Search
Generic filters

: YouBio

Den store familiepakke

TDC satser på underholdning til familien, ikke mindst børnene – og fylder efter med film og serier fra C More.

08 2015YouBio

Lyd & Billede mener

Masser af børnefilm og -serier samt et stort udvalg af danske klassikere, suppleret med et godt udvalg af nyheder via C More.
Hvis man vil følge med i de nyeste serier, er det ikke her, man får det største udvalg. Lyden er kun i stereo.
 • Pris: 99 kroner/måned (YouBio-boks koster 199 kroner)
 • Web: yousee.dk/youbio/
Vis mere
Vis mindre

Vejl.pris kr

YouBio er TDC’s streaming-tjeneste. Rygraden i udvalget udgøres af nye og gamle film og tv-serier, der sikkert vil forekomme velkendte. De er nemlig hentet hos C More, der har leveret seks filmkanaler til YouBio.

Ved siden af dette finder man et solidt udvalg af børnefilm og -serier, som angiveligt skulle være det største på markedet. TDC har desuden været på jagt i den danske filmskat. Det kan ses på oversigten over de mest sete film, hvoraf mange er danske lystspil, og hvor Olsen Banden, Far til Fire (fra 1953!) og Morten Korch optræder side om side med Transporter 3 og Tsunami.

Som det er en selvfølge i dag, kan YouBio ses på en række platforme: Pc, Mac, iOS og Android. De fleste vil dog gerne se fjernsyn på fjernsynet, og her er der igen flere muligheder.

Har man et bare nogenlunde aktuelt smart-tv fra LG eller Samsung (2012 eller nyere), kan man se YouBio via en app. Står der i stedet et almindeligt fjernsyn i stuen, har TDC henholdsvis en YouSee-boks (til egne bredbånds- og kabelkunder) og en YouBio-boks til IP-båret adgang.

Billedkvaliteten er udmærket på YouBio. På de fleste enheder kan man få enten Full HD eller 720p, hvis ellers netværket kan trække det. Billedkvaliteten afhænger både af netforbindelsen og opløsningen på den enhed, der streames til.

På pc og Mac streames der med op til 4,5 Mbit/s og i en opløsning på 720p. Mindstekravet til netforbindelsen er dog 2 Mbit/s. På mobile enheder (iOS og Android) streames der med op til 1,8 Mbit/s. Bruger man TDC’s egen boks, streames der i Full HD med op til 8 Mbit/s.

Man kan bruge YouBio på to enheder ad gangen. Der er adgang til film og serier på mobile enheder, mens man skal være på den hjemlige bredbåndsforbindelse for at se danske kanaler.

annonce

youbio1

annonce

 

Konklusion

Med YouBio serverer TDC en menu, som de fleste vil finde både velsmagende og rigelig. Der er tjenester, hvor man finder flere af de nyeste serier. Men især udvalget af børneprogrammer og danske klassikere vil være et tungtvejende argument for de fleste. Ikke mindst da prisen er den samme som for C More.

Kommenter

Skriv et svar

  Også i denne test:
  Viaplay - Rigt og lettilgængeligt udbud
  Har mange titler samt eksklusive sportsudsendelser og findes på mange platforme.
  SF Anytime - Nye og unikke titler
  En nem måde at se nye film på samt indhold, der er svært at finde andre steder.
  Netflix - Samlet set bedst
  Nem adgang, mange egenproduktioner og først med den nyeste teknologi.
  C More - Serier, børn og klassikere
  Hvis der står premierefilm og gamle kendinge på menuen, er C More Play et nærliggende valg.
  Plejmo - Nyt eller billigt
  Varierende priser gør, at man både kan finde de nyeste biografsucceser og ældre film til spotpris.
  HBO Nordic - Amerikansk kvalitets-tv
  Bedst til at følge med i nye amerikanske serier uden at skulle vente.

  Læs også

  Hvis e-sportskontrakten gik i vasken, men du stadig vil spille på højt niveau, har MSi en løsning, der er skræddersyet til din tegnebog.
  Endelig nogen, der slår Sony på støjreducerende hovedtelefoner. Og så er det Sony selv! WH-1000XM4 overtager tronen som markedsleder.
  På udkig efter en storskærm til en fornuftig pris? Så kommer Sony XH8096 som kaldet.
  BMW i8 er ingen Tesla. Den er meget federe!
  De, der netop har bestilt funklende ny Audi e-tron uden at sætte kryds ved et Bang & Olufsen-lydanlæg, må tilgive os, når vi siger: Au, au, au!
  Yamaha viser tydeligt, hvorfor de behersker high-end bedre end de fleste, med en pladespiller, der river konventionerne ned og går sine egne veje.
  De små Klipsch-højttalere slår soundbars i forhold til spilleglæde og lydtryk og virker lige godt på tv’et som på mobilen.
  OnePlus Nord er blevet markedsført, som var mobilen ensbetydende med Jesu genkomst. Det er den ikke, men mindre kan også gøre det.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  JBL Bar 5.1 Surround

  Vejl.pris 4999 kr Blæser liv i TV-stuen

  Epson EH-TW9400

  Vejl.pris 21990 kr Den fornuftigste high-end-projektor

  BenQ W5700

  Vejl.pris 33190 kr Overkommelig biografmaskine med 4K

  6 high-end soundbars

  Vejl.pris kr Verdens bedste soundbars?
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.
  SOMMERTILBUD
  6 UGER LB+
  FOR KUN 6 KR
  Fuld adgang til lydogbillede.dk i sommer!
  PRØV i 6 UGER
  close-link