Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

HP Envy og HP Pavilion får AI-forbedringer

Vælg mellem AI-processorer fra Intel og AMD.

Skrevet af / 06/03/2024 - 11:00
HP Envy og HP Pavilion får AI-forbedringer

Også HP har nu opdateret sine bærbare med nye processorer med indbyggede AI-funktioner (NPU). Det gælder produktserierne Envy og Pavilion

De nye funktioner inkluderer HP Smart Sense og Windows Copilot. Derudover er der også en AI-mødeassistent gennem en 30-dages prøveperiode med Otter.ai.

HP Pavilion-serien

Pressemeddelelsen fra HP lover, at HP Pavilion “kombinerer premium fuktioner med customizable performance for maksimal værdi.” Hvad det helt præcis skal betyde, må stå hen i det uvisse. Men det er nok noget i retning af, at PC’erne er ret fleksible og virker ret godt.

Mere klart står det, at Pavilion-maskinerne har skærme i 16:10-format og lang batteritid. HP Pavilion Aero 13,3” skulle desuden være verdens letteste laptop til privat brug med AI-funktioner. Takket være et magnesium-aluminiumskabinet er vægten undet 1 kg. Der er også en 16″ model i serien. Den fås i to versioner, én med en Intel Core-processor og en med en AMD Ryzen.

HP Envy-serien

De nye HP Envy 14″ og 16″ er 2-i-1 bærbare. Begge modeller findes i to versioner, en med en Intel Core-processor og en med en AMD Ryzen-processor, og kan klare hele dagens arbejde med op til 17 timers batterilevetid. HP lover, at både tastatur og touchpad er forbedret.

Hvis du virkelig vil vække naboernes misundelse, findes også HP Envy 17,3″. Trods størrelsen er batteritiden op til ni timer.

2024 HP Pavilion Aero 13.3 inch Laptop PC_Natural Silver_Left View 2024 HP Pavilion 16 Laptop PC_Sky Blue_Left View HP Envy x360 14 inch 2-in-1 Laptop PC_Hero_Modes_GreyBG HP Envy x360 16 inch 2-in-1 Laptop PC_Meteor Silver_FrontRight HP Envy 17.3 inch Laptop PC_Glacier Silver_FrontLeft
<
>
Pavilion Aero 13,3". (Foto: HP)

Pris og tilgængelighed

HP Pavilion Aero 13,3″ er tilgængelig i juni til en startpris på 8.999 kroner.
HP Pavilion 16″  kommer i maj. Prisen begynder ved 6.999 kroner.
HP Envy x360 14″ kommer i maj. Både for Intel- og AMD-processorer starter prisen på 8.999 kroner.
HP Envy x360 16″ kommer også i maj. Og her starter prisen for begge versioner på 9.999 kroner.
HP Envy 17,3″ har ikke fået nogen officiel pris og salgsdato endnu.

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Chromebooks med flere kræfter

Indret hjemmet med IKEA-AI

Mange skærmfunktioner til få kroner

Logitech-sæt bygger bro mellem arbejde og privatliv

AI flytter ind i ThinkPad'en

Dell-bærbare med AI

HP-laptops er blevet smartere

Apple opgraderer Macbook Air

Glasklar PC-skærm med AI

Der er en ny AI i byen

Arbejdsro på kontoret

Verdens første stationære PC fundet i et gammelt hus

0
Lyd & Billede
Scroll to Top