Search
Generic filters

Polestar 3 debuterer i 2022

El-SUV hinter om næste generation af Volvo XC90.

Svenske Volvo og kinesiske Geelys elbiler under Polestar-navnet får en tredje model, der går et par trin op i størrelse og pris. Polestar 3 skal ifølge Auto Express debutere i 2022. Den vil lægge sig mellem Tesla Model S og Model X i størrelse og udfordrer etablerede elbiler som Jaguar I-Pace og Audi e-tron.

(Foto: Polestar)

Polestar 3 ser ud som en større Polestar 2, bare med en mere coupé-lignende silhuet a la BMW X6 og I-Pace, og er baseret på Volvo og Polestars større SPA2-platform. Som også skal anvendes på næste generation af Volvo XC90.

Læs også Mercedes på vej med 600 hk elektrisk monsterbil Var det noget med en elektrisk luksusbil, der kan trække fra alt og alle på motorvejen? Hvis du kan vente til 2022, så har Mercedes et godt tilbud til dig.

Polestars designchef, Max Missoni, siger til Auto Express, at Polestar 3 henter inspiration fra Polestars Precept-koncept, som skal vise elementer i designretningen for kommende modeller.

(Foto: Polestar)

Den næste generation af Volvo XC90 vil debutere samtidig med Polestar 3, men selv om XC90 er en stor og komfortabel familiebil, vil Polestar-udgaven være mere sporty. Helt i tråd med Polestar-navnet, som Volvo før har brugt på de mest sporty versioner af flere af deres bilmodeller.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Men Volkswagen holder fortsat tæt om mulighederne for at opgradere lydanlægget!
  Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombination af specifikationer og pris.
  Panasonic starter udrulningen af deres første Android-TV til november!
  Der laves kun 50 par af Il Cremonese ex3me, og de bliver ikke ligefrem billige.
  Ud over Elite 85t giver Jabra aktiv støjreduktion til de eksisterende Elite 75t og Elite Active 75t.
  Så er det officielt. OnePlus lancerer sin næste mobil om tre uger.
  I dag kom traileren til den første norske originalfilm fra Netflix: Kadaver.
  Med Netatmo Smart Video-dørklokke kan du se, hvem der ringer på, og tale med dem hvor som helst fra.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  BMW i8

  Vejl.pris kr Økobil i benzinslugerklæder

  Audi e-tron med Bang & Olufsen Premium Sound System

  Vejl.pris 13126 kr Koncertsal på fire hjul

  Vanmoof S3

  Vejl.pris 14880 kr Til den høje

  Vanmoof X3

  Vejl.pris 14880 kr Til den lave
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.