Bil & Mobilitet Computer Fitness Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Polestar 3

Polestars første SUV bliver også produceret i Kina.

Skrevet af / 17/06/2021 - 12:08
Polestar 3

Egentlig er der ikke noget opsigtsvækkende ved pressemeddelelsen fra Polestar. Måske bortset fra at de ikke siger noget om, hvornår de starter produktionen af Polestar 3. Som bliver det purunge selskabs tredje elbil – og første SUV.

Sandsynligvis bliver der tale om produktionsstart i 2022, og de første biler vil næppe rulle ud på de amerikanske highways før 2023, men her taler vi altså om biler, der bliver produceret i Ridgeville, South Carolina, til det nordamerikanske marked.

Læs også Polestar 3 skal udfordre Tesla og Audi El-SUV hinter om næste generation af Volvo XC90.

Polestar 3 vil blive produceret på Volvo Cars’ produktionsanlæg, og det er slet ikke usandsynligt, at den vil dele drivlinje med Volvos helelektriske XC90, som forventes lanceret i 2022 eller 2023.

“Produktion i USA reducerer leveringstiden og har positiv indvirkning på miljøet, hvad angår shipping af biler til alle verdenshjørner. Det vil også påvirke prisen på Polestar 3 positivt. Alle disse faktorer gør Polestar endnu mere konkurrencedygtig på det hårde amerikanske marked,” siger Dennis Nobelius, der er COO hos Polestar.

Læs også Her smadrer de en Polestar 2 Topresultat til Polestar 2 i kollisionstest.

Polestar vil åbne omkring 25 Polestar Spaces i USA i løbet af 2021. Dermed vil amerikanerne få den samme service som os, hvor bilerne køres direkte hjem til forbrugerne til prøvekørsel, men også gratis afhentning og levering, når bilen skal til service.

Den europæiske udgave af Polestar 3 bliver produceret af Geely i Kina, præcis ligesom Polestar 2.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Den er stor og barsk. Kia EV9 er endelig lanceret.

Med Fisker Ocean på glatis

Denne kan blive en storsællert for Ford

Volkswagens nyeste bliver meget billig

Svensk Easee-forbud kan påvirke Danmark

BMW bekræfter i5

Scroll to Top