TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Polestar fokuserer på luksus

Polestar 3 bliver som en sporty Volvo, men ikke med tre sæderækker.

forfatter
Publiceret 19/09/2021 - 16:05

Ingen har set bilen endnu, men amerikanske Car & Driver har talt med Polestar-chef Thomas Ingenlath, som kan fortælle noget, vi allerede ved, og noget, som vi ikke vidste om den kommende SUV Polestar 3.

Den skal bygges side om side med næste generation af Volvo XC90 i South Carolina, men kun til det amerikanske marked. De biler, der kommer til Norden, skal bygges hos Polestar i Kina.

Polestars Thomas Ingenlath.

Car & Driver talte med Ingenlath under IAA Mobility-messen i München for nylig, hvor han kunne afsløre, at Polestar 3 ikke bliver en syvsæder, som mange nok troede.

“Jeg har intet imod tre sæderækker som sådan. Men i det øjeblik vi havde gjort det, havde I spurgt, hvad der adskilte den fra XC90,” siger han. “Med to rækker kan vi give bilen en mere aerodynamisk taglinje, ligesom det giver os bedre mulighed for at udnytte arealet mellem første og anden sæderække, hvilket virkelig vil give anden række en følelse af luksus.”

Profilen på Polestar 3 ser unægtelig sporty ud.

Bilen vil blive tilgængelig med både baghjulstræk og firehjulstræk, altså med én eller to motorer. De fleste markeder efterspørger og klarer sig fint med tohjulstræk, men som Ingenlath også sagde:

“Jeg ser det som en god kombination. Når alt kommer til alt, giver to motorer mere kraft og acceleration, men der er mange, som ikke har brug for det, og mange, der ikke har brug for firehjulstræk. I Norge og Østrig vil vi altid sælge flere biler med firehjulstræk, men i USA og Kina er folk tilfredse med én motor.”

Læs også Fransk udfordrer til Volkswagen ID.3 Rummelig, rap og med god rækkevidde.

Ingenlath antyder, at Polestar 3 kan løfte et produktionsvolumen på over 100.000 biler og endnu mere, når og hvis Precept-konceptet – en coupélignende firedørs sedan, som Polestar har planer om at lancere – kommer.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Ny generation af Harley-elcykel får Google Cloud De nye modeller gemmer næsten alle nyheder på indersiden.
Bliver Fisker Ronin den el-sportsvogn vi venter på? Project Ronin kan nå op til 900 km rækkevidde.
Det er nu du skal købe Tesla Model Y Hvis du bestiller en Model Y nu, behøver du ikke længere at frygte overvægt. Bagagen er også bedre sikret.
Mere miljøvenlig Polestar 2 Polestar opdaterer Polestar 2 og reducerer klima-aftrykket.
Verdens smarteste elcykel i to nye udgaver Elcyklernes svar på Tesla er klar med to spritnye modeller.
Porsches perfekte kompromis Pris og ydelse gør GTS til Porsches måske bedste Taycan-udgave.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend