Sony KDL-46HX753

 itemprop
Sony KDL-46HX753

Bedst når det gælder

Hvis du er blandt dem, som sætter billedkvaliteten i højsædet, er Sony-skærmen det soleklare valg blandt testens seks deltagere.

Detaljer i sort Jævn farvegengivelse
Mager smartportal

Sony har en lang tradition for at lave gode budget-tv. 753-serien er en noget enklere udgave af den populære 853-serie, og 46HX753 er således en lillebror til 55HX853, som vi kårede til testvinder i sin klasse tidligere i år. Og der er helt klart familiære ligheder mellem de to: KDL-46HX753 har absolut det mest afbalancerede billede i testen og kan faktisk tilfredsstille selv de virkelig kræsne med hensyn til billedkvalitet. Sony-skærmen byder på en fænomenal skarphed og knaldstærk kontrast uden at overdrive, og der kræves ikke store ændringer i billedmenuen for at få et meget naturligt billede.  Sortniveauet er kulsort, men mest imponerende er det, hvordan Sony klarer at hente flere detaljer ud i mørke scener end flere af konkurrenterne. Her er der desuden mindre problemer med ujævnt baglys end hos Samsung og Philips. Sony-skærmen er også meget god på bevægelser og bevarer skarpheden, selv når det går ganske heftigt for sig, enten det er sport eller hæsblæsende actionfilm, man vælger at udfordre den med.

Lydkvalitet
Lyden fra Sony-skærmen er ikke noget at skrive hjem om, og den mangler lidt af fylden, vi får fra Panasonic 47DT50. Stemmegengivelsen er tynd, og du skal ikke skrue volumen for meget op, før det bliver lidt anstrengende at høre på. Med så god billedkvalitet er det synd, at Sony ikke har strakt sig lidt længere med lydgengivelsen.

Brugervenlighed og finesser
Brugermæssigt er Sony-skærmen en ganske enkel affære med en standard fjernbetjening og et menusystem, som godt kunne trænge til et ”facelift”. Det kan af og til opleves lidt besværligt at finde frem til den rigtige menu. Når det gælder smart-tjenester, må Sony se sig slået af LG, Philips og Samsung: Her er der ikke mange spændende tjenester at komme efter.

Konklusion
Sony 46HX753 har ikke nødvendigvis det mest spændende udseende, og udstyrsmæssigt mangler den lidt i forhold til de koreanske udfordrere fra LG og Samsung. Men når det kommer til billedkvalitet, ligger Sony et hestehoved foran de andre, og dermed går 46HX753 af med en kneben, men alligevel velfortjent sejr!

Fakta

 • 46” LED LCD, 1920 x 1080
 • 4 x HDMI
 • MPEG4
 • Sony netportal

Pris

11000 ,-

Bedste priser

   data-srcset
  6 x 46/47” LCD Komplet tv-oplevelse
  Også i denne test:
   data-srcset
  LG 47LM760
  LG 47LM760 er et meget veludstyret tv med markedets bedste smart-fjernbetjening, men det mangler lidt billedkvalitet i forhold til de bedste.
   data-srcset
  Samsung UE46ES6805
  Samsungs 6-serie er ikke bare lækkert at se på, den giver også den mest komplette smart-oplevelse i testen.
   data-srcset
  Philips 47PFL6007T/12
  Philips er tilbage i fin form med denne slanke og højtydende budgetskærm.
   data-srcset
  Panasonic TX-L47DT50Y
  Flot farvegengivelse
  Panasonics plasmaskærme er berømte for deres gode billedkvalitet, men i år har japanerne ønsket at konkurrere med Samsung og LG på ”hjemmebane” med nye, flotte LED-baserede skærme.
   data-srcset
  Toshiba 46TL963
  Der har været stille omkring Toshiba et stykke tid, men nu er japanerne tilbage med en ny serie med gode specifikationer og fornuftig pris.
  Har du noget at tilføje?
  Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

  1
  Leave a Reply

  0 Comment threads
  0 Thread replies
  0 Followers
   
  Most reacted comment
  Hottest comment thread
  0 Comment authors
    Subscribe  
  newest oldest most voted
  Notify of

  Alternativ till Sony KDL-46HX753

   data-srcset

  OLED + Ambilight = succes

  Philips er tilbage med endnu et farvestrålende OLED-TV, der lyser til alle sider. OLED804 giver en bomstærk billedoplevelse!

   data-srcset

  Råstærk kontrast

  Panasonics billigste OLED-TV byder på råstærk billedydelse til en attraktiv pris.

   data-srcset

  TCL 65EC785 har lyd fra Onkyo

  TCL 65EP785 er et veludstyret 4K-TV med HDR, Android Smart-TV og indbygget Onkyo-soundbar til en behagelig pris. Men er det nok til at slå konkurrenterne?

  LG SM8600 har et fint utseende med slanke linjer og en buet, sentermontert fot. (Foto: LG)

  Kan LG’s nye LCD-skærm hamle op med OLED?

  LG er bedst kendt for deres OLED-skærme med strålende farver og stærk kontrast. Derfor glemmer man let, at de også laver flere glimrende LCD-TV’er …

   data-srcset

  OLED-TV med skjulte kræfter

  Sonys nye OLED-TV kan prale af særdeles god billedkvalitet, men det ­bedste af det hele er lyden …

   data-srcset

  Indgang til OLED-universet

  LG’s billigste OLED-model giver fænomenal billedkvalitet til en meget overkommelig pris. Den er så god, at konkurrenterne må ryste på bukserne!

   data-srcset

  Superduper storskærm

  Årets største TV fra Panasonic byder på strålende billedkvalitet.

   data-srcset

  Kunstudstilling på stuevæggen

  Samsungs superlækre billedramme-TV The Frame er tilbage i turboladet QLED-version. Og billedkvaliteten har fået et ordentligt løft!

  Scroll til toppen