annonce
annonce
annonce

Test af Pure Evoke H6

Perfektioneret ergonomi

Pures radio er nem i brug og kan anvendes med batterier.

Lyd & Billede mener

  • God stereolyd, let at bruge samt mulighed for batteridrift.

  • Lidt for farvet lyd og tynd bas.

annonce

Med Pure Evoke H6 får man stereolyd, nem betjening og fin træfinér i en radio, der ikke fylder meget på en hylde eller et bord. Den har bærehåndtag og kan udstyres med en batteripakke til ca. 300 kroner, som gør den transportabel. Med sine store indstillingshjul og knapper er den såre simpel at bruge, og den fine farveskærm viser masser af nyttig information såsom albumcovers. Med to integrerede højttalere er der også god lyd i den kompakte radio.

Lyden er fyldig nok til musik, og mellemtonen er klar, selv om den lyder farvet på især tale. På musik er det meget bedre. Man kan spille relativt højt, før lyden bliver grumset, og Evoke H6 lyder sammenhængende og afbalanceret. Desværre trækker farvningen ned, og den er heller ikke så opsat på detaljer eller fokus i lydbilledet.

I denne test ligger Pure Evoke H6 lidt bagefter førerfeltet på lydsiden, men er trods det en rigtig god radio, især pga. sin fremragende brugervenlighed.

Fakta

Bluetooth-streaming FM/DAB/DAB+ radio 30 forudindstillinger Farveskærm Batteri koster ekstra Web: tura.dk

Producent:
Pure
Pris:
2.399,-
annonce
annonce
annonce
annonce
Som læser har du kun ret til at benytte indholdet på lydogbillede.dk til personlige og ikke-kommercielle formål. Du kan downloade, linke til og udskrive indhold fra lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål, forudsat at du henviser til kilden og respekterer eventuelle rettighedsangivelser og/eller -forbehold. Du må ikke bruge indhold til andre formål eller på andre måder end dem, der udtrykkeligt er tilladt. .