Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Acer lancerer Swift 3 og Swift 5 bærbare

Ultratynde bærbare til rimelige priser.

Skrevet af / 03/09/2020 - 15:02
Acer lancerer Swift 3 og Swift 5 bærbare

Efter Asus er nu også Acer klar med nye ultraslanke bærbare med Intels nyeste processor-teknologi. Både Acer Swift 3 og Swift 5 kommer således med 11. generation Intel Core-processorer, ligesom sidstnævnte maskine sågar er certificeret efter Intels såkaldte Evo-platform. Det betyder, at Swift 5 lever op til en række strenge krav om konsekvent korte svartider, øjeblikkelig opvågning, lang batterilevetid og hurtig opladning – alt sammen for at gøre brugeroplevelsen så umiddelbar og mobil som overhovedet muligt.

Acer Swift 3. (Foto: Acer)

Acer Swift 3

Den mindste model i Swift-serien kommer i to forskellige versioner med henholdsvis Intel Core i5 og Core i7. Dertil kommer Intel Iris X, Thunderbolt 4 samt Wi-Fi 6.

Som den nye Asus ZenBook S kommer også Acer Swift 3 med en skærm i 3:2-format.

Med en størrelse på 13,5″ og en opløsning på 2256 x 1504 pixels er den ene model (SF313-53) dog en smule mindre end konkurrenten. Denne maskine vejer 1,19 kg og måler blot 15,95 mm på det tyndeste sted.

Acer Swift 3 (SF314-59) kommer til gengæld med 14″ skærm med Full HD-opløsning. Den måler ligeledes blot 15,95 mm på det slankeste sted, men vejer med sine 1,2 kilo en smule mere end (SF313-53).

Begge versioner kommer med op til 16 GB LPDDR4X RAM samt SSD-lager.

Acer Swift 5. (Foto: Acer)

Acer Swift 5

Som nævnt er Swift certificeret efter Intels Evo-platform, hvilket konkret betyder, at maskinen er optimeret til at være så mobil som overhovedet muligt, uden at det går ud over ydelsen.

Således kommer Swift med op til 11. generation Intel Core i7-processor samt Intel Iris X grafik. Skærmen er på 14″ med Full HD-opløsning omgivet af en ultratynd ramme. Såkaldt Antimicrobial Gorilla Glass fra Corning sørger for, at den følsomme touch-skærm ikke udvikler sig til en petriskål af bakterier og virus!

Læs også Acers ultralette bærbare er både fortid og fremtid Acer Swift 5 ser ikke ud af meget, og den føles lettere end mange smartphones. Alligevel er den ikke nogen letvægter!

Pris og tilgængelighed

Acer Swift 3 kommer i butikkerne i de nordiske lande i løbet af november. Prisen for den billigste model er 8.999 kroner.

Acer Swift 5 kommer ligeledes på markedet i november til en vejledende pris fra 7.299 kroner.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mange skærmfunktioner til få kroner

Logitech-sæt bygger bro mellem arbejde og privatliv

AI flytter ind i ThinkPad'en

Dell-bærbare med AI

HP-laptops er blevet smartere

Apple opgraderer Macbook Air

Glasklar PC-skærm med AI

Der er en ny AI i byen

Arbejdsro på kontoret

Verdens første stationære PC fundet i et gammelt hus

Farvel til iTunes på Windows

Asus med dobbelt-skærm er i Danmark

0
Lyd & Billede
Scroll to Top