TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Sådan kommer Polestar 5 til at se ud (tror vi)

Der er gode grunde til at tro, at den kommende Polestar 5 vil se sådan ud.

forfatter
Publiceret 24/06/2022 - 16:44

Polestar har et stykke tid pirret os med den kommende Polestar 5, der er inspireret af koncept-sedanen Precept, som de viste frem i 2020. Mens bilen vil have flere ligheder med konceptet, kommer den endelige version dog til at afvige en del.

Læs også Trimmet Polestar 2 Polestar 2 får mere effekt og bliver endnu mere sporty med en opgradering, som man selv skal ordne.
P2 front scaled 1

På nuværende tidspunkt har producenten kun én model i salg, nemlig den meget populære Polestar 2. Men at der er flere modeller på trapperne, burde ikke overraske nogen. Planerne omfatter den mellemstore Polestar 3, den kompakte SUV Polestar 4 og desuden firedørs flagskibs-sedanen Polestar 5, som kommer i 2024.

Polestar 5 bliver en direkte konkurrent til bl.a. Tesla Model S Plaid, Lucid Air, Porsche Taycan og Audi e-tron GT.

Polestar Precept scaled 1
Sådan ser konceptmodellen Polestar Precept ud. (Grafik: Polestar)

Flere billeder

Hidtil har vi fået to officielle billeder af bilen at se: Et lige fra siden og et bagfra. Og selv om den minder om Precept-modellen, vil den som sagt ikke være helt magen til.

Det, vi endnu ikke ved, er hvordan bilen vil se ud forfra. Eller rettere: Nu har vi en god idé om det ud fra en rendering fra TopElectricSUV (se artikelbilledet). Billedet er baseret på lækkede tegninger samt diverse patentbilleder.

Konceptbilens baghængslede bagdøre – også kendt som “selvmordsdøre” eller (noget mindre politisk korrekt) “pigefangerdøre” – er skrottet til fordel for almindelige, forhængslede døre. Dørhåndtagene bliver større, og sidespejlene bliver rigtige spejle i stedet for digitalkameraer. Dermed ser det ikke ud til, at Polestar følger eksemplet fra bl.a. Honda e, Audi e-tron, Lotus Eletre og Genesis GV60.

Bagenden er derimod meget tro mod Precept-konceptet, både hvad angår baglygter og kofanger.

2024 polestar 5 teaser
Polestar 5. (Foto: Polestar)

Fronten endelig afsløret

Det, der har været usikkert indtil nu, er frontpartiet. Men også dér har vi fået mere info i form af lækkede patenttegninger. Meget lig Precept-modellen, omend noget mindre aggressivt.

For at vi ikke skal overbelaste vores fantasi med at samtænke mange forskellige billeder, har hjemmesiden TopElectricSUV lagt et stort arbejde i en rendering baseret på faktiske billeder og patentbilleder. Og dermed vise os, hvordan Polestar 5 højst sandsynligt kommer til at ud. Med metallic-lak, skygger og det hele.

Den er ret lækker, ikke?

Kilde: TopElectricSUV

2024 polestar 5
Polestar 5. (Foto: Polestar)

Relaterede sager:

Ud og køre med Polestar 2 Arctic Circle

Video: Polestar 2 Arctic Circle på glatis

Vi var med på tur med rallybilen, som man ikke kan købe.

Polestar 2 Standard Range Single Motor

Polestar 2 i økonomiversion

Man behøver ikke at købe en af de dyreste elbiler for at blive tilfreds. For mange vil en Polestar 2 med forhjulstræk række langt.

Tesla Model S 2021 får aktiv støjreduktion

Herinde bliver der musestille

Teslas 2021-modeller er ikke bare hurtigere end lynet – de får også et saftigt lydanlæg med aktiv støjreduktion om bord.

“One Million Mile”-batteri klar til produktion

“One Million Mile”-batteri klar til produktion

Tesla-partner lover et bilbatteri, der kan holde 2 millioner km!

Annonce
forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv en kommentar

Buzz kan vende på en femøre! Den moderne version af folkevognbussen er en ægte fuldtræffer – bortset fra ét problem.
Hurtigere Abarth-udgave af Fiat 500e På vej med flere hestekræfter og falsk motorlyd
Den ikoniske Golf genopstår som elbil Kommer formentlig også som elektrisk Golf GTI.
Prægtige Morgan får lyd fra Sennheiser Morgan er ægte britisk bilkunst. Og nu får de lydanlæg fra selveste Sennheiser. Først ude er Plus Four og Plus Six.
Porsche Macan bliver elektrisk: Her er de friske detaljer Porsche har frigivet flere detaljer om den elektriske version af Macan, som forventes at komme ud på vejene i 2024. Der loves over 600 hestekræfter, 100 kWh batteri og lang rækkevidde!
Volvo EX90 ny luksus-SUV er lanceret og prissat Volvos flagskib kan bestilles nu og leveres i 2024
Følg Lyd & Billede