data-srcset

Polestar 3 debuterer i 2022

El-SUV hinter om næste generation af Volvo XC90.

Svenske Volvo og kinesiske Geelys elbiler under Polestar-navnet får en tredje model, der går et par trin op i størrelse og pris. Polestar 3 skal ifølge Auto Express debutere i 2022. Den vil lægge sig mellem Tesla Model S og Model X i størrelse og udfordrer etablerede elbiler som Jaguar I-Pace og Audi e-tron.

(Foto: Polestar)

Polestar 3 ser ud som en større Polestar 2, bare med en mere coupé-lignende silhuet a la BMW X6 og I-Pace, og er baseret på Volvo og Polestars større SPA2-platform. Som også skal anvendes på næste generation af Volvo XC90.

Læs også Mercedes på vej med 600 hk elektrisk monsterbil Var det noget med en elektrisk luksusbil, der kan trække fra alt og alle på motorvejen? Hvis du kan vente til 2022, så har Mercedes et godt tilbud til dig.
 data-srcset

Polestars designchef, Max Missoni, siger til Auto Express, at Polestar 3 henter inspiration fra Polestars Precept-koncept, som skal vise elementer i designretningen for kommende modeller.

(Foto: Polestar)

Den næste generation af Volvo XC90 vil debutere samtidig med Polestar 3, men selv om XC90 er en stor og komfortabel familiebil, vil Polestar-udgaven være mere sporty. Helt i tråd med Polestar-navnet, som Volvo før har brugt på de mest sporty versioner af flere af deres bilmodeller.

Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of

Læs også

 data-srcset

Genialt mobilgreb

Mobilgrebet Ohsnap Grip blev finansieret på kun 30 minutter på Kickstarter. Og det ser rimelig smart ud.