Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Ford og Allego samarbejder om flere ladestationer

Ford og ladenetværket Allego samarbejder om at installere lynladestationer med en kapacitet på op til 400 kW hos en række Ford-forhandlere i Europa.

Skrevet af / 08/04/2024 - 15:48
Ford og Allego samarbejder om flere ladestationer

Lynladestationerne vil være tilgængelige for alle elbilister, uanset bilmærke, og kan benyttes 24 timer i døgnet. Ford fortæller på sin side, at deres kunder vil få fordelagtige priser ved at betale for opladningen via FordPass-opladningskortet, FordPass-app’en eller ved hjælp af Plug & Charge-teknologien.

2024 FORD ALLEGO (1)
Foto: Ford / Allego

Lynladestationerne vil indgå i Fords Blue Oval-ladenetværk, som giver adgang til over 600.000 ladepunkter i 36 europæiske lande. Selskabet fremhæver også, at deres elbiler, såsom Mustang Mach-E og den nye elektriske SUV Explorer, vil kunne drage fordel af Plug & Charge-teknologien på Allego-stationerne. Det betyder, at opladningen starter automatisk, når ladepistolen sættes i stikkontakten, uden behov for apps, ladekort eller SMS.

Læs også Denne kan blive en storsællert for Ford Baseret på en kendt og gennemprøvet elbil-platform.

Partnerskabet mellem Ford og Allego kommer samtidig med, at Ford åbner for bestilling af den nye Explorer. Virksomheden har udtalt, at de sigter mod at elektrificere hele deres portefølje af biler og varevogne i Europa inden 2035.

Det er endnu uvist, hvordan dette samarbejde vil påvirke udrulningen af ladeinfrastruktur og salget af elbiler i Europa, men både Ford og Allego udtrykker optimisme om, at det vil bidrage til at gøre elbiler til et mere attraktivt valg for europæiske forbrugere.

2024 FORD ALLEGO (10) 2024 FORD ALLEGO (9) 2024 FORD ALLEGO (6)
<
>
Foto: Ford / Allego
Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Første kig på Audi Q6 e-tron

Tesla Cybertruck på vej til Danmark

Beijing Auto Show 2024: Nye elbiler på samlebånd

Billigere Tesla kan komme allerede i år

Nyeste version med facelift: Tesla Model 3 Performance

Toyota Mirai: Et sandt mareridt

Ny Mini-model på vej

Topløs og toplækker fra Maserati

Snart kører Mercedes EQS endnu længere

Alfa Romeos første elbil

Tesla Model Y med 600 km rækkevidde

Fuldstændigt vanvid

Lyd & Billede
Scroll to Top