Search
Generic filters

11. generation Intel Core i nye Asus-bærbare

Asus lancerer ny ZenBook S og ZenBook Flip S.

Alt er virtuelt i disse corona-tider, således også Asus’ digitale pressekonference, hvor Taiwan-firmaet i dag under overskriften “Built for Brilliance” lancerede en række nye bærbare computere – de fleste med Intels 11. generation Intel Core-processorer samt Intel X graphics arkitektur, hvilket bl.a. betyder, at alle maskinerne understøtter Thunderbolt 4 og Wi-Fi 6.

Blandt de mange nye computere var bl.a. verdens slankeste hybrid-bærbare med OLED-skærm samt verdens slankeste og letteste bærbare i 3:2 format med 3.3K-skærm. I hvert fald hvis vi skal tro på Asus’ pressemeddelelse.

ASUS ZenBook Flip S (UX371) (Foto: Asus)

ASUS ZenBook Flip S (UX371)

Den slanke hybrid med OLED-skærm har fået navnet ZenBook Flip S, og den er efterfølger til en glimrende hybrid-computer af samme navn, som vi gav vores specielle anbefaling for et par år siden.

Den nye model kommer dog med 4K UHD OLED-skærm, der både er PANTONE-certificeret og kommer med 100% DCI-P3 farveskala. Skærmen kan naturligvis drejes 360 grader om sin egen akse, og ergo kan maskinen både bruges som helt almindelig bærbar eller konverteres til en tablet, hvis det er det, man har behov for.

Den nye ZenBook Flip S vejer blot 1,2 kilo og måler 13,9 mm på det slankeste sted. Under hjelmen finder man som nævnt en 11. generation Intel Core-processor (op til i7) samt op til 16 GB RAM og 1 TB SSD. Maskinen kommer med 4 x Thunderbolt 4 USB-C-porte samt 1 x USB 3.2 og 1 x HDMI.

ASUS ZenBook S (UX393) (Foto: Asus)

ASUS ZenBook S (UX393)

Ligesom f.eks. Huawei MateBook X Pro kommer den nye ZenBook S med 13,9″ skærm i 3:2-format, hvilket giver den bærbare en skærmopløsning på imponerende 3300 x 2200 pixels (3.3K). Det specielle skærmformat kan være en fordel, når man læser websider i sin browser eller arbejder i klassiske produktivitetsværktøjer som Word og Excel.

Præcis som ZenBook Flip S er også ZenBook S-skærmen PANTONE-certificeret for korrekt farvegengivelse.

Maskinen vejer 1,35 kg og måler 15,7 mm på det slankeste sted. Under tastaturet finder vi 11. generation processorer fra Intel (op til Core i7) samt op til 16 GB RAM og 1 TB SSD. Udover 2 x Thunderbolt 2 USB samt 1 x USB 3.2 og 1 x HDMI kommer ZenBook S også microSD-kortlæser.

Pris og tilgængelighed

Asus har endnu ikke oplyst os om pris eller tilgængelighed, men vi opdaterer artiklen, så snart informationerne foreligger.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Udviklingsredaktør og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  “Det eneste, der er hurtigere end Ludicrous, er Plaid.”
  Men Volkswagen holder fortsat tæt om mulighederne for at opgradere lydanlægget!
  Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombination af specifikationer og pris.
  Panasonic starter udrulningen af deres første Android-TV til november!
  Der laves kun 50 par af Il Cremonese ex3me, og de bliver ikke ligefrem billige.
  Ud over Elite 85t giver Jabra aktiv støjreduktion til de eksisterende Elite 75t og Elite Active 75t.
  Så er det officielt. OnePlus lancerer sin næste mobil om tre uger.
  I dag kom traileren til den første norske originalfilm fra Netflix: Kadaver.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  HP Sprocket Select

  Vejl.pris 1099 kr Et uimodståeligt unødvendigt produkt

  ASUS ZenBook 14 UM425IA-PURE3

  Vejl.pris 9999 kr Luksuriøs minimalisme

  Acer ConceptD CP7 (CP7271K P)

  Vejl.pris 16000 kr Dyr og dejlig skærm til grafik og video

  MSi GF75 Thin (10SCSR-015NE)

  Vejl.pris 10297 kr Til krævende spillere på budget
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.