TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Sådan kommer Polestar 5 til at se ud (tror vi)

Der er gode grunde til at tro, at den kommende Polestar 5 vil se sådan ud.

forfatter
Publiceret 24/06/2022 - 16:44

Polestar har et stykke tid pirret os med den kommende Polestar 5, der er inspireret af koncept-sedanen Precept, som de viste frem i 2020. Mens bilen vil have flere ligheder med konceptet, kommer den endelige version dog til at afvige en del.

Læs også Trimmet Polestar 2 Polestar 2 får mere effekt og bliver endnu mere sporty med en opgradering, som man selv skal ordne.
P2 front scaled 1

På nuværende tidspunkt har producenten kun én model i salg, nemlig den meget populære Polestar 2. Men at der er flere modeller på trapperne, burde ikke overraske nogen. Planerne omfatter den mellemstore Polestar 3, den kompakte SUV Polestar 4 og desuden firedørs flagskibs-sedanen Polestar 5, som kommer i 2024.

Polestar 5 bliver en direkte konkurrent til bl.a. Tesla Model S Plaid, Lucid Air, Porsche Taycan og Audi e-tron GT.

Polestar Precept scaled 1
Sådan ser konceptmodellen Polestar Precept ud. (Grafik: Polestar)

Flere billeder

Hidtil har vi fået to officielle billeder af bilen at se: Et lige fra siden og et bagfra. Og selv om den minder om Precept-modellen, vil den som sagt ikke være helt magen til.

Det, vi endnu ikke ved, er hvordan bilen vil se ud forfra. Eller rettere: Nu har vi en god idé om det ud fra en rendering fra TopElectricSUV (se artikelbilledet). Billedet er baseret på lækkede tegninger samt diverse patentbilleder.

Konceptbilens baghængslede bagdøre – også kendt som “selvmordsdøre” eller (noget mindre politisk korrekt) “pigefangerdøre” – er skrottet til fordel for almindelige, forhængslede døre. Dørhåndtagene bliver større, og sidespejlene bliver rigtige spejle i stedet for digitalkameraer. Dermed ser det ikke ud til, at Polestar følger eksemplet fra bl.a. Honda e, Audi e-tron, Lotus Eletre og Genesis GV60.

Bagenden er derimod meget tro mod Precept-konceptet, både hvad angår baglygter og kofanger.

2024 polestar 5 teaser
Polestar 5. (Foto: Polestar)

Fronten endelig afsløret

Det, der har været usikkert indtil nu, er frontpartiet. Men også dér har vi fået mere info i form af lækkede patenttegninger. Meget lig Precept-modellen, omend noget mindre aggressivt.

For at vi ikke skal overbelaste vores fantasi med at samtænke mange forskellige billeder, har hjemmesiden TopElectricSUV lagt et stort arbejde i en rendering baseret på faktiske billeder og patentbilleder. Og dermed vise os, hvordan Polestar 5 højst sandsynligt kommer til at ud. Med metallic-lak, skygger og det hele.

Den er ret lækker, ikke?

Kilde: TopElectricSUV

2024 polestar 5
Polestar 5. (Foto: Polestar)

Relaterede sager:

Ud og køre med Polestar 2 Arctic Circle

Video: Polestar 2 Arctic Circle på glatis

Vi var med på tur med rallybilen, som man ikke kan købe.

Polestar 2 Standard Range Single Motor

Polestar 2 i økonomiversion

Man behøver ikke at købe en af de dyreste elbiler for at blive tilfreds. For mange vil en Polestar 2 med forhjulstræk række langt.

Tesla Model S 2021 får aktiv støjreduktion

Herinde bliver der musestille

Teslas 2021-modeller er ikke bare hurtigere end lynet – de får også et saftigt lydanlæg med aktiv støjreduktion om bord.

“One Million Mile”-batteri klar til produktion

“One Million Mile”-batteri klar til produktion

Tesla-partner lover et bilbatteri, der kan holde 2 millioner km!

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Great, Scott! DeLorean Alpha5 får lyd fra Cambrige Audio Kan det blive en bilstereo med hele 1,21 gigawatt?
Teslas vildbasser kan endelig bestilles De heldigste får deres Model S Plaid og Model X Plaid allerede før nytår.
Derfor købte jeg Tesla Tesla er ikke nødvendigvis den bedste bil. Men det er den, der opfylder mit behov.
Se de sidste billeder - og video - af Rolls-Royce Spectre Den første elektriske Rolls kommer i 2023. Kørekomforten skal minde om et flyvende tæppe!
Tjek Fords automatiske "laderobot" Ford tester en ny type automatisk ladestation, hvor du selv slipper for at fumle med ladekablet.
Første smugkik på ny konceptbil fra Mini Konceptbilen Mini Concept Aceman skal give et førstehåndsindtryk af fremtidens designsprog hos Mini.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend