Search
Generic filters
 itemprop

Grønt lys for Mercedes-Benz EQS AMG

Var det noget med en elektrisk luksusbil, der kan trække fra alt og alle på motorvejen? Hvis du kan vente til 2022, så har Mercedes et godt tilbud til dig.

Den vilde fremtidsbil fra Mercedes har måske nok lange udsigter, men den tyske bilfabrikant har allerede lanceret flere elbiler, herunder SUV’en EQC samt EQS, der er en sedan. Men hvor den eksisterende EQS “kun” kommer med cirka 470 hk, er tyskerne nu på ved med en AMG-udgave med hele 600 hk. Det skriver det engelske bilmagasin, Autocar.

Bilen får samme størrelse og høje standard som Mercedes’ luksuriøse S-klasse, og hvis vi skal dømme efter flere konceptbilleder samt udtalelser fra Mercedes, så får den elektriske sportsvogn et ekstremt strømlinet og glat design.

Her er den almindelige Mercedes EQS, som allerede er i produktion.

Bilens drejningsmoment bliver på 900 Nm, hvilket stort set kun overgås af den mest heftige Tesla Model S (der byder på vanvittige 784 hk).

Ifølge Autocar vil den elektriske AMG komme til at svare til Mercedes’ eksisterende S63 4Matic, som har en 4 liters turbo V8 benzinmotor under hjelmen.


Subscribe
Notify of
1 Comment
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Henrik
2 months ago

Hvad er det gode tilbud. Der står ingen priser eller noget. Jeg læser at Mercedes har et godt tilbud. Så lad mig da høre hvad tilbuddet er???

Læs også