TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Euro NCAP har testet Polestar 2

Topresultat til Polestar 2 i kollisionstest.

forfatter
Publiceret 05/03/2021 - 08:37

Man forventer, at en bil, som Volvo har ejerskab til, klarer sig godt i en kollisionstest. Nu har Euro NCAP crashet flere Polestar 2 i deres testfaciliteter, og resultatet er helt i top og til fem stjerner.

Som man kan se på billederne, klarer bilen sig rigtig godt. Kabinen er hel, og dørene kan åbnes. Deformationszonerne tager tæskene godt, og bilen scorer rigtig godt på beskyttelse på forsæderne – 92 procent – og 89 for børn på bagsæderne.

Sikkerhedsassistenterne sørger også for, at skaderne begrænses, og Polestar 2 er desuden udstyret med sikkerhedsudstyr som registrering af biler, cyklister og fodgængere, og har vejbaneassistent og kørselsassistent, der advarer og bremser ved forhindringer.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Bluetooth sikrer dækkene Der findes en app til det: Hold øje med dæktrykket på cyklen digitalt.
Great, Scott! DeLorean Alpha5 får lyd fra Cambrige Audio Kan det blive en bilstereo med hele 1,21 gigawatt?
Teslas vildbasser kan endelig bestilles De heldigste får deres Model S Plaid og Model X Plaid allerede før nytår.
Derfor købte jeg Tesla Tesla er ikke nødvendigvis den bedste bil. Men det er den, der opfylder mit behov.
Se de sidste billeder - og video - af Rolls-Royce Spectre Den første elektriske Rolls kommer i 2023. Kørekomforten skal minde om et flyvende tæppe!
Tjek Fords automatiske "laderobot" Ford tester en ny type automatisk ladestation, hvor du selv slipper for at fumle med ladekablet.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend