Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Polestar 3 debuterer i 2022

El-SUV hinter om næste generation af Volvo XC90.

Skrevet af / 20/04/2020 - 14:35
Polestar 3 debuterer i 2022

Svenske Volvo og kinesiske Geelys elbiler under Polestar-navnet får en tredje model, der går et par trin op i størrelse og pris. Polestar 3 skal ifølge Auto Express debutere i 2022. Den vil lægge sig mellem Tesla Model S og Model X i størrelse og udfordrer etablerede elbiler som Jaguar I-Pace og Audi e-tron.

(Foto: Polestar)

Polestar 3 ser ud som en større Polestar 2, bare med en mere coupé-lignende silhuet a la BMW X6 og I-Pace, og er baseret på Volvo og Polestars større SPA2-platform. Som også skal anvendes på næste generation af Volvo XC90.

Læs også Mercedes på vej med 600 hk elektrisk monsterbil Var det noget med en elektrisk luksusbil, der kan trække fra alt og alle på motorvejen? Hvis du kan vente til 2022, så har Mercedes et godt tilbud til dig.

Polestars designchef, Max Missoni, siger til Auto Express, at Polestar 3 henter inspiration fra Polestars Precept-koncept, som skal vise elementer i designretningen for kommende modeller.

(Foto: Polestar)

Den næste generation af Volvo XC90 vil debutere samtidig med Polestar 3, men selv om XC90 er en stor og komfortabel familiebil, vil Polestar-udgaven være mere sporty. Helt i tråd med Polestar-navnet, som Volvo før har brugt på de mest sporty versioner af flere af deres bilmodeller.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste version med facelift: Tesla Model 3 Performance

Toyota Mirai: Et sandt mareridt

Ny Mini-model på vej

Topløs og toplækker fra Maserati

Snart kører Mercedes EQS endnu længere

Alfa Romeos første elbil

Tesla Model Y med 600 km rækkevidde

Fuldstændigt vanvid

Xpeng afslører el-SUV for folket

Her er der plads nok

Snart kan du lynlade hos Ford

Så meget bedre er den nye Porsche Taycan?

0
Lyd & Billede
Scroll to Top