Nyhed

Euro NCAP har testet Polestar 2

Topresultat til Polestar 2 i kollisionstest.
forfatter

Man forventer, at en bil, som Volvo har ejerskab til, klarer sig godt i en kollisionstest. Nu har Euro NCAP crashet flere Polestar 2 i deres testfaciliteter, og resultatet er helt i top og til fem stjerner.

Som man kan se på billederne, klarer bilen sig rigtig godt. Kabinen er hel, og dørene kan åbnes. Deformationszonerne tager tæskene godt, og bilen scorer rigtig godt på beskyttelse på forsæderne – 92 procent – og 89 for børn på bagsæderne.

Sikkerhedsassistenterne sørger også for, at skaderne begrænses, og Polestar 2 er desuden udstyret med sikkerhedsudstyr som registrering af biler, cyklister og fodgængere, og har vejbaneassistent og kørselsassistent, der advarer og bremser ved forhindringer.

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.