. Priserne starter fra 14.199 kroner.

Transcend 32 Gaming monitor kommer på markedet senere på året. Prisen er endnu ukendt.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Epic Games må hoste op

Samsungs 3D-skærm uden 3D-briller

Razer giver dig et los bagi

Skærmene skal være store - og PC'erne kloge

MSI lægger en klo på håndholdt gaming

HP og OMEN løfter sløret for fremtidens computere og gaming-udstyr

Flere OLED-gamingskærme fra Samsung

De bedst sælgende Steam-spil i 2023

5 gaveidéer til gameren

Nyt high-end gaming-headset

GTA 6: Se den første officielle trailer!

Spil på Youtube

0
Scroll to Top