TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

TEST Anker Soundcore Liberty 3 Pro

Premiumlyd til budgetpris

Anker Soundcore Liberty 3 Pro har det meste, man kan ønske sig, inklusive støjreduktion. Her får man meget for pengene!

forfatter
Publiceret 18/05/2022 - 15:59
Karakter
Anker Soundcore Liberty 3 Pro
L&B mener
God lyd, som kan blive endnu bedre med EQ’en. Fikst etui, velfungerende støjreduktion og fleksibel pasform. Plus for trådløs opladning og LDAC-codec.
Lyttetesten hjalp ikke undertegnede meget. Sangstemmer lyder lidt tyndt og nasalt.
Specifikationer
 • Type: Helt trådløse hørepropper
 • Bluetooth: 5.2
 • Multipunkt: Ja
 • Støjreduktion og lydgennemslip: Ja/ja
 • Resistens: IPX4
 • Codecs: LDAC, AAC, SBC
 • Batteritid: 8 timer + 24 timer fra etui
 • Vægt: 2 x 7,5 g + 43 g etui
 • Opladning: USB-C, trådløs Qi
 • Hurtigopladning: 15 min. opladning = 3 timers afspilning
 • Web: soundcore.com

Soundcore er et undermærke af kinesiske Anker, og med Liberty 3 Pro får man tilsyneladende meget for pengene: Aktiv støjreduktion og lydgennemslip er på plads, og hørepropperne kan tilsluttes to enheder samtidig. LDAC-codec’en giver desuden næsten CD-kvalitet med en Android-mobil. Det slanke etui med lynlås, som også kan oplades trådløst, giver et godt premiumindtryk.

Soundcore Liberty 3 Pro SPREAD scaled 1
(Foto: Anker Soundcore)

Der medfølger silikonedutter i fire størrelser og desuden vinger i lige så mange størrelser, der skal fastgøres under ørets antihelix. For mit vedkommende passede de næstmindste hørepropper bedst sammen med de største vinger; så fik jeg en glimrende pasform.

Man kan downloade en app, som tager én igennem en høretest, og EQ-indstillingerne indstilles automatisk efter hørelsen. Man kan også indstille EQ’en manuelt med en ottebånds grafisk equalizer.

Soundcore Liberty 3 Pro scaled 1
(Foto: Anker Soundcore)

Lyden af Anker Soundcore Liberty 3 Pro

Høretesten hjalp ikke noget særligt for mit vedkommende, da diskanten blev skruet for meget op. Heldigvis lyder Liberty 3 Pro godt lige ud af æsken, med stor og fyldig bas. Diskanten er en anelse mere luftig og finmasket med LDAC (Android) end med AAC (iOS), men forskellen er ikke særlig stor.

Mellemtonen er lidt tynd på Soundcore, og Esperanza Spaldings lidt hårde stemme på jazznummeret “Formwela 10” bliver lige lovlig skarp og nasal. Heldigvis kunne jeg justere EQ’en, så de duede med meget forskellig musik. Det handler om at skrue 1,6 og 3 kHz et par dB ned og kompensere ved at skrue noget op ved 800 Hz. Det hjalp meget, og samlet set kan jeg klart anbefale Liberty 3 Pro.

Soundcore Liberty 3 Pro Graabein Soundcore Liberty 3 Pro 2 scaled 1
<
>
Det ser måske ikke sådan ud på billedet, men Liberty 3 Pro sidder rigtig godt i ørerne. (Foto: Audun Hage)
Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
 • Over 5.000 produkttests
 • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
 • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
 • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
 • Altid opdateret på sidste nyt
 • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
 • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
 • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!

Vi tester for dig!

Også i denne test:

Audio-Technica ATH-CKS50TW

Godt forsøg fra Audio-Technica

Måske de mest komplette trådløse hørepropper fra Audio-Technica, vi har testet.

God lyd efter justering i EQ’en. Find tabte hørepropper med app’en. Aktiv støjreduktion. God pasform.
For skarp mellemtone lige ud af æsken. Aktivering af EQ’en reducerer den maksimale lydstyrke til lidt over normalt lytteniveau.

Shure Aonic Free

Næsten studielyd

Når Shure skal lave de bedste trådløse hørepropper, de formår, kan det ikke mindst ses på størrelsen.

Sandfærdig lyd, næsten som studiemonitors. Rigtig god samtalelyd.
Store hørepropper og enormt lade-etui. Aktiv støjreduktion mangler (men den mekaniske støjreduktion er god). Lyden kunne have været mere medrivende.

Technics EAH-AZ40

De bedste budgethørepropper

Technics EAH-AZ40 gør så meget rigtigt, at man kan undre sig over, hvorfor man skulle betale mere.

God, klar lyd lige ud af æsken. Tabte hørepropper kan findes igen med app’en. God pasform, meget små og lette hørepropper. Sidetone til samtaler.
Lidt tynd mellemtone som udgangspunkt (kan fikses med EQ’en).
forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv en kommentar

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.
High-tech-propper til gaming Svenske Urbanista har begået et sæt helt trådløse hørepropper, specielt egnede til spil over Bluetooth.
Trådløse STAX-hovedtelefoner koster ikke en formue De trådløse STAX Spirit S3 fra Edifier bruger specielle drivere. Men ikke den slags, man måske skulle tro.
De her kan du have i ørerne hele dagen Sony LinkBuds S er superkomfortable, og med det fantastiske lydgennemslip er der stort set aldrig behov for at tage dem ud af ørerne.
Momentum 4: Sennheiser fornyer designet Sennheiser Momentum 4 Wireless får et helt nyt design. Vi forventer også en opgradering af samtalekvaliteten, men hvad med musikken?
Beoplay EX: Kunne have været fantastiske B&O’s Beoplay EX er blandt de allerdyreste trådløse hørepropper. Er de også blandt de bedste?
Audezes dyreste er blandt de bedste vi har hørt LCD-5 er mindre og meget lettere end nogen af de andre hovedtelefoner i serien. Men sikke en lyd!
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend